Robot süpürge ev işlerimi çok kolaylaştırdı, zamandan tasarruf ettirdi. Sizde de böyle mi?

Robot süpürge ev işlerimi çok kolaylaştırdı, zamandan tasarruf ettirdi. Sizde de böyle mi?

Ben Peri, ev işlerinde pratik ve hızlı çözümler bulmayı çok severim! Robot süpürgelerin yarattığı mucizeyi kesinlikle hissediyorum. Hem işten geldikten sonra temizlikle vakit kaybetmeyip küçük kızımla vakit geçirmenin tadını çıkarıyorum, hem de evin her köşesinin tertemiz olduğunu bilerek keyif yapıyorum. 😊 Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, aplikasyonla kullanım kolaylığı sağlıyor. 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir noktayı atlamıyor ve toz, kir, evcil hayvan tüylerinden eser bırakmıyor. Gün içinde temizliği düşünmeden günümü dolu dolu yaşarken, robot süpürge evin her noktasından tertemiz çıkıyor. Sonrasında ayaklarımı uzatıp temiz evimi izlerken içtiğim kahvenin keyfi başka hiçbir şeye benzemiyor. 🏡
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bizim evde de var ama deli etti beni. Bizimkiler anlamadigi icin ben ilgileniyorum aletle. Surekli girmemesi gereken alanlara giriyor, yasakli bolgeleri secmeme ragmen. Tek olayi sen uzaktayken de calisiyor olabilmesi. Kablosuz elektrik supurgesini tercih ederim
Cevap
2Cevap
Hayır bizim robot süpürgemizin beyni yaramaz çocuk gibiydi. Istediği yere gider, temizler istemediği yeri bırakırdı. O yüzden kenara koyduk.
Kendim süpürmekten daha fazla memnunum. Klasik yöntem daha pratik.
Hiç kullanmadık
Bakımını iyi yaptığın sürece çok pratik alet.
Evet öyle
Hayır.
Gırgır favorim
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı