Ciltteki koyu lekeler nasıl geçer? Nasıl maskeler ve ürünler kullanmalıyız?

Ciltteki koyu lekeler nasıl geçer? Nasıl maskeler ve ürünler kullanmalıyız?

Ciltteki koyu lekeleri geçirmek için istersen sinoz leke kremini kullanabilirsin. Bu krem yüzündeki lekeleri geçirmeye yardımcı olan bir krem tavsiye ederim.
Selam
Ciltteki koyu lekeleri geçirmek için doğal yöntemler kullanabilirsin. Örneğin limon, patates, pirinç suyu cilt rengini açmada oldukça etkili. Aynı zamanda ciltteki lekeleri hızlı bir şekilde geçirmek içinde oldukça etkili. Patates ile kısa süre içinde cildinde istenmeyen koyu lekelerden kurtulabilirsin. Aynı şekilde ciltteki lekeleri için pirinç suyu ve limonda çok etkili.
Düzenli olarak peeling ve maske yaparak cilt temizlemek gerekiyor. Bence leke konusunda en iyi maske kil maskesi. C vitamini serumu da lekeler üzerinde çok etkili.
Cevap
7Cevap
Lazerle geçebilir
Dogal olan hersey guzeldir ve faydasi coktur ama bilincsizce kullanmak iyi sonuclar dogurmaz bi arkadasim yuzune patlıcan surmus dusunebiliyormusunuz patlicandan bahsediyoruz sonuc ne derseniz yuzu acayip sekilde sismis demek istedigimi anlatabilmisimdir umarim☺️ lekeleriniz neden oluyorsa ona uygun hem engelleyici hemde tedavi edici urun kullanmalisiniz bu konuda yardimci olabirim☺️
Cildimde bi kaç sivilce lekesi var aknelys kullanmaya başladım 3 gün oldu yeni yeni soyulmalar başladı uzun kullanmada güzel sonuçlar vaadediyor 🫶🏻
Doğal seyler kullan markalara para verecegıne suna dumankaya takip et mesela mesela princ haşla iyice sarı kantaron yağı koy limon sık sür patates kabuguda soyuyon ya ıc kısmını koy mesela
Sabah C vitamini serumu üzerine iyi bir güneş kremi kesinlikle şart. Akşam yatarken de retinol içeren güzel bir ürünle tamamla. 2-3 ay içinde lekelerinde azalma olacaktır.
Sivilcelerin güneşte yanması sonucunda oluşuyor geçmez
Uzun bir süredir simple kullanıyorum. Cilt lekelerime çok iyi geldi
Arbutin serum, c vitamini ve leke kremi.. ağız çevrem çenem kararmıştı ve şu an hiçbir şey kalmadı bir de tonik olarak glikolik asit kullanıyorum.
Wispyou serum ile tek bir serum da birden fazla özellik taşıyor valla ben gözeneklerim için aldım koyu leke ve akne probleminde iyi geldi
Şahsen ben qustto markasının spf 15 denilen leke çıkartıcı serumunu aldım yanında da doğal pirinç sabunu. tertemizzzz oldu.
Expigment krem kullanabilirsin dusuk dozla basla
Kızlar bence bu kremi kullanın düzenli "expiment"%4luk
Sahsen ben dermokil kullaniyorum ve cok iyi geliyor tavsiye ederim eve ve gratiste bulabilirsinnn 🥺
c vitamini serum tabi
sana sadece the ordinary arbutin öneriyorum
Dermapen
Lazer
Kimyasal peeling
Beyazlatıcı Kore ürünleri.
Eczaneden madacasol al
Keşke geçse benim geçmiyor
pirinç maskesi diyorlardı
Güneş koruyucu
Yatmadan önce limon sür geçer
Keçi sütlü sabun çok iyi geliyor