merhaba arkadaşlar bana güneş kremi önerir misiniz
ben beyaz tenli bir insanım yüzümde parazit olduğu için tedavi görüyorum ve gül hastalığına sahibim hiç güneş kremi kullanmadım nelere dikkat etmem gerek ne yapmalıyım hiç bilmiyorum yardımcı olursanız minnettar olurum ( bu arada bütçem 0-100 arası )
ben beyaz tenli bir insanım yüzümde parazit olduğu için tedavi görüyorum ve gül hastalığına sahibim hiç güneş kremi kullanmadım nelere dikkat etmem gerek ne yapmalıyım hiç bilmiyorum yardımcı olursanız minnettar olurum ( bu arada bütçem 0-100 arası )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yıllardır kullandığım tek güneş kremim sebamed çok memnunum.
Allah askina procsin alma da. Radix al eczane urunu 40 tl hepsiburadada cok guzel akne filan yapmadi
procsinde uvb uva yokmus bir halta yaramiyor
gerçekten mi onca kişi alıyoır farkında değiller mi
degiller kac kisiyi uyardim. Bir influecer var adi eftelya bakim o dedi. Zaten youtubada ojem rujum rimelim. var guvenilir biri oda dedi. Ustunde yazmiyor zaten uvb uva diye.
influecerlar sirf link vermek icin veriyor uyanik olun.
vay be teşekürr ederimm bu önerdiğinin spreyi var bide sen hangsini kullanıyorsun acaba
ben radix kullaniyorum spreyi yok canim. Ecza bakim var instada ona guven sadece. Acik net dogrulari soyleyen biri.
ben trendyoldan baktım da şimdi kreminin altında spreyi de vardı sanırım
Missha nın ton eşitleyici güneş kremleri var hepsi beyaz tenlilere uygun cilt tonunu da eşitler ben kullanıyorum çok memnunum Kore markası. 100 TL ye alabilirsin. Piyasada en iyisidir diyebilirim.
ben baktım 200 tl felen fiyatları haha
Ben sivilce tedavisi görüyorum avene ve celenes dönüşümlü kullandım memnunum. Celenes kuru ciltler için avene de karma ciltler için ideal bence
Bende tedavı görüyorum hangı hapı kullanıyorsun
anladımmm çok teşekkürlerr
@İsooo95 zoretanin
Hımmm onu bılıyorum bendekı Acnegen
Yüzde parazit derken nasıl bir rahatsızlık tam olarak
egzama gibi düşün kepekleniyor kızarıyor ve yayılıyor
Eczaneye sor bence gratis gibi bir yerden alma içinde parfüm gibi tahriş edici etkenler olmamalı
eczaneyi bende düşündüm ama sankş bi kere girince seni birşey almadan bırakmıycaklarmış gibi his veriyor hhaha
Ben bioderma kullanıyorum 90-100 lira civarı o seriden bakabilirsin
ve pahalılık konusunda endişeliyim
Ordan bak aklına yatanı internetten al daha uygun olur
bioderma nın renkli olanları nasıl acaba ten rengi felen var diğerlerinden farkı nedir
Onlar uygun olur mu bilmiyorum ben parlamayı önleyen kremini kullanıyorum senin durumun tam tersi olduğu için bişey diyemiyorum
hmm anladım teşekkür ederim
Aslidna onu bizzat doktor dan alman daha sağlık li istersen şoförlük yaparım da sjsh
doktorun önerdiği pahalı maalesef
Sağlığından önemli değil destek olmaya çalışırim
teşekkür ederim :) o zaman şimdiden
Rica ederim tanışmak isterim seninle musaden olursa
tabi bekliyorum
Sen yaz jshs benim xper yetmio dnsn
trendyoldan baktığım kadarıyla sinoz procsin sebamed celenes var bir bilgin var mı bunlarla ilgili
Sst
Yok valla araştırmak lazım
?
Ya özelden yaz sana jsns
ya bekle hahah benimde yeticek mi
la roche posay
ya da avene
teşekkür ederimm
Bioderma ☺️
teşekkür ederimm
Niveaaa