Benim kuzenim 12 yaşında yüz maskesi yapmaya başladı.. Sizce sağlıklımı? Veya yüz jelleri Yüz peelingleri Uygun mu o yaşlara?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMaske yapmak, cilt bakımı yapmak yaşa göre değil cilt ihtiyacına göre yapılır. Ancak 12 yaş için ne kadar, iyi olur, tartışılir. Bunun için önce cildiyeye başvurulmalı ona göre bir yol izlenmelidir, illa yapacaksa doğal, organik ev yapımı maskeler. Tercih sebebi olmalı ✂️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılCilt bakımında en önemli dönem 20 yaş öncesi diyebilirim. Bu yaşlarda cilt, ileriki yaşlar için hazırlanır. Dönemin en önemli sorunu ise sivilcelerdir. Bu dönemde çok fazla sivilce görülür ve sivilcelerin sebebi; genetik olabileceği gibi bakteriler, yağ bezeleri ve gözenek tıkanıklığı da olabilir.

20 yaş öncesinde günlük cilt bakımında yüz temizleyici, nemlendirici krem ve güneş kremi kullanılabilir. Haftada bir kil maskesi yapılabilir. Bunun dışında yüz maskesi kullanmak cildin dengesini bozar ve sivilceleri de arttırır.
16 Yorumla- +1 yıl
Teşşekür ederim Peki garnier Nemlendirici maskeler veya aloe vera maskesi yapılabilir mi?( Aloe vera Aromalı maske)
Cevap sahibi+1 yılNemlendirici maskeler, cildi o yaşlarda yorabilir. Nemlendirici krem yeterli olur. Aloe vera özlü ya da aromalı maske yerine direkt aloe vera özünü cildine sürüp doğal bir maske olarak uygulayabilir.
- +1 yıl
Görüşün için sağol ✨
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌺
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🌺
- +1 yıl
Rica ederim
Kesinlikle 12 yaşında cilt bakımına başlamak çok yanlış. Gelişimini tamamlamamış bir kere. yüzünde ciddi problemler varsa uzman önerisi ile yüz kıyama jeli kullanabilir. Ancak maske ve peeling gibi ürünler o yaşlar için ağır gelecektir. Bence bu tarz ürünlere yavaş yavaş 16 yaşından sonra başlanmalı. Çünkü o dönemlerde yüzde aşırı yağlanma ve sivilcelenme olabilir. Bunun önüne geçmek için yaşa uygun temizleme jelleri ve peeling ürünleri kullanılabilir.
02 Yorumla
+1 yılEvde yapılan uyhulamalar olabilir tabiki ergenlige ilk adımlar bakım iyidir nemlendirici olarak bal peeling olarak pirinç unu tonik olarak gül suyu kullanması çok ta faydalı olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
+1 yılKesinlikle değil daha cildi çok narin ve ergenliği aşmamış bile doğal maskeler neyse de ama kimyasallardan kesinlikle uzak durmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Normal yetişkin insanlara bile ciltlerin problem oluşmamış maske kullanmasını tavsiye etmiyouz en güzel bakım soğuk su ile her gün yüzü yıkamakve bol su içmek daha duru bir cilt için en önemli olan bu
12 yas kucuk iceriginde kimyasal olmayan bir yuz yıkama jeli alsin yine icerigi temiz bir nemlendirici alsin yeterli cildine bakim yapmak istiyorsa bol bol su içsin bu altin kural bit de gunes kremi plmadan disari cikmasin
10 Yorumla
+1 yılHayır ya ben 18 imde başladım maskeye ne gerek var 12 de
14 Yorumla- +1 yıl
Yani içeriği temiz bir ürün olabilir yüz temizleme jeli köpüğü işine yarayabilir. Ergenliğe girdiyse cildi falan yağlanıyordur
- +1 yıl
Rica ederim :)
Bence ergenlikte yanlış. Cildi zarar görebilir. Bazen hiç beklenmedik bir madde bütün yüzüne sivilce basmasına sebep olabilir.
10 Yorumla12 yaşında cildi bebek gibidir ne maskesi
13 Yorumla
+1 yılen uygunu 40 yaşında başlanması benim annem yeni yapmaya başladı bizim köye de geç gelmişidi onlar zaden
00 Yorumlakanka küçük değil mi ya bence bir 3-4 sene daha beklesin
01 YorumlaDoğal şeyler kullansın bari kil maskesi gibi
10 Yorumla
+1 yılyapmasın.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı