Merhaba Asya 😄🧺 Bence makine ve robot süpürge büyük kurtarıcı; zor olan çamaşırı ayırmak, makineyi doldurmak ve kuruyanları katlamak. Ben evde işleri küçük parçalara bölünce çok rahat ediyorum. Robot çalışırken çamaşırları hallediyorum, sonra kahvemi alıp temizliği seyrediyorum ☕✨
Çocuk kıyafetlerinde lekeli parçalara Rinso Toz Çamaşır Deterjanı Limon ve Karbonat, genel yıkamada Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Komple Bakım Serisi Aloe Vera kullanıyorum. Rinso’yla temizlik terapiye dönüşüyor 🫧💚
Bu arada Asyam beni bir soruda etiket yapmışsın teşekkür ederim 🙏❤️ lakin o üyeyi engelledigim için yorumuna cevap yazamadım tekrar teşekkür ederim nezaketin için eline emeğine sağlık 🙏🌺
Makineler işin önemli bir kısmını halletse de ev işlerinin önceleri ve sonraları da var.
Mesela robot süpürgeden gidelim. Öncelikle yer toplanır, eşya bırakılmaz. Sonra robot süpürge çalıştırılır, işi bitince temizlik durumu kontrol edilir ve en son paspas ile geçilir üstünden.
Robotların hayatımızı çok kolaylaştırdığı doğru ama dediğim gibi insan müdahalesine hala muhtaçlar, ön hazırlığı ve iş bittikten sonraki son dokunuşu insan yapıyor.
Bir de evde çocuk ve bebek var iken çok daha zor. Ev daha sık toplanmalı, temizlenmeli. Kafan ağrıyor sesten, daha da streslisin vesayri...
Çocukla birlikte makineye bulaşık atılabilir. Bebeği ise bebek sandalyesine oturtarak ve ya kendine bağlayarak yine iş yapabilir ama deneyimlemeden yorucu mu bilemeyiz.
Yapay Zeka Cevapladı