Sağlık Cildinizin hangi bölgesinde daha çok sivilce veya akne oluşuyor? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu aralar stres veya cerrahi maskelerden olsa gerek, yanak bölgemde çok sivilce çıkmaya başladı. Sizin cildinizde en çok hangi bölgenizde sivilce veya akne çıkıyor? Cildinizin hangi bölgesinde daha çok sivilce veya akne oluşuyor? Cevapla Sivilce Soruları Akne Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Genelde çene bölgemde sivilce oluşur gadası. 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl INŞALLAH sende en kısa zamanda kurtulursun, Yanak bölgesinde akne çıkıyor krem aldım kullanıyorum İNŞALLAH faydası olur 1 0 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Hiç sivilce çıkmıyor bir dönem çok ağır ilaçlar kullandım cikmasin diye çok şükür 1 0 Yorumla
sevgi1999 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Benim yüzümde baya çok sivilce var ne yapmam lazım lütfen yardım edin birde cildim çok hassas 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elmacık kemiklerimin üzerinde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde çene bölgemde sivilce oluşur gadası.
INŞALLAH sende en kısa zamanda kurtulursun, Yanak bölgesinde akne çıkıyor krem aldım kullanıyorum İNŞALLAH faydası olur
Hiç sivilce çıkmıyor bir dönem çok ağır ilaçlar kullandım cikmasin diye çok şükür
Benim yüzümde baya çok sivilce var ne yapmam lazım lütfen yardım edin birde cildim çok hassas
Sivilce yokta izi var nasıl geçecek
alnımda yanağımda bazen burnumda
Genelde yüzümü ağda ile alınca yanlarda doluyor
Elmacık kemiklerimin üzerinde
Genellikle alnımda
Alin ve cene