Merhaba. Aklıma ilk gelen ve seve seve kullandığım Madeleb kremi öneririm. İçerisinde bulunan bitkisel özler sayesinde cildi yeniler, cildi sivilce ve aknelerden kurtarır. Ciltteki lekeleri yok ederek cildin yenilenmesini sağlar.
Öncellikle cildin bakımını her gün düzenli yapmasını öneririm şöyle ki sabah ilk kalktığında yüzünü yıkamaktan ziyada gerçek bir temizlikle bunu yapması bunu bir sabunla da olabilir bir jelle de fark etmez. Haftada belirli bir gün yüz peelingini uygulamasını öneririm peeling çok etkili bir çözüm doğal peeling de olabilir bakım markalarınınkine. Bunu yapmasının bile önceki durumuna göre çok fark yaratacağı gözlemlenebilir.🤷♀️🙂
Merhaba Sivilce izleri çok büyüksek lazer ile tedavi yöntemi var bunu önerebilirim. Daha küçük yapıdaysa evde yapacağımız peelinglerle geçirebilmek mümkün. The Ordinary aha%30 bha %2 peeling Solution bu sorununuzu ortadan kaldıracaktır. Ciltte 10 dakikadan fazla tutmamanız gerekiyor. Güçlü bir peeling. Cildin üst tabakasını kaldırarak, leke, sivilce izleri vs ortadan kaldırıyor.
Merhaba. Madelebin lavanta özlerine sahip olan bitkisel özlü kremini kullanmalarını tavsiye ederim. Sivce ve aknelere iyi gelir, cildi toparlar ve pürüzleştirerek bakım yapar.
Kükürt sabunu bende vardı hemde çok yaptım ve şu an müthiş bir cildim var parlıyor ve sivilce yara izleri bırakır yağsız yara kremi alın benim jel kıvamında sonradan Gül sabunu da alabilir ya da suyunu alın tonik yapın kükürtten sonra bu birde alevero jeli her hafta 1 kre canlılık verir mümkünse evde yetiştirin bitttimi sivilce haftalık kağıt maske kulan cildin Işıl Işıl sivilce kararmaları geçiyor