Selam arkadaşlar erkek arkadaşım için daha önde spora başlamıştım sırf o mutlu olsun diye bugün de buluşacaktık bana görüşmek istemediğini söyledi. 🙁Nedenini sorunca da yüzünde sivilce var midem bulanıyor dedi. Normalde cilt bakımımı çok iyi yaparım ama bir kere aksattım hemen sivilcem çıktı. Sivilce güzelliği bozar mı? Sevgilim beni sevmiyor mu? Acaba hayatında başka birimi var oysa ben güzel de bir kızım bana yardım edin çok üzgünüm 🙁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,
Yoksa değersiz olan hep sen olursun…
Düşün…
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter…
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini…
Sivilce kremi için.
Malzemeler:
Karbonat
Elma sirkesi
Bal
Tarifi:
1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin.
Kullanımı:
Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın.
Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın.
Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin.
Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.
Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonatın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler.
Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran
alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel,
anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir.
Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir.
Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir.
NOT:
Burada önemli olan elma sirkesinin asetik (asit) içermemesidir. Sirkeyi marketlerden alıyorsanız asetik asit içermediğini mutlaka kontrol edin. Sivilcelerle mücadele edeyim derken cildinize zarar verebilirsiniz.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilinle ya da arkadaşlarınla buluşcağın ya da dışarı çıkacağın zaman bakımlı olursun kendine özen gösterirsin vs orası ayrı ama ne olursa olsun kendin ol. Bir başkası için değişmeye çalışma. İnsan sevince öze bakmalı, böyle basit şeylere takılmamalı, kusra bakma ama seni sevdiği falan yok. Kalbine bakmıyor güzelliğini seviyor o kadar. Ben olsam gözüme görünmez bile sivilce ne ki bedende olan bir şey gelir geçer. Buluşmak isteyen buluşur, konuşmak isteyen konuşur, vakit ayırmak istiyorsa bir yolunu bulur, hemde günümüzde bunu saniyeler içinde gerçekleştirebilirken. İlişkinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
00 Yorumla
Yahu bunu bide burda göğsünü gere gere sevgilim diye söylüyor musun ya ondan ne sevgili nede adam nede insan olur senin bu söylediğin saçmalık hala böyle saçma bir sebep yüzünden seninle görüşmek istemeyen kişiyle nasıl hala sevgili kalabiliyorsun ya siz kızları anlamak ne kadar zor yahu sen kadınsın herşeye sahipsin bırak gitsin sen kendine o güzelim dediğin yüzünle sivilcen dahi olsa her türlü seni her halinle sevecek insan bulursun ne diye öyle biriyle berabersin yapma etme yazık etme kendine düşünme bile o sana göre değil inan buna
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor demek ki seven hiç biseyi bahane edemez sivilceymiş benmiş kiloymuş bunlar herkeste olan şeyler gelip geçici kusurlar. Bence ayrıl belki başkası vardır bahane ediyordur. Ha şunu da senin için diyorum yüzünü her akşam yıkadıktan sonra peceteye sirke ve su karışımını yüzüne iyice poppalayarak yedirerek sür hem sivilce için hem izleri için çok etkili ben farkını gördüm sizin için diyorum yoksa sevgiliniz beğensin diye değil. Moralinizi de bozmayın baştan nasıl olduğunu gördünüz bence devam etmemelisiniz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
156
Cevap
130Cevap
- Sağlık konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSoru troll zaten ama yinede gerçekçi cevap verecek olursam kendine değer veriyorsan ayrılman gerekir. bu sevgi değil
00 Yorumla - Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen dünya güzeli bile olsan sevgilin sana kusur bulur gadası.
10 Yorumla Öncelikle sen her halinde çok güzelsin. Kimse için değişmek zorunda değilsin. Zaman zaman hepimiz kilo alıp kilo veriyoruz ya da yüzümüzde sivilce çıkıyor bazen günlerce de geçmek bilmiyor bunlar normal şeyler. Sevdiğimiz kişiler bizi kilomuza göre sivilcemize göre sevmemeliler. Benim tavsiyem bu konuda üzülmemen sen öncelikle bir kadınsın ve çok güçlüsün. Rakamlar senin için koca bir hiç. Bence ilişkini bir gözden geçirmelisin.
