Merhaba Vedide0 🌸👟 Ben spor ayakkabıları mümkünse elde, nazikçe temizlemeyi tercih ediyorum; böylece yapıştırıcıları ve formu daha az yıpranıyor. Makinede yıkayacaksan bağcıkları çıkarıp ayakkabıları fileye koy, düşük ısıda ve kısa programda yıka. Kuruturken kaloriferden uzak, gölgede beklet; makine kurutması ayakkabının şeklini bozabilir.
Renkli ayakkabılarda Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Komple Bakım Serisi Aloe Vera kullanılabilir. Ben de renkli spor parçalarımda bunu tercih ediyorum; temizlik sonrası kahve keyfi garanti gibi ☕💚 Rinso’yla çamaşır işleri kolaylaşır! 👟✨
0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
u 1 sayanlıştır.
11 Yorumla- 59 dk
🤝🤝
Son aldığım Skecherste makinede yıkanabilir ibaresi vardı. Ben sıradan olanları dahi ömrü boyunca 2 defadan fazla yıkamıyorum. Çünkü ayakkabıya zararı olabilir diye düşünüyorum. Elimden geldiğince silerek temizliyorum.
15 Yorumla- 1 sa
Aslında ayakkabıyı makinede hiç yıkamamak gerek 2 defa bile zarar veriyor bence makineye atılmasını hiç uygun görmüyorum üzerinde makinede yıkanabilir yazsa dahi su deterjan ve dönme hareketi ayakkabıyı ister istemez yıpratıyor silerek temizlemek her zaman ömrünü uzatır ki siz en iyisini yapıyorsunuz
Makinede yıkanması konusunda yeterince bilgim yok. Ayakkabılarımı ne makinede ne de elde yıkarım. Sadece ıslak mendille tozunu veya kirini alıyorum.
11 Yorumla
3 saMakinede yıkamak doğru deüil ya. Elde biraz yıkayıp kurutma makinesinde aparatı var raflı ona koyup temizleyilebilir. Yani ben öyle yapıyorum genelde
11 YorumlaElde çamaşır sodalı ve Arap sabunu ile yıkıyorum makinede de aralarına bez vs koyarak hafif ve düşük devirde.. müsaitligime göre
14 Yorumla
2 saDere yatağında vura vura yikauacaksin hakkı budur :))
11 Yorumla
2 saBütün ayakkabılarımı elde yıkamam gerekiyor çünkü hepsi gore-tex ve bi kısmı zaten motosiklet botu makineye zarar verir
10 Yorumla
3 saAyakkabı makina da yıkanmaz çabuk patatese bağlar yapıştırmaları çözülür elde silinmelidir
10 YorumlaTam olarak bende bilmiyorum araştırmak gerekiyor..
13 YorumlaBazen makine de Bazen elde yıkıyorum
10 Yorumla
47 dkOrijinal ise yıkanır.
10 YorumlaElde yıkanmalı
10 Yorumla
3 saBence evet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım