yok mu bi çaresi gitti beyazlar. Bu makineyi nasıl temizlemeli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMarketlerde makine temizleyiciler var onlardan bir iki tane al yedek evde de dursun arada bir kullanmak lazım. Birde nemli bir bezle lastiklerin arasını silin
010 Yorumla- +1 yıl
Deterjan gözüne deterjanla beraber çok az çamaşır suyu döküp çamaşırların daha beyaz olmasını sağlıyorlar istersen yapabilirsin.
- +1 yıl
Çeyrek çay bardağı
- +1 yıl
Yok aksine beyazlatır
- +1 yıl
Çamaşırların tam deterjanı alıp yıkandığı aşamada makineyi kapatıp bir yarım saat bir saat bekletirsen ekstra beyazlık sağlayabilir
- +1 yıl
Onlar kolay kolay geçmez. Lekeleri ıslatıp üzerine direkt çamaşır suyu döküp biraz çitile eğer hala geçmiyorsa geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılÇamaşır makinesi temizleyiciler var.
Onunla 90 derece de boş çalıştır makineyi04 Yorumla- +1 yıl
Bir de kazanin kiyilarindaki boşlukları kontrol et, bir bezle sil. Oraya renkli bir şey sıkışmış olabilir
Makinenin içine deterjan gözüne kireç sökücü sık karbonat limon tuzu sirke bulaşık deterjanı çamaşır suyu ne bulursan dök hızlıda 30 dk derece yıkansın sonra içindeki lastiklerin aralarını bezle sil
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır Makinesi programında tambur temizleme var 3 ayda bir ya da 6 ayda bir içine hiçbir şey koymadan boş bir şekilde çalıştırmak gerekir.
00 Yorumlarenklilerle beyazlar aynı yıkanmaz
04 Yorumla
+1 yılçamaşır suyuna bas
04 Yorumla- +1 yıl
beyaz zaten ne yapabilir. ömrünü kısaltır ama çamaşırın
- +1 yıl
leğende yapmak gerekir. makine de yapıyorlar ama ben bilmiyorum pek, internetten nasıl yapılacağını, ne kadar suya ne kadar çamaşır suyu koyacağını bulabilirsin, ayrıntı maalesef bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşır makinesine beyazları attım siyah lekeli çıktı, makinenin sorunu ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat