Ben açıkcası hicbir bakım yapmıyorum. Sabah elimi yüzümü yıkarım, gün içinde abdest alırken yüzümü yıkarım o kadar. Kremler falan bana zararlı geliyor onun için pek kullanma taraftarı değilim.
Siz cidlinize her gün bakım yapıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam 💫
Cildim için kullandığım elbette bakım malzemeleri var fakat hepsini bir anda kullamıyorum. Ayda bir yapmaya çalışıyorum. Hergün kullandığım ürünler gül suyu ve kükürt sabunu. Kullandığım ürünlerden de adeta memnunum açıkçası cildi sıkılaştırıp pırıl pırıl yapıyor. Eskiden sitah noktalarım ve sivilcelerin oldukça fazlaydı bu uygulamalar sayesinde kısa sürede kayboldu. 😇
Kremdir maskedir onları sadece ayda bir anca kullanıyorum. Günlük bakımımda da defne sabunu çay ağacı köpüğü bir de gül suyu bu kadar.
Çoğu bakım malzemesinden iğreniyorum ve hepsinde çok fazla zararlı ve yağlanmaya yol açan şey var
Senin görüşünü okumadan önce yapmıyor dur deddim icimden duyuruyu söylemek gerekirse 😄
Doğal ürünlerle malzemelerle maske yapıyorum krem kullanıyorum ama asla hazır bakım malzemesi kullanmam iğrenç geliyorlar
Sen de kahin çıktın
Duyuruyu söylediğin için sağol 😅
Normal de yanlış yazmam şiveli yazmışım gibi olmuş 😄
Aynen farkettim
Ha bu arada krem maske bakım malzemelerinin hepsi yağlanma yapıyor ve de sivilceye yol açıyor
Bir yeri onarırken illa bir yeri bozuyor sivilce sorunun varsa çok kullanma bakım malzemeleri
Bazı maskeler var yalnızca iyi gelen tam aklımda değil marka isim vs de cildiyeden de öneri alabilirsin
Ha bir de neden bakım yapmıyordur diye tahmin ettin?
Hiç öyle hissettim. Ben hicbir bakım ürünü kullanmıyorum hepsi sivilce yapıyor çünkü.
Şu an için günlük cilt bakımını ertelemek durumunda kalıyorum gadası. Ama normal şartlar doğal tonik tercih ediyorum.
Yeşil çayı demleyip soğutuyorum ve cildime bir pamuk yardımıyla sürüyorum. Cildime çok iyi geliyor.
Cevap
0Cevap
Her gün temizleme jeli sürüyordum tahriş ettim şimdi 2 günde 1 falan Peeling yapıyorum.
Evet yapiyorum günlük cilt bakimi cok önemli ama kremler kullanmiyorum.
Her gün değil, 2 ya da 3 günde bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?