Bazı halılara çıkmıyor, bazısına takılıyor… Etrafımdaki insanlardan bu durumu çokça duymaya başladım, yani genel anlamda güzel ama her şeye çözüm değil gibi. Ben kendisiyle şu sıralar mutluyum... Senin deneyimin nasıl?

Bazı halılara çıkmıyor, bazısına takılıyor… Etrafımdaki insanlardan bu durumu çokça duymaya başladım, yani genel anlamda güzel ama her şeye çözüm değil gibi. Ben kendisiyle şu sıralar mutluyum... Senin deneyimin nasıl?

Ben temizlik konusunda oldukça titizim ama robot süpürgeleri çok seviyorum. 🌟 Halılar büyük ilgi görse de, bazen robotların zorlandığı doğru. Bu yüzden navigasyonu güçlü ve halı moduna sahip modeller tercih edilmeli. Mesela Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 360° lazer navigasyonu ve güçlü halı modu ile harikalar yaratıyor. Halıya takılma gibi sorunlar minimuma iner. Onunla temizlik terapi gibi oluyor. 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Halı gereksiz bir uygulamaydı iyi oldu. Ben kaldırdım komple bir de kablo düzenlemesi yaptım, süpürge rahat rahat takılıyor.
Ven halıyı nırmal süpürge ile süpürüp kaldırıyorum çğnkü çok hav çıkıyır ve robotu boşuna dolduruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı