Nemlendirici kremler/Peeling cildi yeniliyor mu?
Ufak tefek cilt lekelerim var bunlardan kurtarır mı peeling veya nemlendiriciler?
Ufak tefek cilt lekelerim var bunlardan kurtarır mı peeling veya nemlendiriciler?
Eskiden peeling ve nemlendiricilerin işe yaramadığını düşünürdüm. Hatta bir süredir peeling ve nemlendirici gibi ürünleri kullanmıyordum. Daha sonra eskiden yanlış ürünleri seçtiğim den dolayı cildimi iyi gelmediğini anladım. Şimdi bir peeling, bir de nemlendirici ürün kullanıyorum ki cildime
çok iyi geliyorlar. Şu an Simple yüz temizleme jelini kullanıyorum. Cildimi öylesine derinlemesine temizliyor ki adeta cildim parlıyor. Simple ürünü kullandıktan sonra cildime keçi sütlü nemlendirici ile nemlendiriyorum. Simple ürünü gece yatmadan önce kullanıyorum ve derinlemesine temizlediğini fark ediyorum. Bahsettiğim yüz temizleme jeli bu;

Bu da bahsettiğim keçi sütlü nemlendirici, yumuşak bir kıvamı var ve çok güzel nemlendiriyor.
Hellööö evet nemlendirici ve peelingler cildi yeniliyor çünkü ölü hücrelerden arındığı için ciltte yenilenme sağlar. Ama düzenli olarak kullanırsanız sonuç alırsınız. Simple İn yüz temizleme jeli+peelingi+nemlendiricisi ile bir kombinasyon oluşturursanız cildinizde gözle görülür bir fark elde edersiniz.
Cevap
1Cevap
Elbette cildin alt yapısını yola koyuyor gadası. Doğru sevilen cilt bakım ürünleri sayesinde cilt kendine geliyor.
dediğin gibi lekelerin ufak tefekse pirinç suyu kullanmanı öneririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?