Merhaba arkadaşlar, resimlerde de gördüğünüz gibi suratım bu şekilde ve ben bu sivilcelerden rahatsız oluyorum. Sivilcelerin ucu beyazlasinca kötü duruyor bende sıkıyorum. Bu arada 2 tane ilaç kullanıyorum acnemix, sivex bir şeye yaramıyor. Bu sivilceleri ve izleri yok etmem hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙂🙂
Bu konu hakkında çok soru geliyor ve ben herkese yardımcı olmayi çok istiyorum çünkü biliyorum o kadar can sıkıcı bir durum ki.. Ve otomatik eski yazımı kopyalayıp yapıştıracağım dikkate alın geçmiş olsun. " Sana kesin çözüm söylüyorum, başka hiçbir şeye kulak asma, hap falan kullanıp cildini derini dudaklarını pul pul soydurma ya da para ziyanlığı yapma, kendimde bu konuda ergenlikte sıkıntı çektim, ve şu an çalıştığım hastanede de cildiyecilerin yazdığı ilaçlar bunlar; Yüzünü ister kükürtlü ister bebek şampuanıyla ılık suda yıka kurula ardından gece yatarken Fito krem ve Fucidin krem ve Hirudoid krem karıştır. Fito hücrelerini yenileyip aktifleştirir şeker hastaları dahi en kötü yaralarına sürüyor, fucidin antibiyotikli sivilce içi kurutucu iltihap önleyici siyah nokta ve cilt tonunu beyazlatıcı özellikte, hirudoid krem ise fubolcuların, dövüşçülerin yanından eksik etmediği evrensel bir morluk leke yara izi kararma şişik kremi, varis damar çatlağına kadar etkisi var, en fazla 3 haftaya cildin harika olacak."
Çay ağacı yağını duymuştum, hem sakinleştirdiğini hem izleri yok ettiğini hem de sivilceleri geçirdiğini söyleyen çok arkadaşım var. Deneyin isterseniz.
haplarda ilaç tesiri çok olduğu için psikolojini ve sağlığını etkiliyor. spor falan yapamıyorsun. spor yaptığım için kullanamamıştım hemen burnun falan kanıyormuş durduk yere
inşallah sorunsuz atlatırsın. zor oluyor sivilcelerle uğraşmak 22 yaşıma kadar yüzümde sırtımda sivilce sorunum vardı. sırtım ilaçsız geçmişti ama seninkiler gibi ileri düzey değildi. öyle olmasına rağmen çok acı çektiriyordu patlarsa falan
her şey yalan Zdrave Krem ve Dış Macunu bunlar sivilceleri yok eder Zdrave krem olmasa da dış macunu bir deneyebilirsiniz herkesin evinde vardır yüzünüze sürüp maska gibi 15 dk sonra suyla güzelce yıkayarak çıkartabilirsiniz ben çıkartırken kolonyayla çıkartıyorum peeling gibi oluyor ama bu işlem uzun süreçte yüzündeki tahrişe yok açabilir o yüzden bu işlemi her yaptığında krem sürmelisin
Sıkma asla sivilceleri dönüşü olmayan yola sokma kendini zamanla zaten geçecektir. Onero olarak artik marketlerde olmayan ama antibakteriyel bir sabun olan protexi temin edip kullanabilirsin. Baya temizler cildini.
Önce bu aktif sivilceler için imex krem ya da aknefloks krem kullan ikisi de çok etkili hemen söndürüyor sivilceyi izler için de madecassol kremi sür bunları gece yatmadan yapicaksin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da hepsini üst üste mi surecegim o nasıl olacak?
Bende de bu şekil sivilceler lekeler vardı bir gün aklıma siyah nokta bandıyla onları kökünden koparmak geldi ve yaptım sonucu görünce şok oldum her şey gidiyor ama sabredersen ben sabretmeyip buldugum her kremi surdum kese yaptım bir kaç leke kaldı ama onlar da yavaş yavaş geçiyor dene derim siyah nokta gibi söküp alıyor iltihaplari ama leke kalmasın diye kesinlikle leke kremi ya da soyucu kurutucu jel krem kullan
Kesinlikle geceden çay ağacı yağını pamuğa sürüp yüzünü onunla güzelde sil. Sabah yüzünü yıka ve nemlendir. 1 haftada cilt tonun düzelecek ve guzellesecek
Bu hayatta tüm ilaçların yan etkileri vardır. En basit ağrı kesicilerin dahi ama kökten çözüm istiyorsan bazı şeylere katlanman gerekiyor. Biraz ağır bir ilaç reçetesiz satılmıyor. Istersen bir araştır
@RealEyes tatlim danla biliç bile kullandı o ilacı bir dünya da tanıdığım kullandı bende kullandım ölen kalan yok her ilaç yan etki verir tabi kullanıp kullanmamak size kalmış
Ben eczacılık okuyorum tatlım o ilaç masum bir ilaç degil kullanan çok fazla kişinin olması O ilacı masum hale getirmiyor malesef ben de gözümü karartıp kullandım ve sac dökülmesi yaptı anında bıraktım sonra egzamaya çevirdi..
ha anladım o ilaçları doktorun yazdığını bilmiyordum. roaccutane kullanmış arkadaşım var ama hiç böule bir sorunum olmadığı için bilmiyorum kusura bakma.
İltihaplı. Uzun süredir geçmiyorsa derindelerdir. Acnemix denen ilaç merhem. Yeterli olacağını düşünmüyorum. Başka bir dermatoloğa git büyük ihtimalle oral antibiyotik yazacaktır
Evet geçmiyor uzun süredir. Birdahaki gidişimde hap isteyeceğim. roaccutane ve zoretanin gibi etkili ilaçları duymuştum. Doktora gidince soracağım hap isteyeceğim
Roaccutane bir tık ağır bir ilaç. Umarım ona ihtiyaç kalmaz. Azitro ilacı hem daha hafiftir hem de etkili. Miden hassas ise de birebir. 1.5 ayda geçecektir. Geçmiş olsun 😄
En İyi Cevaplar