Kirada stajyerim makine su almıyor baştada sorunları olmuştu ev sahibini aradım beyefendi dönmedi emlakçı köprülüğümüzü yapıyo usta çağıralım sorun kimdeyse o ödesin demiş olay dün oldu bende onların gönderecekleri ustaya güvenmediğim için kendim etrafa haber saldım ama hiç sonuç alamadım burada napmalıyım haklarım nelerdir nasıl hareket etmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu gibi durumlarda kullanıcı hatası Asla yoktur Eğer Kazan içerisine verilen yük limitinin fazlasından eşya koyup çalıştırıp sonra da karşılığını alamamış san burada kullanıcı hatası mevcut olur Lakin böyle bir durum söz konusu değilse kazanı döndüren motor ya da oradaki olan çarklı Rulman kayış atmış olabilir ya da dişli yerinden çıkmış olabilir Bu da senin hatan değil bu da tamamen Mekanik bir hata yani ev sahibini bağlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Su, tesisat, musluk gibi evde kalacak şeylerin bedelini ev sahibi ödemek zorundadır.
Bu tartışmaya bile açılamaz..
Ha bazen ev sahibi kiracıya "İstediğini yaptır, öde, kiradan düşersin" der..
Onun haricinde bir defa emlakçıyı aradan çıkarın..
Ev sahibine bilgi verin..
Razı gelmeme gibi bir durum olamaz..
Yaptıracağınızı yaptırın ve mutlaka fatura alın..
Bedelini de kiradan düşün..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Daha önce kendi makinemde şöyle bir durum olmuştu. Su alıyordu. Dönme sesi de geliyordu fakat kazanı dönmüyordu. Senin makinen de dönme sesi verip Kazanı dönmüyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılbi çalışma sesi geliyo ama dönme sesi değil gibi su da almıyor kazanda dönmüyo
- +1 yıl
Muhtemelen kayışı çıktı. Kazanı döndürecek kayış.. internetten marka modeline bakarak kayışı sen de takabilirsin. Makinenin arkasını açıp kayışı görebilirsin. Çıktıysa kolaylıkla takılır. Ben daha önce kendim yaptım bu işlemi. 250 TL servis ücreti idi vermek zorunda kalmadım o dönemde.
Soran+1 yıltamam ben bi bakayım ona saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu almıyorsa iki sebebi vardır bir sebebi Süzek tıkanmış olabilir iki sebebi ise su pompası arızalı olabilir ilk zamanlarda çamaşır yıkıyor muydu
04 Yorumla
Soran+1 yılen baştada çalışmamıştı ama sonradan birileri geldi baktı buna ev sahibide dahil, düzelmişti taki düne kadar o 2 sebep için çok para alırlar mı benden acaba ya sonrasında kiradan düşerim
Cevap sahibi+1 yılMarka modeli nedir bakim bi ne kadarmis pompa. Ama kesin o sebep diyemeyiz.
Soran+1 yılsiemens xl 53660 markası bi bakarsan çok sevinirim hiç anlamıoum bu işlerdn
Cevap sahibi+1 yılTamam bakiyorum simdi sen bana mesaj atarmisin
+1 yılBüyük sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma acı çekiyorum resmen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Evde çamaşır makinesi su alıp dönmüyor, kiracı olarak ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat