Sudocrem'in methini çok duydum stresten bende sivilceler oluşuyor kullanmaya başladım işe yarıyor gibi fakat alışkanlık yaptığı söyleniyor kullanan var mı?
Sivilceler için sudocrem kullanıp memnun kalan var mi? Alışkanlık yaptığı doğru mu?
Bu kremin sivilceler üzerinde etkisinin çok olduğu herkes tarafından biliniyor gadası. Ben daha önce tercih etmedim. Ama insan sivilce sorununu yeniden yaşamamak için biraz bağımlı olmayı tercih ederek tekrar tekrar kullanmaya devam ediyor. Aslında herşeyin fazlasının zarar olduğunu unutmadan tercih etmekte fayda vardır. #gadası
Duyduğum bir marka. Hiç kullanmadım ama baya kaliteli diye biliyorum. Ben kendi sivilce problemim için cildiye doktoruna gitmiştim. Bana hem zoretanin yazmıştı hem de yanında sürmem için birkaç krem vermişti.10 aylık tedavinin sonunda porselen gibi bir cilde sahip oldum ve sonrasında hiç diyebileceğim kadar az sivilce çıktı ve çabucak geçti. Bu tarz kremlerin ne olursa olsun doktor kontrolünde kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Sonradan ciltte nasıl bir etki yaratacağı belli olmayabiliyor çünkü. Belki de gerçekten bağımlılık yapıyordur bilemiyorum.
Ben bunu aktif olarak kullanıyorum yaklaşık beş yıldır bunun kadar sivilceleri güzel kurutan hiçbir krem görmedim ben ama şöyle bir şey var sivilceleri kuruturken cildin kendisine de kurutuyor bu sefer mesela kışın soğuk oluyor ya cilt çatlıyor o kadar kuruyor ki ama kesinlikle yani ben bunu bu sitede de herkese öneriyorum eğer yüzünüzde sivilce varsa kesinlikle bunu sürebilirsiniz alışkanlık yapması ya da yapmaması yapmasını önemli değil. #reda
Sudocremi sivilceler için bende duymuştum ama hiç denemedim. Onun yerine hücre yenileyici krem kullanıyorum. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Benim de sivilceler ile başım dertteydi çok şükür şimdi sivilcelerim yok.
Ben anlamıyorum ya neden illa bu pazarlama ürünlerine para döküyorsunuz neden temiz beslenmek yerine işe yaramayan kremler veya kozmetik ürünleri nedeeen haha