Abur cubur yemeği çok seviyorum ama bol sebze ve meyve cilt sağlığı için oldukça önemli. Katı bir diyet yapmasam bile cildim için özenli beslenmeye çalışıyorum. Siz cilt güzelliği için katı bir diyet yapar mısınız?

Abur cubur yemeği çok seviyorum ama bol sebze ve meyve cilt sağlığı için oldukça önemli. Katı bir diyet yapmasam bile cildim için özenli beslenmeye çalışıyorum. Siz cilt güzelliği için katı bir diyet yapar mısınız?

Evet ediyorum o kadar çok su içiyorum ki son zamanlarda hani neredeyse 5 litre içiyorumdur belki biraz geçiyordur diye düşünüyorum tabii ki bu benim tuvaletten çıkamama olayını yaşamama sebebiyet veriyor ama şikayetçi değilim heleki bir de haftada üç ya da dört kez yastık kılıfını filan değiştirince de vücudumda bir şey kaldı yüzümde bir şey kaldı dudaklarıma bilerek geldi su her şey ilacı için mutlaka
Yüzümü her gün yıkarsam, düzenli banyo yaparsam sivilce olmuyor bende. Bir de yüzümü ve boynumu gül suyu ile siliyorum her gün.
3 günde bir yüzümü sabun veya şampuan ile yıkıyorum.
İstediğim kadar abur cubur yiyorum.
Benim bazen yediklerim etkiliyor
Genel olarak pek diyet yapmam. Hazır yiyebiliyorken sevdiğim ve istediğim her şeyi yeme taraftarıyım. Ama bol su içmeye ve mümkün olduğunca az yağlı beslenmeye çalışıyorum.
Cevap
7Cevap
Evet dikkat ediyorum
Yiyiyorum ya canım istediğinde. Allahtan yüzümde vücudumda sivilce sorunu yok yüzümdeki tek kusur göz altlarım mor.
Gözaltı maskelerinden kullanıyor musun? Göz altı morluğunun başka bir sebebi sağlıksal bir durumda olabilir
Bazen kullanıyorum çok düzenli olmasada. Biraz uyku problemim var genetik olarakta morarmaya meyilli
Beslenme rutinim tamamen değişti. Artık sadece faydalı gıdalar tüketiyorum
Ne kadar güzel hem cilt hem de sağlık için çok iyi
Kesinlikle abur cubur tüketimini bıraktım. Yeşillik ve et üzerinde ilerliyorum. Ekmeği de minimum tüketiyorum. On üç kilo verdim. Fit ve sağlıklı olma yolunda ilerliyorum herkese de tavsiye ederim.
Hayır arada sodayla yıkıyorum iki fırt çekip:))
Evet yağlı tatlı tuzlu öyle kraker bisküvi vb şeyleri yemem
Aç kalmamak için ne bulursak yemeliyiz, pahalı sağlıklı yiyeceklere para yetmiyor ne yazık ki
Hiç dikkat etmiyorum. Nam nam yiyorum.
Sen eski admin miydin?
Aradada abur cuburlari yerim
Abur cubur olmadan Bi zevki yok bu hayatın
Değil mi ya ama sonra benim yüzümde çok sivilce çıkıyor. Yemesem aklım kalıyor yesem gönül razı değil
boş ver 😄
Cildin güzel evet. Dikkat etmiyorum bu arada
Etmem
Çokça su içerim cild için önemli
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?