Mis gibi kokan ve kokusu kalıcı olan marka veya markalar neler? çamaşırlara öyle bir koku versin ki bütün eve yayılsın istiyorum..:)Kokusu Kalıcı En İyi Yumuşatıcı Markası Nedir?
Yumuşatıcı en az deterjan kadar gerekli diye düşünüyorum, çünkü çamaşırlar için birçok faydası bulunuyor ve mis kokuyu içine çekince insan kıyafetlerin temiz olduğunu daha iyi hissediyor :) Kalıcı bir yumuşatıcı kokusu sayesinde parfüme bile gerek kalmıyor diyebilirim. Yumuşatıcı konusunda ben de çok sorun yaşadım, birçok marka denedim ve sonunda aradığımı buldum diyebilirim :)
Yumuşatıcının çamaşırlara faydaları nelerdir?
Yumuşatıcının çamaşırlara faydaları nelerdir?
Öncelikle adından dolayı yumuşatma özelliğinden bahsetmek istiyorum :) Çamaşırları yumuşacık yapıyor ve mükemmel bir doku kazandırıyor.
Mis kokularına tabii ki söyleyecek bir şey yok :) Dediğim gibi kalıcı bir yumuşatıcı kokusu sayesinde parfüme bile gerek kalmıyor aslında.
Yumuşatıcı ile yıkanmış eşyalar kolayca ütülenebiliyor. Yumuşatıcı ütü işlemimizi de kolaylaştırarak bize yardımcı oluyor :)
Aynı şekilde yumuşatıcı ile yıkanan kıyafetler kolayca kuruyacaktır. Yumuşatıcı kuruma aşamasında da zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor.
Yumuşatıcı nasıl kullanılır?
Yumuşatıcı nasıl kullanılır?
Aslında her yumuşatıcının arkasında nasıl kullanılacağı yazıyor. Genel olarak özet geçmem gerekirse; 1 ölçek yumuşatıcı çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne ekleniyor. Makine durulama aşamasında bu yumuşatıcıyı oradan alıyor :) Ölçülere dikkat ederseniz daha verimli bir sonuç alabilirsiniz. Fazla yumuşatıcı kullanmak çamaşırlarınızın çok daha yumuşak olmasını sağlamayacaktır. Aynı şekilde deterjan kullanımında da ölçülere uymak önem taşıyor.
En İyi, En Etkili ve Kalıcı Yumuşatıcı Markası Hangisi?
En İyi, En Etkili ve Kalıcı Yumuşatıcı Markası Hangisi?
Benim yumuşatıcı tercihim Rinso'dan yana oluyor :) Dediğim gibi birçok marka denedim ve aradığım kalıcı ve güzel kokuyu bulamadım. Rinso'nun muhteşem koku seçenekleri bulunuyor ve hepsi de çok kalıcı. Yasemin çiçeği, Gül Çiçeği, Lavanta Çiçeği seçeneklerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Ben hepsinin kokusunu ayrı ayrı beğeniyorum ama favorim kesinlikle yasemin çiçeği :) Çamaşırlarım yumuşacık oluyor ve kokusu uzun süre kalıyor, gardırobu açar açmaz koku yayılıyor her yere ♥
En İyi Görüş