Alnımda bazen de yanaklarımda sivilce gibi ama küçük pütürler oluyor geçmesi için ne yapmam gerekir..
Galiba yaşlanıyorum,
Bebek gibi yüzün var derlerdi ama artık yüzüm eskisi gibi değil güzel bir cilt için ne önerirsiniz makyaj hiç yapmıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alnımda bazen de yanaklarımda sivilce gibi ama küçük pütürler oluyor geçmesi için ne yapmam gerekir..
Galiba yaşlanıyorum,
Bebek gibi yüzün var derlerdi ama artık yüzüm eskisi gibi değil güzel bir cilt için ne önerirsiniz makyaj hiç yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karma, normal ve yağlı ciltlerde temizliği bitki süngerleri veya temizleme fırçaları ile yapmak doğru seçim olacaktır. Haftalık bakımı aksatmadan, haftada 2 gün, önce peeling ile ölü tabakayı atıp, ardından maske ile gözenek içlerini temizleyip, yağ salgısını dengelemek sorunu yavaş yavaş hafifletecektir.
Yani genelde yüzünden bu tür sivilcelerin çıkmasının tek sebebi yüzüne kimyasal maddeler sürmen. Ne kadar çok kimyasal maddeleri sürersen yüzüne o kadar yüzünde sivilce çıkar. Birde yediğine içtiğine dikkat et derim. Yağlı ve aşırı tuzlu yiyecekler bir müddet sonra yüzünde sivilce çıkarır. O yüzden bu tür yiyeceklerden uzak durmanı öneririm.
Tuzlu suyla yıka ayrıca bol su iç