579 Yorumla
Soran+1 yılOturdum ağlıyorum resmen bana hala sivilcen mide bulandırıyor diyor oysa ben onun için her şey yapıyorum
- +1 yıl
@Bayanışık abicim¿ dmamsnsn
Birincisi sivilce ciktk diye gorusmek istememesi cok sacma acik acik dogrulari konusalim resmen bahane aramis bence boyle saygisiz birisiyle sevgili olmamaliydin erkeklerinde sivilcesi cikiyo onda olsaydi sivilce deseydin iyyyy be kadar igrenc suratindaki seninle gorusmek istemiyorim diyebilseydin cok guzel olurdu empati kurma yetenegi gelisirdi en azindan kisacasi cocuk bahane aramis resmen uzulmeye degmez salak sacma triplere girmis canini sıkmaya degmez cocugun seni sevdigini dusunuyomusun gercekten sevdigini yani emin degilsin belli cunku baska birisi mi var acaba demissin emin olmadigin hicbirseyi yapma cocugun sevgisindem emin degilsen butun iliskini kesmeni tavsige ederim ama senin tercihin.
00 YorumlaSivilce için görüşmek istemiyor ve sen sevmiyor mu diye soruyorsun allasen 🙄
43 Yorumla
Soran+1 yılHala onu çok seviyorum hata mı ediyorum?
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılBir erkek için bunlar yapılır mı evlilik hayatınızda bir kaç sorunla karşılaştığınız zaman o zamanda boşanıcak mı
22 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kalbim çok kırık
- +1 yıl
Uğraşma bu kadar üstüne düşme kayb3den sen olursun
+1 yılİkinizde birbirinize o kadar değer veriyorsunuz ki , biriniz daha güzel görünmek için spor yapıyor , digeriniz ise sivilcesiyle görsel rahatsızlık veririm kaygısı yaşıyor😍 zamanla birbirinize daha rahat olmaya başlarsınız. Şu an için heycaniniz ve sevginiz gayet tatlı ❤️bir sorun yok endişelenmen yersiz
21 Yorumla- +1 yıl
Pardon ben sivilce erkek arkadaşında çıktı sandım çalışırken bu kadar oluyor😂
Değer verdiği tek şey görünüm ise seni mutlu edemeyeceği bir gerçek bu ilişki evlilikle noktalansa ilk kırışığında sana sırtını döner böylesi.. Aşk geçici bir hormondur. Değerleri olmayan insanlarla vakit kaybetmeye değmez. Kendine olan sayginida zedelersin.
+1 yılSeni sevse ne spor ne sivilce tanımadı ben olsam ayrilirdim
23 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyorsun sence ondan uzak kalabilir miyim?
- +1 yıl
Kendin için uzak kalmalisin seven insan her haliyle sever 1 sivilce yüzünden vazgeçmez
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Bi sivilce için bunu diyebiliyorsa sevgisinden şüphe etmelisin. Gerçekten seven insan sevdiğini her haliyle beğenir, her haliyle diyorsam o kadarda bakımsız olmamak lazım. Ama sivilcenin çıkmasını bakımsız olduğun anlamına gelmez.
Sen güzel kalbini değer verdiğine değmeyecek birisi için sıkma. Eminim güzel bir kızsın. Asıl böyle düşüncede olan insanlar mide bulandırıcı.30 Yorumla
+1 yılKusurlarımız bizi biz yapan özelliklerimiz ve biz kusurlarımızla çok güzeliz bunu sakın unutma. Sevgilin seni kusurlarınla sevemiyorsa sorun ondadır. Sporu bakımını kendin için kendine daha güzel gözükmek için yap. Kimse için bir şey yapma. Nasıl kalbin kırılmıştır kıyamam sana ben. Kendini üzme o seni haketmiyordur. Güzel sevse kusurların ona güzel bile gelir.
10 Yorumla
+1 yılKatıksız tam bi o... çocuğuymuş. Ben senin yerinde olsam yanıma yakışmıyorsun ezik tipli birisin der sutlardim
11 Yorumla
Soran+1 yılama çok seviyorummm
Sivilcesi var diye sevgilisine mide bulandırıcısın diyen insandan hayır gelmez.
