Alışveriş & Hediyeler Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? (Sayfa 6) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3154 Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
cansikintisinaugras Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Hanım yapıyor genelde ya ben pek bakmıyorum :) 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elbiseleri çamaşır makinesinde daha az yıkamak cok yıkanınca eskiyor hemen 4 0 Yorumla
ENDLESSLOVE11 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 48% +1 yıl Rinso çok iyi ya temizlik on numara 4 0 Yorumla
SeçilmişKişiNeo Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% +1 yıl Yıllardır Rinso kullanıyorumsır bu 4 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Rinso. Ile yıkamak tabii ki başka je olabilir 4 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Elbiseleri ters yıkayın böylece renkler solmaz 4 0 Yorumla
İhtimalsiz-Olasılık Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Bir sırrım yok. Eskidiğinde atıyorum. 4 0 Yorumla
Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Yikama takımlarına uyulursa birsey olmaz 4 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Surekli yikamamak, temiz kullanmak, kullanialn deterjan yikanan derece 4 1 Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Süreklı yıkamamaktan kastınız giyip giyip dolaba kaldırmak mı 🤢 Yorumla
deliyürek2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Kullanmayı bilirsen giysinin ömrü uzar 4 0 Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Az yıkamak en iyisi. Olabildiğince giymek lazım 4 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş 4 0 Yorumla
balixs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Taktik basit. Azcık paraya kıy ve iyi kıyafet al. 4 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olabildiğince hassas programda yıkama yapıyorum 4 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Rinso çok güzel kokuyor leke felan kalmaz 4 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Daha az giyiyorum zaten fakir öğrenciyim 4 0 Yorumla
mehemyetexe Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl O giysiyi giymemek bence en ucuz yöntem bu 4 0 Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Hiç giymemek taş devrinde gibi yaşamak gerek 4 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Rinso ile kıyafetler uzun süre hayatta kalıyor 4 0 Yorumla
wwdarkline Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Yıkadığımız zaman derecelerinin az olması gerek 4 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Markaya bakmıyorum. Fiyatı uygun olanı alıyorum 4 0 Yorumla
AtlıBirFilozof Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kaliteli deterjanla yıkamak ömrünü uzatabilir 4 0 Yorumla
hatalıkuluz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Giymemek mi sence şimdiki kıyafetler kötü de 4 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Rinso tertemiz çamaşırlarımızın ömrünü uzatıyor 4 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Temiz giyinmek icin düzenleme yapmak lazım 4 0 Yorumla
ZalımEskiSevgili Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Anneme yeterli market parasını sağlamak :D 4 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
473Cevap
Hanım yapıyor genelde ya ben pek bakmıyorum :)
Elbiseleri çamaşır makinesinde daha az yıkamak cok yıkanınca eskiyor hemen
Sık değiştirip az yıkamak gerek
Kaliteli Rinso detarjan yeterli
Ğoşetler kılıflar temiz kullanırım👍
Rinso çok iyi ya temizlik on numara
Yazılanları denemek lazım
çamaşır suyu 😆😆😆 yıkama yeter
Giymiyorum tek çare o başka türlü olmsz
Yıllardır Rinso kullanıyorum
sır bu
Rinso. Ile yıkamak tabii ki başka je olabilir
Elbiseleri ters yıkayın böylece renkler solmaz
Bir sırrım yok. Eskidiğinde atıyorum.
Az giyip az yıkamak 😂😂😂😂😂
Az yıkayın ömrü uzar en iyisi o
Yikama takımlarına uyulursa birsey olmaz
Giymeyince ömrü uzuyo hshdhdjfjr
Rinso ile yıkamak elbette ki
Deterjan on numara tavsiye ederim
Tabiki de yumuşatıcı ve ütü
Surekli yikamamak, temiz kullanmak, kullanialn deterjan yikanan derece
Süreklı yıkamamaktan kastınız giyip giyip dolaba kaldırmak mı 🤢
Kullanmayı bilirsen giysinin ömrü uzar
Sıvı deterjan kullanıyorum.
Bir ara kullanılmasına izin verdim.
Yıkanması gerektiği gibi yıkayınca
Az yıkamak en iyisi. Olabildiğince giymek lazım
sırrı varsa Rinso mükemmel adresi
Teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş
yumuşatıcı iyiyse uzun ömürlü olur
Taktik basit. Azcık paraya kıy ve iyi kıyafet al.
Olabildiğince hassas programda yıkama yapıyorum
Rinso çok güzel kokuyor leke felan kalmaz
Hımm tavsiyeler için teşekkürler
Daha az giyiyorum zaten fakir öğrenciyim
O giysiyi giymemek bence en ucuz yöntem bu
Hiç giymemek taş devrinde gibi yaşamak gerek
kısa programa atıyorum ben
Sırlarımı kimseye vermem. 😃
Sırrım yok kullan at shs..
Rinso ile yıkıyorum güzel oluyor
Temiz kullanmak mesela daha düzgün giyip çıkartırken
Kaliteli detarjan kullanmak