Her kadın illa bakım yapacak diye birşey yoktur. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cilt bakımı yapmayan kadın, bakımsız kadın mıdır? #gadasından sevgilerle 🤗
Ne alakası var bakımsızlıkla. Bakım sadece cilt bakımı değildir. Ben her sabah yüzümü sabunla yıkarım. Bol su tüketirim. Cilt bakımım bu kadar. Manikürümü pedikürümü epilasyonumu düzenli yaptiririm. Ojesi çıkmış tırnakla asla dolaşmam. Her gün duş alırım. Giydiklerime, taktıklarıma, saçlarıma çok dikkat ederim. Bakımsızım ben demek ki bilmiyordum 🙂
Bakımsızdır benim için açık ve net. Çünkü kadınların cildi, erkeklerin cildinden daha da hassastır. Erkeklerin cilt derisi daha kalın olduğu için çok az cilt sorunu ile karşılaşırlar. Kadınlar sürekli cilt makyajı yaptıkları için ciltleri mahvoluyor ve sivilce, akne gibi sorunlar meydana geliyor. Bu gibi oluşan sorunlar sadece cilt bakımı ile geçebilir. Ondan dolayı kadınlar makyaj yapsın veya yapmasın hassas cilde sahip oldukları için mutlaka cilt konusunda bakımlı olmaları gerekir. Şahsen ben öyleyim, cilt konusunda asla geç kalmam.
Elbette Herkes her bakımı yapacak diye bir şey yoktur, fakat ben bir kadın olarak kendime bakmayı çok seviyorum. Cilt bakımı olsun, saç bakımı olsun, türlü türlü bakımlar yapmak kendimi iyi hissettiriyor...
Evet bakımsızdır. Yağlı ciltlerle geziyorlar ben rahatsız oluyorum cidden. Hiç dokunmasam bile bebek gibi cilde sahibim ama yine de düzenli olarak temizlemeye ve nemlendirmeye çalışıyorum.
Hayır tabiki, temizliğine önem veriyorsa (kılıf kıyafet, saç baş, oda vs illa cilt bakımı değil.) sıkıntı değil bence. Her insan yüzüne 10 kat maske, krem, cilt bakım yağı vs gibi kimyasal maddeler sürmek zorunda değil. Sürenlerin abartısınıda anlamıyorum. Suratını düzenli olarak sabunla yeter.