Gençlik ve ergenlik sivilcesi ekseri bekar kızlarda olur bunun için yinede Doktora görünün evlenince geçiyor ergenlik sivilcesi bayanlarda ve sitresden uzak ve düşünce dahi tetikler ama yinede ergenlik sivilcesi yinede doktora görünün başkaların fikrine uymayın benim kız arkadaşımda oldu yüzde sivilce elendikten sonra geçti siz yinede Cildiye doktoruna görünün ergenlik sivilcesi kızlarda bu durum normal geçer evlenince ama öncesinde devam eder evlenmedikçe evlenince geçerli bayanlarda oluyor bu sivilce durumu ergenlik sivilcesi olur bayanlarda evlenince geçerli sitres ve düşüme yapmayın morelinizi yüksek tutun iyi geceler diliyorum geçmiş🙋🙋 olsun unutmayın doktora görünün doktor yüzde sivilce için krem yazar tekrardan geçmiş olsun iyi geceler diliyorum ☕☕☕🌹🌹🌹☕☕
Bunu yapmanız önemli iyi okuyun ve öncelikle doktora görünün ciddiye doktoruna ve bunuda yapın hadi geçmiş olsun inşallah 👇👇
Sivilcelerin tekrar çıkmaması ya da daha nadir çıkması için bakım rutinine bağlı kalmak önemlidir. Cildinizi günde iki kez nazikçe temizleyin. Yağsız ve su bazlı ürünler kullanın. Sivilce bandı ile iltihabı izole edin. Cildinize uygun sivilce kremi kullanın. Makyajı uyumadan önce mutlaka temizleyin. Hadi geçmiş olsun bunları yapın ama doktora görünün cildiyeye muhakkak geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun, cildim çabuk iyileşen bir cilt, dünde bugünde fotosunu çekmiştim şu an bakıyorum gözle görülür şekilde azalma var, epilasyon yüzündenmiş
Epilasyondan sonra böyle sivilce benzeri şeyler çok sık oluyor, yalnız değilsin. Genelde cilt tahriş olduğu için çıkıyor ve biraz hassas bakım istiyor. Şimdilik yüzüne dokunmamaya, sıkmamaya çalış ve birkaç gün peeling ya da ağır ürün kullanma. Papatya suyu ya da aloe vera gibi sakinleştirici şeyler iyi gelebiliyor. Eğer birkaç gün içinde azalmazsa bir dermatoloğa görünmek en sağlıklısı olur.
Epilasyon sonrası en saf kendi terimizve su bile dokunur ki bu bir yağlı sorunlu cilt regl düzenin yok galiba hormonal sorunlar da var sebamed kompakt sivilce karşıtı sabun ve cilt temizleyici zerdeçal lı tonik kabarmış alerji tarzında çünkü antibiyotik kremler de var yazdıra bilirsin
Merhaba! Bu sivilceler kalıcı değil genelde ergenlik döneminde çıkar bu sivilceler elinden geldiğince yağlı yiceklerden uzak dur ve her gün soğuk su ve sabun ile yıka