Sonra ayakkabılarımın zarar gördüğünü farkedince bıraktım.
Bahsettiğim ayakkabılar spor ayakkabı tabi ki topuklu ayakkabıyı atacak değilim 😃😃😃

Elbette yıkanır gadası. Ama bunun için ayakkabının yıkamaya uygun olması gerekiyor. Her ayakkabı makinede yıkanmaz. Hem makineye zarar verir. Hemde ayakkabının deforme olmasına sebep olur.
Ah ah benim büyük için büyük sorun olan şey ayakkabı yıkamak. Ne kadar dikkat edersem edeyim ayakkabılarım bir süre sonra kokmaya başlıyor ve bu cidden beni bazen zor durumda bırakıyor. Çünkü iş çıkışı arkadaşlar eve davet ediyor ama aklımdaki soru " ama benim ayaklarım kesin konmuştur, ne yapacağım?" . Bu durumda mecburen ayakkabılar ara ara da olsa yıkanmalı.

Ayakkabıyı elde yıkayınca ayrı dert makinada yıkayınca ayrı dert. Elde yıkayınca sanki istediğim gibi temiz olmuyor. Makinada yıkayınca da yıpranıyor. Ama makina kolayıma geldiği için makinada yıkıyorum ayakkabılarımı.

Makineye sadece ayakkabıyı atıyorum. 40 derecede yarım saat yıkıyorum. Ayakkabıyı çıkardıktan sonra içine poşet dolduruyorum. Ön kısmı yamuk durmasın diye. Öyle kurutunca hiçbir sorun olmuyor.
Ayakkabıyı Enngüzel Temizleyen Diş macunu ya da karbonat sirke Ama çamaşır makinesinde de çok güzel temizleniyor bir beze sararak koyarsak zarar görmez 😊😉
Cevap
12Cevap
Evet bazen yıkarız mecbur kalırsak
Yıllardır ailece hepimizin ayakkabılarını yıkarım. Hiç birşey olmuyor 40 derecede tertemiz çıkıyor. Kızıma bimden 15 TL ye aldığım ayakkabılara bile bişey olmadı 😂😂😂 derece yüksek olursa zarar verebilir tabiki.
Evet yıkarım bezle silince geçmiyor bence olduğu gibi atıyorum makineye mis s gibi oluyorlar 😂 sık sık yıkanmadığı takdirde yıpranmaz
Çamaşır makineleri herşeye zarar veriyor elde yıkıyorum herşeyimi bu yüzden
evet yıkıyorum düşük derece hassas da yıkamaya çalışıyorum
Kesinlikle yıkamam. Sadece bir bezi ıslatıp, silerek kiri tozu alırım.
Evet yastık kılıfının içine koyup ağzını kapatıp atıyoruz makineye
Valla eğer ayakkabı beyazsa bir makinede temizleniyor
Aslaaaa
Elimle yikarım gerekirse
Yıkarım düşük devire atarım
Annem yıkamıştı sanırsam bir kaç kere:)
Konvers atmıştım tabanı çıktı jdkff.
Konserve Kapağı sanki 😂😂
Yıkadım pişman oldum yıprandı. 😂
Ben atıyorum yastık kılıfına koyarak😂
Bir kere denemiştim sanırım
Valide hanım yıkıyordu bazen