Bu zaten sevmediğinin en büyük göstergesi.
Bugün bunu diyen yarın hastalansan soluksun der, hamile olsan şişmansın der, burnun aksa Çok kötüsün der. Sevgiyi geç ben insanlığından şüphe ettim arkadaşın sanki kendinde sivilce yokmuş gibi herife bak la
Hemen ayrıl kurtul bundan bi halt olmaz20 Yorumla
+1 yılGüzel Bir kızsan elini sallasan ellisini bulursun. Sen o mutlu olsun diye şekilden şekile girmişsin ama onun tıpası havaya kalktıkça kalkmış. Nevileyim bu hayatta 27 senedir bulunuyorum karşıma hiç benim için birşeyler yapmaya çalışan, şekilden şekile girebilen bir kız arkadaşım olmadı. Hep ben birşeyler yapmaya çalıştım. Aslında kıymet verenin kıymeti bilinmeli ama nebileyim bende senin karşı cins salaklar grubundayım.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım o adamdan sana hayır gelmez. Seni sevmiyor ki sana spor yap, onu yap, bunu yap, sivilcen midemi bulandırıyor diyor. Seni gerçekten seven adam bu lafları ağzına almaz. Çünkü seen birisi seni sen olduğun için sever, yargılamaz. Azıcık aklın varsa ayrıl bu şerefsizden. Seni sen olduğun için seven biriyle ilişki kur. Yazık yani.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşın seni her halinle seven birisi değil, bu kesin. Öyle bahanelerle yan çizen birisi samimi de olamaz. Ona kendini beğendirme gayretlerinden de vazgeç. Onun karşısına kendin olarak çık. Onun istediği, beğendiği birisi olarak değil. Şu an ilişkide ezik olan tarafı oynuyorsun ve ya çok devam etmez biter ya da ezik sevgili olarak devam edersin...
Benim ağırlıkta ki gözlemim tek tarafın çabasıyla itileyerek giden bir ilişki... Bitmesi an meselesi...10 YorumlaAh hemcinslerim... Düz mantıklı gereksiz varlıklar...
Açıkçası, kendinizi üzmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Olay sivilce yahu :D
Her insanda olmuyor olsa, yine neyse ama bu oldukça doğal. Bunu bahane mi yapıyor gerçekten?
Bir hanımefendinin söylediği yorumdan bir alıntı yapmak istiyorum; "Siz her halinizde güzelsiniz"
Kafanıza takmayınız lütfen, biliyorum, sevdiğiniz kişinin böyle yapması çok üzüyor ama, bu yüzden kendinizi hırpalamamalısınız...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle sevgi mi olur? O seni her haliyle kabul etmeli. Sivilcede çok normal birşey herkesde oluyo.
21 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun aslında
Benden sana tecrübe ve yaşça büyük olarak bir tavsiye. Bu senin için verilmiş büyük bir fırsat. Hemen o öküzü terket. Böyle bir şeyi bir erkek nasıl olurda sevdiğine söyler! Bırak sevdiğini insan sevmediğine bile bunu söyleyemez.
İpleri okadar kaptırmış be bağımlı olmuşsun ki hala bu odunsu canlıya fırsat veriyorsun. Bırak yokluğunda boğulsun!!!00 YorumlaÖncelikle merhaba, bence sizi siz olduğunuz için yani sizi olduğunuz gibi sevmeli bi erkek bu ilişki üzgünüm ama böyle süremez devamlı olmaz yani, insanlar evlenirken nikah memuru bile hastalıkta sağlıkta kabul ediyormusun diyor bi ilişkide sivilce problem olmamalı kendinizi üzmeyin o size layık değil
00 Yorumla
+1 yılBence 'sevmiyor' diyemezsin. En azından ben bunu diyemem. Aranızdaki ilişki nasıl tam olarak bilmiyorum fakat insanlar bazen bazı şeylere fazla duyarlı olabiliyor. Sivilce gerçekten midesini bulandırıyor olabilir bu anormal bir durum değil. Yüzünde görmek istemediği için buluşmak istememiş apaçık. Bence bu normal bir durum. Ama bunun izahını şu şekilde yapmalısın, 'Daha birçok kez yüzümde sivilce çıkacaktır eminim ki. Peki ya toplu sivilcelerin çıkarsa ne olacak? 1 ay geçmezse 1 ay buluşmayacak mıyız? ' gibi bir soruyu da mutlaka sormalısın.
