Cilt Bakım Gece bakımı mı keyifli, gündüz bakımı mı? PisiPisiMia Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bence en keyiflisi gündüz bakımı. Gündüz bakımı Gece bakımı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece bakımı mı keyifli, gündüz bakımı mı? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gece bakımı daha iyi 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gece bakım yapmayı daha çok seviyorum ben. Güzellik merkezine gittiğim zaman mecburen gündüz oluyor. 0 2 Yorumla PisiPisiMia +1 yıl ben genelde evde yapıyorum Yorumla Pikauv +1 yıl Bende evde yapıyorum ama daha yeni cilt bakım seansına başladım Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl gece daha iyi bence.Hem hücreler uyurken daha hızlı onarır, hem de gündüz ne öyle vıcık vıcık kremli yağlı yağlı dolaşıyorlar :) 0 0 Yorumla
whitenoisee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl gece bakım yapıpı sakin sakin uyumak da çok güzel değil mi 0 1 Yorumla PisiPisiMia +1 yıl katılıyorum, bakım sonrası uyku çok huzurlu oluyor Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gündüz bakımı yapıp ferah bir gün geçirmek 0 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Ben ne zaman uygun görürsem o zaman keyifli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gece bakımı daha iyi
Gece bakım yapmayı daha çok seviyorum ben. Güzellik merkezine gittiğim zaman mecburen gündüz oluyor.
ben genelde evde yapıyorum
Bende evde yapıyorum ama daha yeni cilt bakım seansına başladım
gece daha iyi bence.
Hem hücreler uyurken daha hızlı onarır, hem de gündüz ne öyle vıcık vıcık kremli yağlı yağlı dolaşıyorlar :)
gece bakım yapıpı sakin sakin uyumak da çok güzel değil mi
katılıyorum, bakım sonrası uyku çok huzurlu oluyor
Gündüz bakımı yapıp ferah bir gün geçirmek
Ben ne zaman uygun görürsem o zaman keyifli
Gece daha rahat ve güzel.
İkisini de yapmıyorum
Gündüz bakımı
Gece bakımı
Gece
gece
Gece bakımı