Suratımda (genel olarak alın ve yanakların alın ile birleştiği noktada) fotoğrafta göründüğü gibi pürüzler var. Bunlar nedir, nasıl çaresine bakabilirim?

Cildiyeye git kendi kafana göre onu bunu sürme bence, derinin altında çıkmış cnku hep ilaçla felan düzelir benim arkadasiminda boyleydi. Bu arada sacim uzun belli olmuyor felan demissin ama saç da alninda durunca terleynce sivilce yapiyormus bir kac yerde gördüm hep😊
yüzünü sabah aksam temizle ve bir pamugu elma sirkesiyle ıslatıp yüzüne sür ardındanda durula bu onları zamanla yok edecektir
kardesim bu uzak dogulular bir zimbir cikarmis maske gibi yapistirip cekiyorsun herseyi temizliyor bir ona bak istersen.
Cevap
2Cevap
cildiye ye gitmen lazım zerotin diye bir ilaç var onu verir belki
kullanan çok kişi var başta annem olur kendisi iz bile kalmadı ilaçın kanıtlanmış etkisinemi inanıyım tıp okudum diyen bilmediğim tanımadığım birinemi. bu arada görüşünüz varsa paylaşırsınız bu benim görüşüm muhalefet olmaya hakkınız yok çok biliyorsanız gidip görüş hakkında görüşünüzü yazarsınız.
ben zaten kendi gorusumu paylastim sadece bildigim bir konuda cahillige engel olmaya calisiyorum o ilaclarin ne kadar agir oldugunu bilmiyorsun. O tip ilaclar bir verirken bin alir... Neler gordum bu yuzden. sizede yardim etmek suc her seyde gidip ilaclara sarilin zaten. kanser yasi bu yuzden dustu bukadar. yazik valla ulkemin insanlarina..
bak ben sizin görüşünüzü görmemişim çünkü muhalefet olmuyorum umrumda değil o soranla benim aramdaki durum olurdu o laf etse eyvallah da sana ne oluyor? biliyorum ilaçların ne kadar ağır olduğunu sen merak etme. ben cildiye ye gitmen lazım o ilaçı verir belki dedim versin ısrar et demedim doktor uygun görürse verir zaten sen kendini ne zannediyon? yardımınıza felan ihtiyacım yok benim. ülkenin durumunu kurtarmakta sana kalmadı ülkenin insanlarına laf etmekte sana kalmadı bu benim görüşüm soran uygun bulur ya da bulmaz seni ilgilendirmez herseye atlamayın ya bune? oturdum bide maydonozlarla uğraşıyorum. yazmayın lütfen gereğiniz yok bilginizede ihtiyacım yok.
Ben bu tavriniza anlam veremedim sadece, soranla mi bilgi alisverisi yapilir. Hemen bir savunma icgudusu falan... Haklisin demek cok mu zor? Mesela evet sen haklisin, cunku arkadas donup dolasip cildiyeye gidecek ama belki baska yolu vardir.. Ben bunu demek istedim. Sen baskasinin fikrini onemsemeye bilirsin ama ben önemsiyorum. Bu sekilde munazara edilen konularla insanlar arastirmaya daha cok koyuluyor. Yinede tesekkurler, onemsemedigini soyledin ama cevap verdin 😉
bu sorunları yaşayan çok tanıdığım var ciddi anlamda neler denediler neler yok olmuyor bende kısacası git dedim uğraştırmadan. hayır sorun şu aslında ikimizde aynı şeyi diyoruz sen dolaylı dedin arkadaşa ben doğrudan dedim bunda hemen atılıncak ne var? bir laf atışması yapılacak ne var? hayır orada bir atışma konusu varsa neden atışıldığını münazara etmeye hakkım var.
Kesinlikle ben geleyim birilerine satasayim mantigiyla yorum yapmadim. Belki telden girdigim icin yanlis ifade etmis olabilirim. Soruya ilk giridigimde yorumunuzu gördum direkt olarak bu nedenle cevap yazdim. Evet ikimizde ayni seyden konusuyoruz aslinda ama şuna da değinmek gerekir evet cok kullanan var ama bu tür ilaclar kullanilirken güneşe cikilmamali, dudaklar hep kurur ve pul pul dökülür, bazi besinleri alamazsin, kirmizi receteli bazi ilaclar satilirken ölürsen sorumluluk almayiz diye imza alir, ölüm riski vardir, böbrekleri yorar ve iflasa kadar götürür.. bunlar bazi olasi şeyler.. simdi bunlari bile bile nasil diyeyim git cildyeye ilac al diye? Üzücü bir durum.. Ben bu yönden baktim olaya. Herkes para pesinde koşar olmuş. Yazacak ilaci yollayacak.. Sonra doktor o ilaci sattirdigi icin firma onu tatile yollayacak hastada aci cekecek 😭
Biliyorum sorunlarini burun kanamasi cilt kuruluğu göz yaşı kurutmasini da ekleyeyim. Iyi bir doktara gittiğinde doktor zaten kan tahlili istiyor haksizmiyim? Hatta iki tüp kan alınıyor bir sari, diğeri mor tüp. Sonra bakıyor tahlillerine bünye kaldiriyorsa veriyor çoğu insana vermediğinide biliyorum. Mesela annem yüzlerce defa gitti bir çok özel ilaç krem çok şey kullandi doktor sonunda onu verdi çözüm aldık. Bunlarin olduğunu bildiğim için önerdim uygun görmese zaten vermez doktoru ordada kesin çözümlu bu ilaç var " belki " verir dedim. Arkadaşı düşünmeye gelince zaten bir anlaşma imzaliyorsun doktor anlatıyor hasta kabul ya da etmez o onun tercihi arkadaşa etkileri ters düşer ben kaldiramam der kabul etmez ya da eder. Bunlar olağan olacak durumlar bu konuyu neden bu kadar abarttigimizi inan anlam veremiyorum. Eğer soran kişi bana bu nasil bir ilaç vs diye dönüş yapsaydi ben gene nasil birşey olduğunu söylerdim ona da. Hani bir olay vardır giriş, gelişme, sonuç ben işin giriş kısmındayken
Bu sitede bulunma sebebim genel olarak sinir bozmaktir ama inanin size yazarken, az oncede belirttigim gibi boyle bir amacim yoktu. Ilk yorum sizindi, gordum ve yazdim.. Normalde goruslere yorum yapmam ama icgudusel oldu diyelim.. Diger yandan dedikleriniz dogru evet daha bir ton prosedur geregi tetkiler yapiliyor, en olmayacak sey patolojiye gidip netice alinabiliyor. Allah kimseyi hastanelere düsürmesin.. Sonuc olarak kimsenin cani yanmasin istiyorum. Evet konu uzadi ama bence gereksiz uzamadi. Genelde burada ki insanlar kes be, sanane,. gibi seviyesizlesiyor, sizde kendinizi anlatmaya calistikca cok hos dialoglar cikti ortaya. Yoksa gece gece bilegimi agirtmazdim telden yazarak 😀
Mayın tarlası gibi olmuş dostum geçmiş olsun
Yağ bezesi olabilir bir cildiyeye görün derim
pembe maske var eczanede dene derım azaltır
Akne tedavisi olmanız lazım.
Cildiye doktoruna bir gitsene sen
Zımpara işini görür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar