Cilt soyulmasının birden fazla sebebi var elbette. Peki çözümü ne? Cildi nemli tutmakta yarar var. Zeytinyağı, salatalık gibi doğal ürünlerden yararlanılabilir bu konuda.
Daha önce cilt soyulması yaşadınız mı? Cilt soyulmasına ne iyi gelir?
Her gece c vitamini sürerim. Dr pen belki bilirsiniz, onunla 10 dakika yüzüme işlem yaparım. Bu sayede krem, serum gibi şeyleri çok çabuk işlemesini sağlıyor. Sürekli bakım önemli. Tabi birde dönemsel durumlar var. Yüzünüze kese yapın hatta sabun ile. Çok faydalı
Kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum. Genelde nemsizlikten kaynaklanıyor. Ve ne kadar nemlendirirsen nemlendir çok fazla cilt kuruluğu yaşayan biriysen elinde nemlendiriciyle dolaşmak zorunda kalıyorsun.
Bende bu aralar o kadar cok oluyo ki. Cildim ara ara kuruyo özellikle hava degisimi dönemlerinde. Dustan sonra krem sürüyorum falan ama sürekli cilt bakım urunleri kullanmıyorum cildi alıstırınca bozuyormus diye duymustum
Evet yaşadım bir kere. Bu sorun cildin kuru olmasından dolayı oluyormuş. Bol bol su içip yüzüme pamuk ile gül suyunu tampon hareketlerle sürdüm. 2-3 günde geçti
Selam kardeşim sorumu görürsen cevap yazar mısın lütfen? benim de cildim çok ince bi şekilde soyuldu soyulan bölgede alt derim göründü bu yüzden de diğer yerlerden farklı görünüyor oralar soyulmadigi için diğer yerlerle esitlenip eski halini alır mı tekrar? demişsiniz ki derim 4 defa soyuldu ve deri yine çıktı nasıl yani açar mısın biraz lütfen görünce cvp yaz teşekkürler