Alnımda bazen de yanaklarımda sivilce gibi ama küçük pütürler oluyor geçmesi için ne yapmam gerekir..
Galiba yaşlanıyorum,
Bebek gibi yüzün var derlerdi ama artık yüzüm eskisi gibi değil güzel bir cilt için ne önerirsiniz makyaj hiç yapmıyorum
Alnımda bazen de yanaklarımda sivilce gibi ama küçük pütürler oluyor geçmesi için ne yapmam gerekir..
Galiba yaşlanıyorum,
Bebek gibi yüzün var derlerdi ama artık yüzüm eskisi gibi değil güzel bir cilt için ne önerirsiniz makyaj hiç yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karma, normal ve yağlı ciltlerde temizliği bitki süngerleri veya temizleme fırçaları ile yapmak doğru seçim olacaktır. Haftalık bakımı aksatmadan, haftada 2 gün, önce peeling ile ölü tabakayı atıp, ardından maske ile gözenek içlerini temizleyip, yağ salgısını dengelemek sorunu yavaş yavaş hafifletecektir.
Yani genelde yüzünden bu tür sivilcelerin çıkmasının tek sebebi yüzüne kimyasal maddeler sürmen. Ne kadar çok kimyasal maddeleri sürersen yüzüne o kadar yüzünde sivilce çıkar. Birde yediğine içtiğine dikkat et derim. Yağlı ve aşırı tuzlu yiyecekler bir müddet sonra yüzünde sivilce çıkarır. O yüzden bu tür yiyeceklerden uzak durmanı öneririm.
Tuzlu suyla yıka ayrıca bol su iç