00 Yorumlainsan sevdiğinden iğrenir mi ya kusura bakma ama arkadaş bayağı öküz. Ben sevdiğim kızı o üzülmesin yersiz triplere girmesin diye sivilcesinden bile öpüyorum. sevdiğim kişi benim yanımda huzurlu ve mutlu hissetmeli, görüşmemek ne demek ne kadar ilginç ya... Kendi cildi bebek poposu gibi mi acaba?
00 YorumlaSivilce Güzel gelmeye bilirde demeki adam kalbinde ne varsa direk diyen biri insanın yüzüne açık açık. çünkü dünyada okadar cilt alerjileri varki yarın kendindede çıka bilir. Kibar olsa sevmese bile ben sana laik değilim ayrılalım der Bu adamı bırak mutlu olmasın
00 YorumlaBir ara ilk buluşma heyecanı yüzünden gece uyuyamamıştım. Sabahta kalakmadım doğal olarak uyanır uyanmaz aradım geç kalcam faland edim bu süre zarfında kalkıp anaya bakmadım hemen duşa girdim saçımı fönlerken birde ne göreyim! Hint filmlerinden çıkmış gibi alnımın ortalarında kırmızı bi nokta asdfdsfhdfh. o Gün işim çıktı diye gitmemiştim bu biraz kişilikle alakalı...
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama eleştirmek ya da söz söylemek bana düşmez ama yaptığın şeyler ne kadar yanlış farkında mısın?
Öyle bir insanla birlikte olmaya devam etmen seni hayattan soğutur ve zamanla öz saygını da kaybedersin özgüvenini de..
İnsan taklidi bile yapamayacak kadar kaba, saygısız, düşüncesiz ve hadsiz insanlardan uzak durmalısın.00 YorumlaŞekilciliğin geldiği son durum işte Dingilin biri kızımıza sivilcen çıkmış midem bulandı diyor bu kız da hassiktir lan bundan sonra benden uzak dur demesi gerekirken bunu birde dert ediyor kendine Koca bir MAL ve SALAKSIN sen kız Bir Erkek olarak söyleyim iki gün sonra dayakda yersin Aldatılırsında çünkü sana iti kadar bile değer vermiyor oyuncağısın sen onun geçmiş olsun daha da düzelmez sana karşı bu durumu... kızların genelinde var bu düzgün dokunmaya bile kıyamayan bir Erkek çıksa karşısına bakmaz istemez Ama böyle İt gibi davrananlara taparlar...
00 Yorumla
+1 yılOhaaa saçmalık gerçekten. Şimdi sivilce çıkıyor diye seni görmek istemiyor. Eğer ilişkiniz ciddiyese ilerde hamile olup doğum yapınca kilo alacaksın ve bebek olunca kendine zaman ayiramayacaksin bile. Örnegin her zman tüylerini alabileceğin zamanın olmayacak. O zaman ne olacak peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi hemen o çocuktan ayrılıyorsun nasıl kendini bu kadar değersizleştirip yok sayabilirsin seni yüzünün pürüssüzlüğü için mi seviyor sen kendine değer vermessen kimse seni baş tacı yapmaz bunu unutma. Seni sevse sivilce gözü bile görmez yarın aynı evde yaşamaya başlayınca nolucak senin en bakımsız hallerini görücek o zaman gözü dışarıda olur.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence seni sevmiyo senin yaşındaki insanların olgun olduğunu düşünürdüm bir sivilceye senden midem bulanıyor demesi ne ya çok saygısızca.
Sadece 1 sivilce için bunu yapan ilerde başına kötü birşey gelse seni hemen boşar, hemen ayrıl ki, ona duyduğun sevgi veya aşk gözünü kör etmesin, sevgine ve sana layık olmayan kişiyi kendi başına bırak ve kendi değerini alçaltma. Sen onun için değilsin ayrı bireysin, emin ol ileride daha iyileri çıkacaktır ve ileriye dönük sevgili seçerken sakat kalsan bile seni terketmeyecek birini bulmalısın.
