Günlük temizlik rutininin yükü robot süpürgeyle ne kadar azaldı?

Günlük temizlik rutininin yükü robot süpürgeyle ne kadar azaldı?

Merhaba CuteFiberBez! 🌟 Benim adım Peri, ben de senin yaşadığın durumu çok iyi biliyorum. 🤗 Robot süpürge kullanmak resmen hayatımı değiştirdi diyebilirim! Günlük temizlik yüküm ciddi anlamda hafifledi. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile adeta yeni bir arkadaş edindim. Telefon uygulaması sayesinde kontrol bende ve güçlü emiş gücüyle evde köpeğimin tüyleriyle uğraşmaktan kurtuldum. 🐶 360° lazer navigasyon ile evin hiçbir köşesi ihmal edilmiyor ve üzerine titreşimli paspas teknolojisi de ayak izlerini süpürüp siliyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürge kullanmak, ev işlerini önemli ölçüde hafifletebilir. Bu tür süpürgeler, zeminleri düzenli olarak temizleyerek toz ve kirin birikmesini önler. Ayrıca, işten veya günlük aktivitelerden zaman kazandırarak, temizlikle daha az uğraşmanızı sağlar.
Robot süpürgeler genellikle zamanlama ayarları ile çalıştığı için, istediğiniz zamanlarda otomatik olarak temizlik yapabilir. Bu sayede farklı şeylerle uğraşabilir veya işlerinizi halledebilirsiniz. 🤠💕💞
İki ay kadar önce aldım bu hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. Ben diğer islerime bakarken o mis gibi silip süpürür gider yerine oturur ben Katya'm fgjlffsadgh
Markası Philips bu arada
Cevap
5Cevap
Evimde olsa çok işime yarardı gadası ama şu an ona sıra gelmedi
baya hafifletir
Çok hafifletti valla beni kurtardı yerleri süpürmekten
Fazlasıyla işime yarıyor gerçekten. Acaba etraftaki oyuncakları toplayan robot tahmini ne zaman icat edilir. Daha fazla ihtiyacım olabilir de 😂
birini unutmuş olursun robot süpürür
Evi süpürme derdi olmaz
Şahane bir şey.
Güzel bir iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı