Alışveriş & Hediyeler Slikon kararması nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar slikon kararması nasıl geçer çözüm bulamadım Güncellemeler+1 yıl Klozetin duvara birleşik kısmındaki slikon karardı Slikon kararması nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Bildiğimiz şeffaf silikonlardan bahsediyor olmalısın. Normalde eğer ki ondan bahsediyorsan onun eski haline gelmesi zordur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Sen hals buralarda mısın :D Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Napım seviyorum burayı 😂 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nereden silikon 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Klozetteki slikon Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Yeni kapak yakacaksın Yorumla Soran +1 yıl Kapakla alakası yok yeni soru sorucam oradan bakar mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam gadası 🙃
Bildiğimiz şeffaf silikonlardan bahsediyor olmalısın. Normalde eğer ki ondan bahsediyorsan onun eski haline gelmesi zordur.
Teşekkür ederim. Sen hals buralarda mısın :D
Napım seviyorum burayı 😂
Nereden silikon
Klozetteki slikon
Yeni kapak yakacaksın
Kapakla alakası yok yeni soru sorucam oradan bakar mısın