00 YorumlaŞaka mıı sana böyle diyen biriyle ne işin var. Başkasını kırmaktan çekinmeyen kendini sevmiyordur. Kendini sevmeyenden de sevgili olmaz cunku kimseyi sevemez. Kıymetinizi bilecek insanlarla olun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin bahane arıyor seni terketmek için...
Eğer senin yerinde olsam şunu yaparım;
Yazarım senin gibi bir insanla artık konuşmak istemiyorum hayatımdan çık git bir daha görüşmemek üzere diyip kapatacaksın. Seni seven insan tipiyle değil kalbiyle sevsin. Tipin manevi değeri yok bu yüzden duygularını anlayan seni koruyan bir sevgili bulmanı tercih ederim güzel kız. İyi günler00 YorumlaŞaka mı, bu? Yani kusura bakma ama, sevgilim biraz hanzo olabilir. Midesi bulanabilir, bu konuda hassas olabilir. Yalnız sana gelipte, midem bulanıyor görüşmeyelim deme hakkı yok. Ya insan gider yalan konuşur eğer bu kadar hassas ise, bu konuda. Bir bahane bulur ama midem bulanıyor görüşmeyelim demez. İlişkinizi bir gözden geçir istesen, ömrünün kalanını birine köle olarak adamak isteyip, istemediğine bir bak.
00 Yorumla
+1 yılSivilce güzelliği bozar mı? Sırf güzelliğim için seninle çıkıyorsa zaten sorun var demek güzellik dışında seni her halinle sevebilecek bir yüreği olmalı ama maalesef o yürek onda yok. Ben olsam ayrılırdım böyle bir saçmalık olmaz.
10 YorumlaAllah aşkına hala soruyor musun seviyor mu diye gerçekten seven kimse seni her şekilde sever en kısa zamanda ayrıl ama kusura bakma birazda suç sizde sizi gerçekten seven değer veren kimseyi görmezsiniz böyle krolara değer verirsiniz sizi de böyle sokağa çöp gibi atınca üzülürsünüz
00 YorumlaHiç kimsenin görüşünü okumadan yazıyorum bunu kaç o adamdan... Sana değer verseydi kalbini kızmazdı üzgünüm ama gerçeği söylemek zorundayım senin hislerini umursamıyor olabilir tabiki karşındakinin dış görüşüne bakacaksın Ama kalp kırıcı şekilde söylenmez bu. Kendini ona fazla bağlama sabret ve bu şekilde devam ederse uzaklaş ondan. Umarım mutlu olursun seni sen olduğun için seven biriyle karşılaşırsın:)
20 YorumlaSeven insan sevdiği kişi kusarken bile yanında olabilmek degilmiydi? Bence önce bı kendini sorgula yorumları okudum da ne güzel şeyler yazmışlar ve sen ağladığını söylüyorsun lütfen kendine gel bence ve direk o kişiden ayrıl seni sevip sevmemesini geçtim kendini değersiz hissetmene sebep oluyo hiç kimse değersiz değildir. Kendine bunu yapmaktan vazgeç. Seni deli gibi seven kişiler cikicak karşına bundan da emin ol.😊😊
20 YorumlaEvlerde sigorta vardır Elektrik akımında bir sorun çıkarsa sigorta atsın ya da yansın ki ev kurtulsun diye. İşte o sivilce de senin sigortan olmuş bence. Onun sayesinde bencil ve kötü karakterli arkadaşını tanımış oldun Şimdi kurtulmazsan ileride ilişkin, hayatın büyük zarar görür. Aman diyeyim!
21 YorumlaYa bırak benim sırtım mayın tarlasını gibi tedavi görüyorum bunun içinde önceden daha kötü idi şimdi düzelmeye başladı bence insan sevdiğini her hali ile sevmeli ben olsam sivilceni ben patlatırdım 😂😂
00 YorumlaDünya güzeli olsan sana kusur bulacak biri.
Dış görünüşün için seninle beraber.
Bunu anlamış olman lazım.
Kimse için değişmek zorunda değilsin.
