Kötü mü kokuyorum?

Bugün çok tuhaf bişey oldu ben normalde çok çabuk terleyen bir insanım ve terimde kötü kokar o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum zaten, ve bugün ilk yardım dersimiz vardı, işte birisini baygın veya eli kan içinde görürsek ne yapmalıyız gibi şeyler öğretiyordu okulumuzun revirinde çalışan bir kadın ve dersin sonunda herkes gitti ve benim kalmamı istedi, ve bana dediki birkaç öğretmenin bana koktuğunu söyledi ama saçın kıyafetin felan düzgün sence neden kokuyorsun dedi ve ben o zaman büyük bir şok geçirdim ve dedimki çok terleyen bir insanım belki ondan olabilir, oda bana deodorant kullanıyomusun? Evinizde duş jeli var mı? Gibi sorular sordu ben bişey diyemedim şoktan rüyadamıyım diye düşünmeye başladım o an onun sorularına bile cevap vermedim. Ben zaten çantamda hep deodorantla gezen bir insanım, ve bana dediki jel duşunuz yoksa almanıza yardım edebiliriz beni fakir sandı! O an varya ellerim ayaklarım titredi gözlerim doldu ama neyseki çıkana kadar tuttum bana dediki dişlerini fırçalıyomusun hergün duş al felan...
Sonra ben çıktım kapıda arkadaşım bekliyodu hatta onunla ilk yardım şeyini yapmıştık. Benim kötü olduğumu farketti ve neyim var diye sordu ve bende anlattım o kadının dediklerini ve oda dediki ne saçmalıyolar bunu demeye hakları yok biz zaten sen kötü koksaydın arkadaşın olarak sana derdik dedi yani arkadaşlarıma kokum gelmiyosa nasıl sınıfta onca kişinin arasında benim kötü koktuğumu düşündüler gerçekten anlamıyorum ve sizce o kadinin ve bazi ogretmenler hakli mi boyle bisey diyebilir miler bana? Ve derseler bile direk fakir olarak mı düşünmeliler beni? Arkadaşlarıma bile kötü kokmuyosam onca kişinin içerisinde neden benim koktuğumu düşündüler öğretmenler? Off gerçekten bugün morelim aşırı bozuldu!
Kötü mü kokuyorum?