İsterseniz dalga geçin umurumda değil. Yeter ki gitsin şunlar. Ya da azalsın:( Az gözüksün istiyorum ;(

Kan tahlili yaptır, karaciğer yağlanmasına falan bakılsın ve bunun haricinde roza krem kullanabilirsin, hafta 2 kere Garnier 3ü 1 arada kullanabilirsin.
Sivilce belli nedenlerden olur. Senin sivilce oluşma sebebi neyse onu çözmeye çalış. Hormonal nedenlerdense olabilir ve sinir streste sivilce oluşmasına sebep olur. Cildine uygun temizleme jellerinden kullan. Uygun nemlendirici kullan. Alkol , sigara gazlı iceceklerden uzak dur. Gunuk 2 lt su tüketmeye çalış. Cildinin puturlugu için peeling yap. Zamanla geçer. Aglayip uzulecekte birşey yok. Sıkma canını
Cevap
12Cevap
Merhaba.
Düzenli olarak kil maskesi yaparsanız çukurlarınız geçer ama gerçek kil almanız gerekir.
Boy kilo oranına dikkat et yağlı gıdalar (çekirdek, badem, kaju) tüketme protein ağırlıklı beslen ve yüzünü kükürtlü sabunla yıka kilona özellikle dikkat et. Bol bol güneşli günlerde yürüyüş yapıp su tüket. Cilt için en önemli şey kalojen ve su, tüm bunlara rağmen düzelme olmazsa bir dermatolağa görün..
Yüzünüzde çok şiddetli delikler yoksa doğal tedavi yöntemleri ile yüzünüzdeki deliklerin görünümünü büyük oranda azaltabilir ve oluşumlarını durdurabilirsiniz işte yüzünüzdeki minik delikler için maske tarifim
1 adet yumurta akı
2 tatlı kaşığı yaş maya
Yarım tatlı kaşığı taze limon suyu
Malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın ve yüzünüzdeki delik olan bölgelere uygulayın maskeyi yüzünüzde 20 dakika bekleterek ılık su ile yüzünüzü durulayın haftada 1-2 kere uyguladığınızda yüzünüzdeki deliklerin sıkılaştığını görebilirsiniz.
20 seneden fazladır elimde bulundururum. cukur için olur mu bilmem ama sivilce için el sürmeden kullanırsan üç güne kendiliğinden kavlayacak iz kalmayacak hâle getirir
Cleocin T
Yan etkileri çok sevimsiz olmakla birlikte, bir cildiye uzmanına muayene sonrasında Roaccutane kullanabilirsin. Ancak fotoğraftaki durum Roaccutane gerektirecek kadar ciddi durmuyor...
Mutlaka doğal ardıc katrani sabunu kullan, "İnstagram: rumelinaturel" ürünlerimi burdan alıyorum doğal ve bitkisel. Akne içinde bitkisel ürünleri var kullandım, tavsiye ederim. İletişime geç istersen
Benim sivilcem çıkınca dalinle yıkıyordum ya da sıkıyordum üstüne bir iki hafta krem suruyordum lekesi azalsin diye azaliyordu gecti o lekelerin cogu ama sen sikma ya limon sur yakar ama sur ya da dalinle yika ya da bir doktora gorun.
Propolisin sivilceye faydasi var diye biliyorum ic tadi berbat ama.
Yaşın gereği normal değil mi? Birazda sinir stres varsa yapma sende
Benimde öyleydi krem kullanmaya başladım cildim oldukça pürüzsüz bir hale geldi
Cok fazla degil ya düzenli cilt bakimi yaparsan azalir biter. Yine de cildiyeye görünebilirsin.
Anormal boyutta değil, geçecektir, detoks tavsiye ederim
Prp ya da mezoterapi
Ben anlıyorum ama kesinlikle şu hataya düşme. Durum acil, biran önce geçmesi lazım deyip bilmediğin şeyleri kesinlikle yüzüne sürme. Geri döndürülemeyecek duruma getirirsin
benimde eskiden öleydi doktora gittik doktor ilaç verdi hemen geçti valla
Tam tokatlamalıksın. dfjsjsjssk
Yüzünde bisey yok ablası rahat ol.
Cildiyeye git
ergenlik ve çok mast yapmak ile alakalı bunlar
doktora göründün mü
Sıkmaaaa
Roaucutan
gecmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?