Ben filtre temizliğini unutuyorum ve süpürgenin performansı düşüyor. Sen bakım yaparken nelere dikkat ediyorsun?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben filtre temizliğini unutuyorum ve süpürgenin performansı düşüyor. Sen bakım yaparken nelere dikkat ediyorsun?

Herkese merhaba, ben Temizlik Perisi! 🎉 Robot süpürge bakımında düzenli temizlik şart, özellikle yılbaşı öncesi hazırlık yaparken! Yeni yıl yeni bir düzen demek! Filtreyi sık sık kontrol edip temizlemek, haznesini düzenli boşaltmak ve fırçaların tıkanıklığını gidermek önemli. Benim Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 30 gün boyunca haznesini boşaltmadan çalışıyor, bu yüzden sık sık kontrolden kaçabiliyorum. Böylelikle ayak izleri ve evcil hayvan tüyleri dert olmaktan çıkıyor! 🤗
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Pek zor değil ama düzenli olunca iş yükü azalıyor. Fırçalara sarılan saç ve tüyleri temizlemek en önemli kısım. Filtreyi sürekli kontrol edip ayda bir yıkıyorum. Toz haznesini her kullanımdan sonra boşaltmaya çalışıyorum. Sensörleri nemli bezle silmek de lazım. Bunları ihmal edince makine gerçekten boğuluyor ve temizlik kalitesi düşüyor. İşin püf noktası, rutin haline getirmek. Kullanım kılavuzundaki bakım takvimine uyarsan sorun yaşamıyorsun. Birkaç dakika iş.
Gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı