😞
Sürekli kötü koktuğumu düşünüyorum?
😞
Benim erkek kuzenim lise 4 zamaninda bu durumu yaşadi okula gitmek istemedi kokuyorum diye aslinda kokmuyordu kendini böyle hiisediyorsun bunu kesınlıkle yapma hatta çok başiriliydi hep lisede taktir aliyordu ünv çok iyi yere gelir diye beklerken son sene bu takıntısı yüzünden lise 4ü zor geçti ünv gitmedi şu an yaşi 25 ama bu durumu atlatti yani aslinda kokmuyordu kendını öyle hissediyordu dişlerinin koktugunu düşünüyorsan diş taşi temizliği yaptır 100tl ağzin kokmaz zaten duşa giriyorsan emin ol kokmuyorsundur merak etme kendini bu düşünceden acilen kurtar
O yine de bu düşüncesini sizinle paylaşmış ben onu bile yapmıyorum 😞
Bende şu an gitmek istemiyorum üniversiteye
Öyle düşünme banyo yapiyosan deodarant kullaniyosan kokmuyosundur
Bunu araştırdım da psikolojik olarak böyle oluyor. Ama düzeltemiyorum düşüncelerimi. Tam düzeldi derken başka insanların mimiklerini bile kendi aleyhime olduğunu düşünerek kasılıyorum. Bilmiyorum yaa
Cevap
2Cevap
Bacım hala aktifsen acil konuşmamız lazım 1 hafta önce aynısı banada oldu
neren kokuyor
Belli bir yer değil öyle düşünüyorum
ama bakim yapyiormiusun
Evet yapıyorum.
burdamisin
Parfum denedin mi
Evet 20 üstü parfümüm var ve hiç biri sahte değil. şu an Roberto cavalli kullanıyorum. Ama bunun hormonal bozukluk olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aynı sorunu yaşayan bazı arkadaşlarım sabah kalktığımda gerçekten tişörtüm kötü kokuyor diyorlar ama bende aksine bilmiyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar