Çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum. Akşam eve geldiğimde haliyle yorgun oluyorum, çamaşırları yıkamak asmak kurutmak zor geliyor. Bu yüzden biriktirmiş oluyorum ama giyecek bir şey bulamazsam kirli sepetinden tekrar geri alıyorum. Parfümle falan güzel kokmasını sağlıyorum da içim rahat etmiyor. Böyle yapan var mı, ben pasaklı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSelam,
Sürekli çalışan insanlar bu kadın erkek fark etmez, evde duran insanlara benzemez. Stresli bir yaşam insana detaylı temizliği düşündürtmez. Evde olsaydınız muhtemelen yok şurada leke kalmış, burası temiz olmuş ama istediğim gibi değil diye kuruntu yapardınız. İş hayatının bu noktada düzenleyeci bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Kirliyse cuma akşamı at makineye yıkansın gibi belli ve makul düzeniniz oluyor örneklemek gerekirse. Ancak kirli sepetine girmiş çamaşırı giymek zorunda olmadıkça evet maalesef üşengeçlik biraz da pasaklılık oluyor. Dışarı çıkarken neyse de evde giymeyin en azından.02 Yorumla
Soran+1 yılAy valla ne güzel yorum yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılAnlarım çalışanın halinden 💕
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlıyorum vaktin olmayabilir, yorgun olabilirsin vs ama sen ne kadar parfüm sıksan dahi hepsi birleşmiş halde ağır ve kötü kokmaya devam eder bunu sen fark etmeyebilirsin. Bence insan özellikle kadın dediğin güzel kokmalı. Eve geldiğinde direkt makineyi çalıştır sen işlerini halledene kadar yıkanır uzun uzun yıkamayacaksan bari kısa programa at 5 dk da serer dinlenmene dönersin.
00 Yorumla
+1 yılKötü bişey demek kalp kırmak istemiyorum ama bence yapma böyle şeyler ya.. En kötü ihtimalle kurutma makinesi alabilirsin eve ya da kurutmalı camaşır makineleri var. Yani madem yıkama ve kurutma açısından sorun yaşıyorsun. Bu çok daha pratik bence.. Keyifli günler.
00 Yorumla
Selamlar,
Aslında sorunun cevabını kendin biliyorsun. Bana göre pasaklı demek bile az kalır. Kusura bakma ve bunu hakaret gibi algılama. Sadece yaptığının karşılığı budur. Yani pasaklı bir insan olduğunu kendinde biliyorsundur büyük ihtimalle. Yaptığın kendin içinde sağlıklı değil ayrıca. O kıyafetlerde bir çok bakteri ürüyor. Bunlarda senin bedenine yapışıyor. Biraz daha dikkatli olmanda fayda var bence.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
41Cevap
Yaptığın cok iğrenç bişey, kadın olarak hele... Eğer gün içinde yapacaklarını güzel organize edersen, sabah atıyorum on dakika önce kalkıp makineyi çalıştırırsan, işten döndüğünde düzenli bi şekilde hiç bişey yapmadan hemen çamaşırı kurutursan, asarsan yani, ozaman böyle sorun yaşamazsın, cok fazla biriktirme bide, tıka basa doldurma makineyi ki hem kıyafetler daha iyi yıkansın hemde sende camasır asmaya üşenme akşamları...
10 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinesi ya da askılık var mı evde, varsa gelim yıkayayım abla belirli bir ücret karşılığında. 😃 Hem iyilik, hem ücret alırım. Gelir olur bana. 😃🙂 Siz de temiz temiz giyinirsiniz. ya da birini "kadın" tutun ya ev işlerine baksın. Güven lazım ama. 🙂 Bir çözüm arayın, erinmeyin, ya da biri yıkamalı. Çözüm bu yani. 😏🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Ay abla temiz ol ya. Seni kurtaralım bari. 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılMidem bulandi lan
11 yaşında ayrıldım evden
Senelerdir yalniz yaşıyorum
Çamaşır utu bulaşık...
