Kaşımın ortasında bir sivilce çıktı ki görünce benim bile midemi bulandırıyor. Oda beni görüp de tiksinir diye aklım çıkıyor. Bundan dolayı da görüşmek istemiyorum. Ne yapsam ki?
Kaşımın ortasında sivilce çıktığı için sevgilimle görüşmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
İnsaniz sivilce de olur icabinda yara da çıkabilir bunlar için görüşmemek olmaz zaten sivilce çıkmış diye de senden tiksinecek vazgecicek beğenmeyecek biriyse ona boşuna sevgilim deme yaninda tutma...
Sivilcene kapatıcı vs kesinlikle sürme iyileşmesini yavaşlatır buluşmayada gitmelisin bence sevgilinin bir şey diyeceğini düşünmüyorum dersede onun ayıbı olur çünkü bir insanda sivilce çıkması çok normal bir durum 🙂
Canım benimde evlenmedsn once yuzumde baya bi sivilce sivilcenin kurumus hali yara felan vardi utanmadan veya cekinmeden yanina gidiyodum makyaj falnda yapma o tur makyaj malzemeleri daha cok tetikliyor emin ol sevgilin tiksinmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsaniz sivilce de olur icabinda yara da çıkabilir bunlar için görüşmemek olmaz zaten sivilce çıkmış diye de senden tiksinecek vazgecicek beğenmeyecek biriyse ona boşuna sevgilim deme yaninda tutma...
Sana fırsat işte seni ne kadar seviyor anlarsın işte
Sivilcene kapatıcı vs kesinlikle sürme iyileşmesini yavaşlatır buluşmayada gitmelisin bence sevgilinin bir şey diyeceğini düşünmüyorum dersede onun ayıbı olur çünkü bir insanda sivilce çıkması çok normal bir durum 🙂
Canım benimde evlenmedsn once yuzumde baya bi sivilce sivilcenin kurumus hali yara felan vardi utanmadan veya cekinmeden yanina gidiyodum makyaj falnda yapma o tur makyaj malzemeleri daha cok tetikliyor emin ol sevgilin tiksinmez
Minik yuvarlak yara banttan al ve yapıştır ya da normal yara bandı kes yapıştır sorarsa da tırnağım takıldı ve çizildi dersin
tam benlik bir hareket seni assırı iyi anlıyorum bolca kapatıcı sonrası tamaam
Regli oldum aşırı agresifim bana yaklaşmak istemezsin
Eğer sevgilin seni sen olduğun için seviyosa önem verdiğini düşünmüyorum
Böyle şeylere takma bence onun için senden tiksinmez
Oha sen bensin bi sekidle sivilceyi kaapt ve bulus
Duvara kafa at patlasın
Bu sebeple gelmek istemediğini söyle oslxndj
Tam yerinde çıkmış, sinir bozucu yaa
sebebe bak yaaaa allahım baya güldüm
Gülü seven dikenine katlanır hanımefendi
Kapatıcı sür
Her türlü görüşürüm