Cilt Bakım Aktif kömür maskesi sivilcelere iyi gelir mi? mrcasual Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Geçen aldım kendime, denemeden önce sizin de fikrinizi almak istedim. Cidden işe yarıyor mu bu ürün? Aktif kömür maskesi sivilcelere iyi gelir mi? Cevapla Sivilce Soruları İş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Medikal ilaçlar olmadan olmuyor 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Çok ağır ama onlar. Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pek de iyi gelmiyor azaltıyor fakat tamamen geçirmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kömürün faydali olup olmadigini bilim adamlari ispatlayamadi. Bir de dondurmasini yiyen var hey Allahim 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Dondurmasını hiç duymadım ama yemem de. Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hiç kullanmadım ama övülen bir maske türü 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Evet, çok sık gördüğüm için aldım. Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cilde iyi geldigini biliyorum 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Evet kanka. Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yüzü kurutuyor ama etkili sayılır 0 0 Yorumla
sultan724 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bazı yüzlere iyi geliyor 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Hangi yüzlere? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Medikal ilaçlar olmadan olmuyor
Çok ağır ama onlar.
Pek de iyi gelmiyor azaltıyor fakat tamamen geçirmiyor
Kömürün faydali olup olmadigini bilim adamlari ispatlayamadi. Bir de dondurmasini yiyen var hey Allahim
Dondurmasını hiç duymadım ama yemem de.
Hiç kullanmadım ama övülen bir maske türü
Evet, çok sık gördüğüm için aldım.
Cilde iyi geldigini biliyorum
Evet kanka.
Yüzü kurutuyor ama etkili sayılır
Gelmez
Niye?
Bazı yüzlere iyi geliyor
Hangi yüzlere?