Hepsini kendim yapıyorum
Ben de çalışıyorum
Üstelik erkeğim
Senin bir kadinla evli olduğumu düşündüm de..
Tiksindim yemin olsun
Öyyyk00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen zaten kendini pasaklı olarak görüyorsun biliyorsun yani yaptığının yanlışı
Çok yoğun olabilirsin yorgun olabilirsin ama canım elinde yikamiyorsun sonuçta geceden makinaya at geldiğin gibi sabah saatlerinde al ütüyle kurut yâda saç kurutma makinasiyla giyeceğin şeyi diğerlerini as biryerlere kurusun
Pis giyme kıyafeti mikrop kaparsin zaten salgın dönemindeyiz biraz dikkatli ol00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kullanamam. Pis kıyafetler her ne kadar parfüm sıksan da temiz hissettirmeyecek aksine o kokuyla birleşip daha kötü kokacak. Bir kıyafeti en fazla 3 gün giyebilirsin. Sonra kirli sepetine at. 1 gün kullandığın şeyi hemen yıkamak hem kıyafetleri deforme eder hem de 1 günde dikkat ettiğin sürece pislenmez. Hatta her gün duş alan biriysen kıyafeti 4-5 güne kadar giyebilirsin. Asılı olmak şartıyla tabikii.
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef pasaklısın,
Hadi pis kokuyor diye parfüm sıkıyorsun üstüne diyelim,
Ama kıyafetin kendisi mikroplanır be orada,
Hem sen kendine böyle yakıştırıyor musun?05 Yorumla
Soran+1 yılİşte normalde çok kirletmem her gün üst değişirim ama orada beklemesi kötü olmadı sepete atmayayım hemen kenarda bekleteyim
- +1 yıl
Ya bırak kıskanma kızın tarzını sen bunu dinleme ben pasaklı kızlara bayılırım aynen devam
- +1 yıl
Aynen sepete atma as akısına geri ordan al git yine iki sefer giymeden yıkamaya atma ama iki giyim arasına bir hafta ver parfüm sıkma febreze var onu sık ben böyle yapıyorum
Soran+1 yıl@WhamBamThankYouMam kjshfjsdh abart
- +1 yıl
Abart ne kız keçi
+1 yılBazen kirli diye düğündüğüm kıyafetlere ertesi gün bi şans verip koklarım, normal kokuyorsa tekrar giyebilirim. Ama kirliden çıkan kıyfete çok umut bağlamam, parfüm asla sıkmam.
00 Yorumla
+1 yılEvet pasaklısın ama daha güzel öyle oğlak burcumusun ben oğlak erkeğim bende senin gibi aynısını yapıyor um
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet valla tuttu sende mi giyiyorsun ama benimkiler çok kirlenmemiş oluyor
- +1 yıl
Kirli derken yağ pas camur fiil heralde değilmi günün İstanbul tozu diyelim febreze halleder askıya asarsan daha iyi kıyafet kendini toparlar mağazalardan iste askı verirler LCW defakto mango Decathlon ben askıları ı öyle topladım oğlak burcu olmana sevindim bende ve taktiği iz aynı
Soran+1 yılaskı var mağazada çalışıyorum ben de
- +1 yıl
İşte kirlenmemiş de daha iyi iki kere giymeden bir hafta ara vermeden aynı elbiseyi giyme zaten benim taktiğim bu
- +1 yıl
Ok magazada çalışıyorsan sorun yok bide bir kere giyip sepete atma askıya as bir hafta sonra yine giy
Soran+1 yılÖyle yapayım en azından her şeyle kombinlenebilecek parçaları ayırayım o şekil sağol
- +1 yıl
Nedemek bende öyle yapıyorum daha akıllıca 3 kombinde. 9 kombin çıkartabiliyor um ve 9 gün ayrı kıyafet gidim zannediyo millet halbukitopu topu zaten her sezonlum 3 kombin yapıyorum
Soran+1 yıl:D :D çok iyi
Çok pasaklısın. Çalışıyorsan bile en azından kıyafet sayını arttırmalısın yıkama gününe kadar dayanmalı.
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinesi icat edilmeseydi ne yapardın acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılVakit sorunum var sadece
- +1 yıl
Benim kadar olamaz ama yettiriyoz bi şekil
Soran+1 yılsende mi yalnızsın
- +1 yıl
Ben okuyorum sabah sekiz akşam beş dersim var. Çamaşırları yıkamak için haftada bir maks iki kez sıra geliyor ve sadece bir saat süre veriliyor
Soran+1 yılO da kötüymüş bitmiyor bu çamaşır sorunu
+1 yılHiç yapmadım öyle ya iç çamaşırı giymeden gittim çok kez ama temiz iç çamaşırı yok diye 🤭
11 YorumlaBazen olur öyle şeyler ama sürekliyse eğer pasaklısın ☺️
00 Yorumla
+1 yılBendede oluyor bu arada yalnız olunca normal ya.. 😂 😂
00 Yorumla
+1 yılben hayatta giymem kirli elbisemi gider yıkarım kuruturum bi şekilde
00 YorumlaHiç yapmam ve hiç sevmem kısa program da yıkarım gerekirse ama asla kirli giymem 😊
00 YorumlaDoğru olanı yapıyorsunuz, ben giyecek bir şey bulamadığımda çıplak geziyorum
00 YorumlaBen geleyim günlük 1 saat kıyafetlerini yıkayım en azından sen gelince temiz giyin pasaklı olma. d
014 Yorumla
Soran+1 yılçok yardımsever gördüm seni
Soran+1 yılHaklısın da yardım etmek için de tanımadığın kişinin evine gitmezsin sdklfj
Soran+1 yılGüven vermek değil de güvenmek
Soran+1 yıl@AtillaSa valla üzücü gizli kullanıcı olmasam tuzağa düşerdim belki
Soran+1 yıliyi bari içim rahatladı şu an
Soran+1 yılUğurKoç_ tm tm şaka valla
Soran+1 yılben inanmamıştım zaten
+1 yılGiyilmiş çoraplarını da bana yolla zevkle kabul edebilirim 😀😀
00 YorumlaBende yogun çalışıyorum turizmciyim. fakat boyle yapmiyorum en kotu hepsini yikamak asmak zor geliyor ise makinenin 15 dak. Programi var at ona sabaha kadar kurur zaten obur gun giycegin sey. parfum sıkarak daha kotu kokmasini saglarsin bence.
00 Yorumla😂😂 bunu yapan bi tek ben sanıyodum bi kaç kerede ben yaptım bunu 😂😂😂😂
00 Yorumlaçamaşırı geceden at sabaha kadar süresi var. sabah da çıkar as. akşama kurumuş olur.
00 YorumlaBen erkek halimle ordan alıp giyemem nasıl basariyirsun sen bunu.
012 Yorumla
Soran+1 yılNe alka aya o kadar da kirlenmemiş kıyafetler
Soran+1 yılEvet orada beklemiş olması sorun oluyor olmadı kenarda köşede açıkta bekleteyim :D
Soran+1 yılDoğru mantıklı
Soran+1 yılAmin sağol :D
Soran+1 yılNasıl yani nerden anlayacak ki bunu D
Soran+1 yılNeyseki sevgilim yok :D
Maalesef pasaklısin ben ayni kiyafeti iki gun asla giyemiyorum🥲hsjjs
10 Yorumla
+1 yılSepete giren çamaşır kokuyor oyüzden pasaklılık denebilir bence
00 Yorumla
+1 yılParfümle geçici geçirirsin kokuyu sora yine kokar arkadaslaeın demeye utanır kokuyosun die bnc yapma
00 Yorumla
+1 yılTanisirsak söylede seninle evlenmek gibi bir hata yapmiyim
00 Yorumla
+1 yılOlup olmamak arasında uzun ince bir yoldasın)
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl iş :D
+1 yılSanki kendisi yıkıyor ya. Maalesef pasaklısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim yıkıyor makine mi kim asıyor kim topluyor her dk da makine açamam ayrıca faturalar kol gibi
+1 yılEvet pasaklısın pasaklı 🙃
00 Yorumla
+1 yılHafta sonu yatacağına biraz bunlarla ilgilen
00 Yorumla
+1 yıliyy igrenc ne bakteriler uruyordur ya
00 YorumlaKirli sepetindekileri yıka
00 Yorumla
+1 yılcevabı içinde gizli olan sorulardan...
