Ya tertemiz olan cildim zaman zaman böyle sivilce mi desem ne desem bilemedim böyle şeyler doluyor. Ve çok fecci kaşınıyor nasıl kurtulucam bunlardan haftaya üniversiteye gidicem bir an önce geçmesini istiyorum 😥

Ya tertemiz olan cildim zaman zaman böyle sivilce mi desem ne desem bilemedim böyle şeyler doluyor. Ve çok fecci kaşınıyor nasıl kurtulucam bunlardan haftaya üniversiteye gidicem bir an önce geçmesini istiyorum 😥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tam temizlememekten olur bunlar günde üç kere en az yüzünü yıka.
Çok fazla kurur ama
Geçmiş olsun alerjik olmuşsun tozlu tüylü veya yağlı şeyler alerjik yapmış kiminin yüzü kiminin kollarında kızarıklık olur
Teşekkür ederim evet alerji büyük ihtimalle çok fena kaşınıyor 😥 bi çözümün var mı:(
Ilık suyla bol sabunla duş almalısın
Tüylü kıyafetleri giydiklerini yıkayarak giymelisin yüzüne nemlendirici sür iyi gelir limon maden duyu karıştır sür Yeşilçay ve papatya suyu da olur
Nasıl öyle oldu neden olduğunu çözmelisin
Çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacam
En son neler oldu nelere dokundun tüylü pamuksu şeyler den uzak dur kullandığın sabun a dikkat et
Yardımcı olmayı isterdim tabi istersen net yüzünü görebilir miyim
Sanırım asıl sorunu buldum cildim çok hasas ve geçenlerde cilt bakımı yaptım gözenekler açıldı haliyle ve yüzüm ıslakken zil çaldı hemen üstümdeki elbiseyle yüzümü kuruladım kesin ondan oldu mikrop kaptı
Takip edebilirsin beni yazabilirsin bana
1- ürik asit (kişisel )
2- ya da fresh iken sperm. içeriğindeki protein ve kolajen akne sivilce olusumunun azalmasına yardımcı olur ve cıldı genclestırır.
ayrıca yutuldugunda mide çeperine faydası olup içeriğindeki glikoz ile ekşime yanma reflü sorunlarına yardımcı olur.
aromatik tat için sperm kaynagınıza ananas ya da sulu meyveler yedırmenız , aromatik tat ve kokuda sağlatacaktır.
not: bilimseldir. abuk sabuk saldırmayın.
Stresli olduğun zamanda çıkar bu ergen sivilceleri değil
Evet yaşım 22 zaten... 😔
Ya stres ya da yediğin herhangi bir yemeye karşı alerjin var
Buyuk ihtimalle bisey dokundu :(
İlk defa mı oluyor veya vücudunda hormonların yüksek olma ihtimalinde olabailir
İlkdefa bu kadar kotu oldu :(
Stres yaşamışsan olur tabikide
bekle kendi kendine geciyo bendede cikiyo geçiyor
Yediğini içtiğini gözden geçir
bu yağ bezesi değil mi
Sivilce
Karaciğer tepkimesi Dr agit
🙄😥
yağlı çok mu yiyorsunuz
Hayır :(
ozaman vucudunuz birşeye bağlı olarak üretiyor cildiyeye bir gözükürseniz kremle hallolur
Kafaya takmazsan geçer
Yaş kaç ergenlik olabilirsiniz
Yaşım 22 :( ergenlik olması imkansız:(
Ne yedin içtin onlara dikkat et cildiye doktoruna gözük isterse
Tesekkur ederim:)
Biriyle birşeyler falan yaşadın mı ya da regl duzensiz mi
Regl düzensiz ama daha önce hastaneye defalarca gittim bi sorun yok dedi :/
Hmm o zaman regl den değil bı erkele falan birşeyler yaşadın mı bulaşıcı olbilir
Hormon sorunların var ve ergenlikte misin
Yaşım 22 :( cildim tertemiz normalde ama bazen böyle kaşıntılı şeyler çıkıyor
Reglin düzenli mi peki
Hayır baya düzensiz
Hormon sorunun var baya ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
İstek attım mesaj atamadm
Attım bak
uzmana gorun
Yaş kaç
Doktora git
Hayır 😥
Neden
Dm yaz anlatayım sana
Hayatım boyunca hep hastanede zamanım geçti o yüzden gitmem :(
Anladım