Sizce gündüz mü cilt bakımı yapmak daha keyifli gece mi?

Sizce gündüz mü cilt bakımı yapmak daha keyifli gece mi?
Geceleri çoğu zaman direk yatmak istiyorum. Tek vazgeçmeyeceğim kişisel bakımım dişlerimi fırçalamak oluyor. O yüzden gündüzleri cilt bakımını tercih ederim. Çok daha ayık kafayla ve bilinçli yapıp keyif alabiliyorum sabahları😅
Cevap
5Cevap
Gece keyifli bence de..
Gündüzleri yapmak daha sağlıklı, gece vücut dinlenmeli. Maske vs. yapıldığında cildiniz dinlenmiyor aksine daha çok yoruluyor.
Gecede çok sağlıklı aslında. Gece cilt bakımı yapmakta cilt için oldukça sağlıklı.
Yabancı bir cilt uzmanın seminerine katılmıştım orada öğrenmiştim bu bilgiyi, gece cilt dinlenmeye değil maskelerle iletişime geçmek için güç harcıyor deniyordu ondan öyle söyledim.
Ben gündüz yapmayı daha çok seviyorum sanki güneşe tutunca daha bi güzelleşiyorum dimi güneş @muhtesemgunes :D
Bu çok zalimce 🤦♀️ gece ışık görmediği için daha iyi olur aslında bakım 💁♀️
Cilt bakımını ne zaman yaparsam yapayım bana keyif verir mutlu eder 🥰🥰
Evet banada aynı şekilde. Hangi vakit olduğu pek önemli değil her türlü seviyorum ben.
Gece bence gündüz işim çıkıyo filan her şey yarım kalıyor sonra bir bakmışsın sen bakımı 4,5 gün hiç yapmamışsın 🙃🙃☹️☹️
Gece daha güzel bence
Evet gece bakım yapmak bence gündüz bakım yapmaktan çok daha keyifli oluyor.
gece
Evet bencede gece daha keyifli. Ben gündüz pek keyif alamıyorum cilt bakımı yaparken.
gece
Evet katılıyorum. Gece cilt bakımı yapmak daha keyifli. Gündüz cilt bakımını sevmiyorum ben pek.
Gece daha keyifli
Gece
Gece daha keyifli
Sabah uyaninca
Gündüz yapmak daha güzel
Gece daha keyifli.
Akşam-gece
gece yapmayı daha çok seviyorum
Öğlen
Gündüz.
hiç :D
Gece