Cilt Bakım Hiç cilt beyazlatma işlemi yaptırdınız mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hiç cilt beyazlatma işlemi yaptırdınız mı?Skandalı hatırlayalım xd#Edamedaciltbakım - #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncellll Hiç cilt beyazlatma işlemi yaptırdınız mı? Cevapla Cilt Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır hiç yaptırmadım zaten beyazım :D 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zaten pamuk gibiyim neremi beyazlatacam 😀😀😂😂 ama yazın bronzlaşıyorum ya hafif buğday oluyorum 😂 2 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de en fazla buğday ten oluyorm yanınca 😂 merakettimmişte +1 yıl bende 😀 ama ben bir kere bi bronzlaştım esmer gibi oldum resmen bütün gün güneşlenmiştim çünkü 😂 Edameda06 +1 yıl Ay beyaz olup da yanınca insan kendine yakıştıramıyo pek merakettimmişte +1 yıl bende yakıştıramıyorum çünkü alışmışım kendime 😀 Edameda06 +1 yıl Ben de xd merakettimmişte +1 yıl vajinamı en yakışıklı doktora emanet ediyorum ne bir de ya kadın üşütmüş 😂😂😂 kahkaha attım Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Ahlaksız kadın ya 😂 merakettimmişte +1 yıl edepsiz
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cildimi değil de başka biyerimi beyazlatmak istiyorum siz yaptırdınız mı 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey varsa zenci yapayım ben kendimi 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Tenimin renginden memnunum.. Hiç denemedim.. 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl expigment'le , evet, güneş lekelerini.😕 1 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bu kız daha önce burada takılıyordu 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Merabalar fkkff 1 7 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl youtube.com/shorts/dCvb4H2t7-I?feature=share Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Skjajff aklıma geldi fotoyu görünce Yorumla Edameda06 +1 yıl Olay Videoydu Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Djjdjf sende başka foto bulamadın mı bunu koydun 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karşıma bu foto çıkınca bu soru aklıma geldi zaten 🤣 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjjfı alemnsin Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. yaptırmadım 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır hiç yaptırmadım zaten beyazım :D
zaten pamuk gibiyim neremi beyazlatacam 😀😀😂😂 ama yazın bronzlaşıyorum ya hafif buğday oluyorum 😂
Ben de en fazla buğday ten oluyorm yanınca 😂
bende 😀 ama ben bir kere bi bronzlaştım esmer gibi oldum resmen bütün gün güneşlenmiştim çünkü 😂
Ay beyaz olup da yanınca insan kendine yakıştıramıyo pek
bende yakıştıramıyorum çünkü alışmışım kendime 😀
Ben de xd
vajinamı en yakışıklı doktora emanet ediyorum ne bir de ya kadın üşütmüş 😂😂😂 kahkaha attım
🤣🤣 Ahlaksız kadın ya 😂
edepsiz
Cildimi değil de başka biyerimi beyazlatmak istiyorum siz yaptırdınız mı
Öyle bir şey varsa zenci yapayım ben kendimi
Tenimin renginden memnunum.. Hiç denemedim..
Yaptırmadım. Beyaz tenliyim.
expigment'le , evet, güneş lekelerini.😕
Bu kız daha önce burada takılıyordu
Merabalar fkkff
youtube.com/shorts/dCvb4H2t7-I?feature=share
🤣 🤣 🤣
Skjajff aklıma geldi fotoyu görünce
Olay Videoydu
Djjdjf sende başka foto bulamadın mı bunu koydun 🤣
Karşıma bu foto çıkınca bu soru aklıma geldi zaten 🤣
Sjjfı alemnsin
Hayır yaptırmadım yaptırmam da