00 Yorumla
+1 yılEvet pissin iğrenç kokusu burnuma geldi
00 YorumlaPissin, pisliksin, pasaklısın...
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı yaa 😧
00 Yorumla
+1 yıliçinin rahat etmemesi çok normal
00 Yorumlapasaklısın bunu asla yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpasaklisin ve tek calisan sen degilsin ogk🤢🤮
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyorsun bu kadae yoğunsun
00 YorumlaKendi kokunu mu seviyorsun?
00 YorumlaIgrenc kokuyodurr o mk
13 Yorumla
Soran+1 yılParfüm sıkıyorum
Soran+1 yılAbartma kızım :D
+1 yılTrol soru olur ama bu kadarı fazla 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılne trolü ya
+1 yılEvet öylesin
03 Yorumla
Soran+1 yılkendi çamaşırlarını kendin mi yıkıyosun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılpeki
+1 yılPissin
09 Yorumla
Soran+1 yılseninkileri başkası yıkıyor tabi tuzun kuru
- +1 yıl
Nerden biliyorsun …
Soran+1 yılTahmin ettim
- +1 yıl
Yalnız yaşıyorum
Soran+1 yılNasıl vaktin yetiyor
- +1 yıl
Eğer son 2 günlük giyeceğim kalmışsa ki pazardan ne giyeceğimi programlarım , İşten geldikten sonra direkt çamaşırları makinaya atarım , bu iş için illaki zaman bulunmalı hanımefendi
Soran+1 yılben direkt yatış modu
- +1 yıl
Yoruluyorsan demek ki..
Soran+1 yılEvet yorucu biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet pasaklısın, üşengeçlik de olabilir seninki.
09 Yorumla
Soran+1 yılYorgunluk diyelim yatıp uyumak istiyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılTamam da en kötü bir akşam gelince Çamaşır makinesine at yıkansın. Sen yat uyu sabah as gitmeden. Diyelim ki asamadın akşam eve dönerken çıkarıp as. Bunları yapmak çok zor olmamalı 😉
Soran+1 yılBiraz zor bana göre :D
Cevap sahibi+1 yılOhho sen ölmüşsün gömenin yok😄 evlen bari kocana yaptır bunları rahat et👍👍
Soran+1 yılKocalar daha beter her şey ayağına gelsin ister bende bu şans varken sdklf
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyosun sen? Evet bahtsız bedevi gibisin sen kesin öyle biri bulur seni jsjsjd
Soran+1 yılmağazada çalışıyorum çalışma saatleri uzun oluyor
Cevap sahibi+1 yılÖzel sektör böyledir, kolaylık diliyorum.
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılEvet öylesin
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin
10 Yorumla
+1 yılpasaklısın
10 Yorumlacok kirli degilse bisey olmaz 🙂
00 YorumlaPasaklısınnnn.
00 Yorumla
+1 yılOnu kim yapmıyor
00 Yorumla
+1 yılCinsel yasaminizda boylemi?
00 YorumlaPasaklı değilsin herkesin başına gelen bir olaydır
00 YorumlaPasaklı demeyelim de üşengeç diyelim 😂
00 Yorumlaevet öylesin
00 Yorumla
+1 yılEvet biraz öylesin canım
00 Yorumla
+1 yılPasaklısın
00 Yorumla
+1 yılPasaklısın
00 Yorumla
+1 yılAy bende yapıyorum onu ya hahah
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Giyecek bir şey bulamadığımda kıyafetlerimi kirli sepetinden geri alıyorum. Pasaklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler