Sağlık Kalçadaki sivilceleri nasıl kapatırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 denize gidicem tahriş oldu kalç * full sivilce si— böyle işi napcam Güncellemeler+1 yıl arkadaslar bugun gidiyorum😂 Kalçadaki sivilceleri nasıl kapatırım? Cevapla Deniz Soruları Sivilce Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sivilce kremi kullan kapatıcı filan işe yaramaz denize gireceksin sürdüğün gibi dağılır da sivilce olsun ne olacak ki kötü mü görüntü olarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya hani 1-2 tane olsa tamam dicem ama baya var cok rahatsız oldum bide kırmızı kırmızı duruyor Yorumla candeveci3434 +1 yıl Dediğim gibi kapatıcı sür olmazsa o da dağılmazsa tabi Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kalçanın yapısı iyiyse sivilceleri boşver onlar da süsü olur 😅 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Boşver öyle kalsın kalçan güzelse onlar da güzel durur kafaya takma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sormaaa ne kadar güzel duruyor Yorumla berkecan38 +1 yıl Stres yapma kalçana güven duruş olarak onlardan bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl ay bi özgüven geldi bak simdi😂 teşkkr ederm Yorumla berkecan38 +1 yıl Gelsin tabi niye gelmeyecek boşver bakma takılma oralara denize gir millet bi vücut görsün kafayı yesin 😃😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Popodaki sivilceler bana çekici geliyor ya öyle sarı değilde kızarmış sivilceler çekici yani 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bikinin üstüne şort giy kabinlerde çıkaırrsın şortu dalarsın denize çıktığında geri giyersin hemen Yorumla Soran +1 yıl hayr şort giyemem asla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göreyimmi ben sivilceli poponu ya 😂 Yorumla
bıddısenmiydin Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Afedersin ama o beyaz kıçındaki sivilcelerin yerine geçmek isteyen milyonlarca insan var dert etme dua et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa hahahahahad Yorumla bıddısenmiydin +1 yıl Yaaa 😜 Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Özel suyunu sür geçer 👍 anlatabıldımmı acaba 😀 0 0 Yorumla
evliyimmm Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Kslçanı kapat. Daha kolay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hahahahahd Yorumla evliyimmm +1 yıl İlla soyunacsksın yani 😊 Yorumla
Tayfur1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Limon kürü tarifi verebilirim. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ver geçer mi hemen Yorumla Tayfur1 +1 yıl 10 gün içinde büyük bir etkisi olacaktır mutlaka. Yorumla Fenaaadam +1 yıl Versene ulan o zaman kıza Yorumla Tayfur1 +1 yıl @Fenaaadam İnsanlara hakaret etmek için bahaneler arıyorsunuz ama ben senin seviyene inmeyeceğim.Güncellemesinde bugün için yazdığını okuyunca zaten ciddi olmadığını anladım ve yazmaya bile gerek duymadım illa bir açıklama istiyorsan Yorumla Fenaaadam +1 yıl Altın götlerimiz sivilce oldu tayfuuun Yorumla Soran +1 yıl verebilir misin tarifi? Yorumla Fenaaadam +1 yıl Versene ulan kıza bak hala vermiyor buyrun hanım efendi benim odaya geçelim ben vereyim size Yorumla
Olgun_1_kişi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 77% +1 yıl Denize bu sene gitme 0 9 Yorumla Soran +1 yıl gitcemmmm Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sivilceler Me olacak Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sivilceleri de götür canım Yorumla Soran +1 yıl ahhahahahahndc Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Nereye gidiyorsun Şile kefken Ağva Yorumla Soran +1 yıl foca canım Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Eskimi yenimi Yorumla Soran +1 yıl eski Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Güzel yer gitmiştim yullar önce ayağımı akrep sokmuştu Yorumla
Fenaaadam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Olsun yinede yerler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl olur olur Yorumla Fenaaadam +1 yıl Yeriz yeriz Yorumla Fenaaadam +1 yıl Fotoyla bizi çoşturmalısın Yorumla
KisiselGelisiiim1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ağda mı yaptınn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl jilettt anasını Yorumla KisiselGelisiiim1 +1 yıl Ne zaman gideceksin Yorumla Soran +1 yıl birazdan Yorumla KisiselGelisiiim1 +1 yıl Hemen geçmez ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sivilce kremi kullan kapatıcı filan işe yaramaz denize gireceksin sürdüğün gibi dağılır da sivilce olsun ne olacak ki kötü mü görüntü olarak
ya hani 1-2 tane olsa tamam dicem ama baya var cok rahatsız oldum bide kırmızı kırmızı duruyor
Dediğim gibi kapatıcı sür olmazsa o da dağılmazsa tabi
Kalçanın yapısı iyiyse sivilceleri boşver onlar da süsü olur 😅
Boşver öyle kalsın kalçan güzelse onlar da güzel durur kafaya takma
sormaaa ne kadar güzel duruyor
Stres yapma kalçana güven duruş olarak onlardan bişey olmaz
ay bi özgüven geldi bak simdi😂 teşkkr ederm
Gelsin tabi niye gelmeyecek boşver bakma takılma oralara denize gir millet bi vücut görsün kafayı yesin 😃😃
Popodaki sivilceler bana çekici geliyor ya öyle sarı değilde kızarmış sivilceler çekici yani
Bikinin üstüne şort giy kabinlerde çıkaırrsın şortu dalarsın denize çıktığında geri giyersin hemen
hayr şort giyemem asla
Göreyimmi ben sivilceli poponu ya 😂
Afedersin ama o beyaz kıçındaki sivilcelerin yerine geçmek isteyen milyonlarca insan var dert etme dua et
yaa hahahahahad
Yaaa 😜
Özel suyunu sür geçer 👍 anlatabıldımmı acaba 😀
Kslçanı kapat. Daha kolay
hahahahahd
İlla soyunacsksın yani 😊
Limon kürü tarifi verebilirim.
ver geçer mi hemen
10 gün içinde büyük bir etkisi olacaktır mutlaka.
Versene ulan o zaman kıza
@Fenaaadam İnsanlara hakaret etmek için bahaneler arıyorsunuz ama ben senin seviyene inmeyeceğim.
Güncellemesinde bugün için yazdığını okuyunca zaten ciddi olmadığını anladım ve yazmaya bile gerek duymadım illa bir açıklama istiyorsan
Altın götlerimiz sivilce oldu tayfuuun
verebilir misin tarifi?
Versene ulan kıza bak hala vermiyor buyrun hanım efendi benim odaya geçelim ben vereyim size
Denize bu sene gitme
gitcemmmm
Sivilceler Me olacak
Sivilceleri de götür canım
ahhahahahahndc
Nereye gidiyorsun Şile kefken Ağva
foca canım
Eskimi yenimi
eski
Güzel yer gitmiştim yullar önce ayağımı akrep sokmuştu
Cildiye görün
Miletteki derde bak bee 😄