Her halinle güzelsin.
İlişkini gözden geçirmen gerekiyor...00 Yorumla
+1 yılbu şekilcilik görünüşcülük nereye kadar ya eskiden böyle şeyler yokmuş şimdi ise herşey oyuncaklaştı ve mutluluğu uzaklaştırıyor insanlar kendilerinden ve etrafındakilerden sivilce gözünün üstünde kaş var vs daha nice şeyler oluyor
00 Yorumla
+1 yılBir sivilce! Kuzum bu arkadaş kendisini senin sevgilin olarak gördüğünden emin misin? Nasıl insanlar var allahım anlamıyorum, Tek söyleyebileceğim; -“Bu gün bunu yapan ilerde daha neler neler yapmaz, ilişkini gözden geçir”...
00 YorumlaSivilce bakımla iyileşen birşey ama karakterin düzelemeyeceğini anladık yine. Gerçekten kafaya takılcak birşey değil. Yerinde olsam o cümleden sonra silerim. İnsan düşmanına demez bazen hemcinsimden iğreniyorum!!!
00 Yorumla
+1 yıldemekki seni guzelligin icin seviyomus ben olsam sevgilimle bulustugumda o sivilceyi öperdim ama sevgilim yokki bi kisiyi sevdim oda senin sevgilin gibi cikti be abla acma yarami seven kiymet bilmeyene denk geliyo hep
00 Yorumlagüzelim vallahi dost acı soyler bende senin bir hemcinsinim ve inan onun sana boyle yapmasi benim bile zoruma gitti ya sen onun icin neler yapmissin o seni bir sivilce yuzunden midem bulaniyor gelme demiş demekki senden baska beklentileri var dış görünüşüne bu kadar muhalefet olduguna gore vallahi soylemesi kolay yapmasıda zor biliyorum ama bence direk bırak ayril yoluna bak sen daha iyilerine layıksın
11 Yorumla
+1 yılSaçmalama anında ayrılırdım ben bu nasıl bi şerefsizlik bence kendinden başkası için bakım yapma veya spora gitme bunları kendin için yap ve mümkünse seni her halinle sevebilicek birini bul 1 sivikcen çıktı diye seninle göeüşmek istemeyen biriyle ben olsam 1 saniyemi harcamazdım
10 YorumlaSevmeyen görüşmek istemeyen erkek herşeye bir kulp bulur.
Fazla değer soytarıyı kral eder.
Kime değer vereceğinize dikkat edin. Değer ağır bir yüktür herkes kaldıramaz10 YorumlaSevmiyormuş demek ki sevse bütün yüzün sivilce olsa güzel olduğunu düşünürdü
40 YorumlaSivilce güzelliği bozmaz. Bence sen bu ilişkiyi yeniden bir düşün. Burda mesele güzellik değil bence. Sevgilinde sorun var.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bencede
+1 yılBöyle bir karaktersizden kurtulduğun için sevin bence Hatta bunu kutla 💃
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle önyargısız yaklaşmak gerekirse ciddi anlamda sivilceye karşı takıntısı veya fobisi olabilir. Yani psikolojik olarak. Belki kendinde görünce de böyle hissediyordur. Bunu öğrenmelisin. Eğer bunlarla alakalı bir şey değilse koşarak uzaklaş o ne öyle ya😑😑
00 Yorumla
+1 yılYa bu kadar saçma bir bahane olmaz gerçekten ya ne kadar saygısız bir davranış. kendini kötü hissetmissindir. sonuçta gecebilecek bir durum gerçekten seven seni kusurlarinla ve sen oldugun icin sevmeli, bunlar gelip gecici seyler ki gecici olmasa bile boyle diyemez kimse sana kendisini mukemmellestirmis resmen. kimse kusursuz degildir ! önemli olan nasil baktigindir o da sana sevgi ile bakmiyor buna eminim...
