Bebek gibi ten için ne yapmalıyım
2 ay
Yüzdeki sivilce izlerine ne önerirsiniz?

Sivilce izlerini tedavi etmek ve görünümünü azaltmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Ancak, unutmamanız gereken en önemli şey, her cildin farklı olduğu ve her tedavinin her birey için aynı şekilde çalışmayabileceğidir. Yine de, sivilce izleri için şu genel önerileri deneyebilirsiniz:
Aloe Vera: Aloe vera, cildi nemlendiren ve iyileştiren doğal bir bileşendir. Sivilce izlerini azaltmaya yardımcı olabilir.
Lazer tedavisi: Lazer tedavisi, sivilce izlerinin görünümünü azaltarak cildin yeniden yapılanmasını destekler.
Kimyasal peeling: Kimyasal peeling, cilt yüzeyindeki ölü deri hücrelerini ve kusurları gidererek yeni, sağlıklı cilt hücrelerinin ortaya çıkmasına yardımcı olur.
Mikrodermabrazyon: Mikrodermabrazyon, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri ve lekeleri gideren bir cilt soyulma yöntemidir.
Retinoidler: Retinoidler, cilt hücrelerinin yeniden yapılanmasını ve sivilce izlerinin görünümünü azaltmayı hedefleyen güçlü bileşenlerdir. Reçetesiz satılan veya reçeteli olarak temin edilebilirler.
C vitamini: C vitamini, cildin elastikiyetini artırarak ve renk tonunu düzelterek sivilce izlerinin görünümünü azaltabilir.
Glikolik asit: Glikolik asit, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri soyarak, sivilce izlerinin ve lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Kortizon krem: Kortizon kremler, iltihaplanmayı ve kızarıklığı azaltarak sivilce izlerinin görünümünü azaltabilir.
Herhangi bir tedavi yöntemine başlamadan önce, dermatoloğunuzla konuşarak cilt tipinize ve durumunuza en uygun tedaviyi belirlemelisiniz. Ayrıca, yeni bir ürünü kullanmadan önce cildinizin bir bölümünde alerji testi yaparak olası alerjik reaksiyonlar önleyebilirsiniz.
Çörek otu yağı kullan bir süre sivilce izlerine iyi geldiğini duymuştum. Düzenli kullanırsan bu yağdan sen de faydalanabilirsin, başka bir yöntem şu an bulamadım.
Selam.
Yüzdeki sivilce izleri için acnelyse kremi kullanabilirsin. Bu krem hem sivilceler için etkili bir krem hemde sivilce izleri ve yaraları için etkili bir krem. Bir diğer krem önerim ise fito krem. Bu kremde kısa süre içerisinde sivilce ve sivilce lekelerini geçirmede etkili bir krem. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin her ikisini.
Cevap
3Cevap
Domates sür ve ayrıca salatalık kabuğu biraz beklet yüzünde. Dalga geçmiyorum ciddiyim. Ayrıca sarımsak ezip sür o da cilde iyi geliyor.
Gül suyu ve pudra maskesi
Ayy ben corek otu yagi kullanip gecirdim denee
Çay ağacı kremi
En İyi Cevap