Cilt Bakım Cildin genç ve sıkı kalması için alınacak önlemler nelerdir? GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence daha genç yaşlarda önlem alınmalı. Sıkı ve genç cildimizi kaybetmemek için neler yapmalıyız? Cildin genç ve sıkı kalması için alınacak önlemler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirici kullanmak 0 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gua Sha yuz masajini oneriyorlar. Şu an o revasta. Onun disinda duzenli cilt bakimi lazim. Uyku duzeni ve yeterli su miktari. Saglikli beslenme. Gunese karsi koruma sart. Haftada 1 peeling ve cilt maskesi. 1 1 Yorumla GigiKuş +1 yıl Gua Sha taşını annem de kullanıyor, gerçekten etkiliymiş. ben de yapmak istiyorum Yorumla
Testerparfumcom Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Çok özel karışımım var hala genç gösteriyorum. 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cilt ürünleri bir yere kadar yüzde 70 genetik. 0 1 Yorumla GigiKuş +1 yıl genetik faktörler önemli tabii Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Bol su içmek düzenli spor, beslenme, uyku 0 2 Yorumla GigiKuş +1 yıl bunların hepsi çok önemli Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Önemli tabi y. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nemlendirici kullanmak
Gua Sha yuz masajini oneriyorlar. Şu an o revasta. Onun disinda duzenli cilt bakimi lazim. Uyku duzeni ve yeterli su miktari. Saglikli beslenme. Gunese karsi koruma sart. Haftada 1 peeling ve cilt maskesi.
Gua Sha taşını annem de kullanıyor, gerçekten etkiliymiş. ben de yapmak istiyorum
Çok özel karışımım var hala genç gösteriyorum.
Cilt ürünleri bir yere kadar yüzde 70 genetik.
genetik faktörler önemli tabii
Bol su içmek düzenli spor, beslenme, uyku
bunların hepsi çok önemli
Önemli tabi y.
sirrimi kimseye soylemem
Hacı şakir sabunu kullanmalıyız
Fotograf ürkütücü