Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 647 görüş paylaştı.
Selam gadası 🙃
Bunu yapan çok insan var. Ama öncelikle insanın ihtiyacına uygun olan bir makine almak gerekiyor. Benim işime yaramayan bir ürünü almak beni akıllı biri yapmaz. Aksine aptal konumuna düşürür.
Benim gibi olan var mı bilmem. Eve hiççç misafir gelmez bize. ( komşu vs arkadaş akraba dahil.) kimse görmese de lüks beyaz eşya alırız. Çünkü en önemli kişi görüyor , kendim. Daha ne olsun
Yani gösteriş için pahalı bir şey almak benim tarzım değil fakat ucuz etin yahnisi olmaz derler gerçekten kaliteli ve ucuz ürün bulmak çok zor bunun için insanların Öncelikle ihtiyaçlarını iyi tespit edip ihtiyacına en uygun olan kaliteli ürün en uygun fiyatlar almaya çalışmaları makul olur
O nasil bi mantıktır ya akrabayı konu komşuyu eve davet edip banyo ya da camasir odası neyse orada makineyi göstermeye mi kalkılır Aklima da şu geldi nedense 🤣
Ben gösterisi sevmiyorum. Başkasına birseyler kanıtlama ihtiyacı olanlar yapıyor onu daha çok diye düşünüyorum. Eleştirmek isteyen her türlü kusur bulur nasıl olsa. hayati başkaları için yaşamaya gerek yok :)
Çamaşır makinesi ile akraba ziyaretine mi çıkıyor bu insanlar 😀 ya misafir gelince canım ayağa kalkmışken şu benim makinenin düğmesine başarmısın dursun biraz mı diyorlar 😀
Evet bir daha beyaz eşya almam gerekirse eski modellerden şaşmam teknolojisi ne kadar artmışsa o kadar çabuk bozuluyor makine dediğin işini yapacak yıkadığı çamaşırın ne kadar zamanı kaldı göstermese de olur ben netten indirdim program saatlerini ona göre ayarlıyorum yok bitince ötüyor yok beklemeden kapağı açılıyor hiç mi hiç bulaşmam
En İyi Görüşler