Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Artık o kadar bıktım ki, onun stresi ile yüzümdeki tüm sivilceleri sıktım ve yüzüm artık iğrenç bir halde. Sürekli ağlıyorum. Size aşağıya fotoğrafını koyacağım. (ki kaşlarımı falan aldıracak vaktim yok. O yüzden ister kezban diyin, ister bıyıklı umrumda değil) Ne yaparsam bu izler geçer? 20 yaşındayım. Ve kendimi Sahiden çok çirkin ve iğrenç hissediyorum. Bu sivilce izleri ve çukurları nasıl geçirebilirim? Allah aşkına yardım edin 🤧😭
Kızlar, Yüzümde çok fazla sivilce izleri ve çukurları var. Nasıl geçer bunlar?
Cildiyle ilgili o kadar çok ürün kullanmış biri olarak söylüyorum ki takma. Çünkü gitmesi için ne yaptıysam işe yaramadı sonrasında düşünmekten daha da çok çıkardım. Şimdi arada tek tük çıkar yaşım 24. Sabah akşam temizle sabunla peçete ile kurula sadece. Sonrasında dokunma elini çok yüzüne değdirme elimizdeki ter bezleri de sivilce yapar yüzümüzde. Onundışında bu bir süreç zamanla azalacak
Stresten yuzun öyle olmasinormal sınav bitsin stresin azalsın kendine gelir. bu süreçte yüzündeki tuylerialarak baslacunku sivilceyi arttırıyor. tuydokucu kullanabilirsin sonra kullanacağın sabunu iyi sec keçi sütü sabunu kullanabilirsin. arfindan hyaluronik asitle yüzünü nemlendir (krem kullanma). Arada bir doğal maskeler yap cildine (kil/kahve) ve kollajen serumu kullan
Yüzünü sürekli yıka, temizle. Cildine uygun nemlendirici, tonik kullan. Yastık yüzlerini sürekli değiştir. Limon sür ve biraz bekledikten sonra yüzünü yıka. Imex krem kullan geçmiyorsa
Beslenmene dikkat et mesela laktoz intoleransın veya gluten intoleransın varsa sivilce yapar, stresten uzak dur dicem de o zor, bide sana sarı kantaron yağını önerebilirim izlere yi geliyor
Bebeğim bi cildiyeye git istersen. Yediğin, içtiğin şeylerden kaynaklanıyor olabilir Hormonal olabilir, reglin duzensizse o yüzden de olabilir. Bana kalırsa kimsenin söylediği ürünü kullanma sana iyi gelmeyebilir. Bilen birine sormali.
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Kızlar, Yüzümde çok fazla sivilce izleri ve çukurları var. Nasıl geçer bunlar?