00 Yorumla
+1 yılböyle bir şey olabilir mi ya karşındaki seni her halinle sevmeli kiloda alabilirsin kiloda verebilirsin hastada olabilirsin sivilcen de olur siyah noktanda aşk ölçülerle alakalı değildir kalp gözünü açması lazım sevgilinin zaten böyle diyen bi insan seni sevmiyodur herkes her haliyle güzeldir
00 YorumlaOlaya zaten bir başkasının gozunden bakınca seni sevmediğini hatta deger vermediguni anlarsin eyeeki sana dege rverse kalbinin kirilicagini bilir ve demez ayrıcı kotu bisey de degil herkzden donemsel olarak olabilecek şeyler zaten seni sevse seni hep guzel görür kusurlarini gormez aşk kusurları yok eder çünkü bulusmak istememiside biraz bahane gibi geldi çok sacma çünkü
00 Yorumla
+1 yıltamamen saçmalık benim sevdiğim insan ben kusarken bile ağzımdan eliyle salyamı alan insan düşün seven böyle sever aşk kelimesini çoğu kişi haketmiyor sevmek sadece sahiplenmek kıskanmak değil her halinle yanında olmak iyi veya kötü eğerki iğreniyorsa hayatında böyle bir insanı tutma
00 Yorumla
+1 yılO seni sevmiyorki ben olsam gururuma dokunur siktiri basardım beyinsize daha mantıklı yalan uyduramamış mı 🤭🤭🤭bende 1 den fazla sivilce ve izi var buda hastalıkdan dolayı strese girdikçe çoğalıyor bende ama sevgilim bana öyle bişey diyemez hakkı yok insan sevmediğine bile demezken sevdiğine nasıl diyebilir böyle bişey keza insan sevdipüne bakarken ne kadar bulana bilir miğdesi arada aşk yok o senle gönül eğlendiriyor bak gör yoksa bukadar gaddar olamaz
00 Yorumla
+1 yılO ayrılcak ya sivilceyi bahane ediyo işte seni her halinle kabullenemeyen bir adamla birliktede olma zaten o ayrılmadan sen ayrıl öyle birinden bence derhal
00 YorumlaSeni üzeni ve kendini değersiz hissettireni hayatından çıkar. ne sivilcen ne de kilon senin güzelliğini bozamaz. kendini sev ve sporunu da cilt bakımını da kendin için yap. eğer seni gerçekten seviyorsa seni kaybettiğini anlayınca sana geri dönecektir. kimsenin hayatında fazlalık olmayın ne kız ne erkek olarak kendi hayatınıza odaklanın ve bırakın rolleri siz dağıtın.
00 Yorumla
+1 yılNeden bu tarz insanlarla zamanınızı harcıyosunuz anlamış değilim. Benimde sivlcem çıkıyo ama sevgilim 1 defa bile böyle saçma bi yorum yapmadı hatta tam tersi normal bişey olduğunu üzülmemem gerektiğini söyler olması gereken de bu. Ayrıca sevgilinin cildi kusursuz vücudu fevkalade sanırım sana böyle yorum yapabilme cesaretinde bulunuyosa kusursuz bi insan olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılCanım benimmm..
Sevgilin deilde seks çıkarcısı diye hitap etmen daha iyi bence. Sevgili demek sevgi gösteren demektir senin karşında ki adam senin sivilceni bile ayrı ayrı sevmeliyken onun midesi bulaniyor üstüne bunu dile getiriyor. Eminim ki sen güzeller güzeli bi kızsın, kendini böyle çirkin karakterlilerle harcatma bebeğim, bunu dile getirmeyi bırak düşünmelerine bile izin verme. Seviliyosun güzel kardeşim❤🌸00 YorumlaSeni her halinle seviyorsa sevsin sevmiyorsa yol ver kızım niye kendini üzüyossun değmez onun için şu an üzülmeye sen çok güzel bir kızsın💜 onun gözleri kör karakteri piss
00 YorumlaBenim de eski kız arkadaşımın sivilce takıntısı vardı. Kendi yüzünde sivilce çıktığı zaman benimle görüşmek istemezdi. Sebebini çok sonradan öğrendim ki takıntılı. Hatta bir ara basit bir ayak parmağı operasyonu geçirdi 1 gün kaldı hastanede, onu ziyarete gitmemi bile istemedi 😅
Kendince bana kusurlu görünmek istemiyormuş.. Yok aaa... Na...00 Yorumla- Devamını Gör (226)
Devamını Gör(271)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası