Alışveriş & Hediyeler Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? (Sayfa 7) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3154 Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
İİsimsiz4 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yumuşatıcı 40veya 30da yıkamak ve güneşe direk denk asıp soldurmamak 2 0 Yorumla
gokdenizdmir35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Rinso ile her şey mümkün ama bence ben hiç kıyafet giymeden onları eskitmemeyi tercih ederim 2 0 Yorumla
Gizemli27g27 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Rinso ile giysilerimin renkleri de dokuları da ilk günkü gibi kalıyor ve güzel temizliyor, güzel kokuyor. 0 0 Yorumla
general_1984 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Kaliteli mal aldıktan sonra ne yaparsan yap hic bişey olmuyor. 15 20 sene kullandığım elbiselerim var 0 0 Yorumla
ssmiğfer27 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kişisel temizliğinize dikkat ederseniz kıyafetleriniz de fazla kirlenmez böylece yıkama sayısını da düşürmüş olursunuz. 0 0 Yorumla
çılgınciftiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Herşeyi geçtim de benim makinemde sorun bilmiyorum ama güzel yıkamıyor sanki bir çok kez detarjan değiştirdim bide Rinsoyu deniyim bakalım 0 0 Yorumla
ToprakPoyraz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Sadece bir kere giyin daha giymeyin ömrü uzun olur 3 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Tabiki Rinso renkliler için olanı harikaa 3 0 Yorumla
Esma____ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ne yapsam uzamiyor omru. Yenisini aliyorum dermisim. 1 0 Yorumla
CROY156 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Düşük derecede uygun yıkanma şekli ve deterjanı kullanmak 1 0 Yorumla
Mevppp Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Düşük derecede yıkamak,Kurutma makinası vb. kullanmamak.. 1 0 Yorumla
aksamgunesi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok fazla kirletmediğim için 2-3 kere giydikten sonra yıkıyorum bu şekilde azda olsa ömrü uzuyor. 1 0 Yorumla
fatmanuryavuzz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence giysilerin ömrü o kadar da uzamaz yani yeni giysiler almak daha iyi 1 0 Yorumla
kışkizi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Cok sevdigim kiyafetleri giymiyorum bakmakla yetiniyorum😄 1 0 Yorumla
__myDREAM__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl tüm kaliteli detarjanalrda ne varsa bence rinsodada var 0 0 Yorumla
eilam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mümkün olduğunca kaliteli ürünler kullanırım. Yıkama icin. 0 0 Yorumla
s2ciplus Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Az yıka sık giy kurutma ütü ise daha çok yıpratıyor bana göre 0 0 Yorumla
ÖzgürEfendi Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ters çevirip yıkıyoz çokta uğraşmaya gerek yok her türlü eskiyo zaten 0 0 Yorumla
Sinan6678 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Rinso yumuşak ve renklerin kornmasında yardımcı oluyor gerçekten 0 0 Yorumla
ktdeniz08 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Temiz kullanıp sık makineye atmamak atarken hangi programla yıkadığıma dikkat etmek 0 0 Yorumla
Денгесиз Takip Et Xper 3 Yaş: 51 +1 yıl Çamaşırı ben yıkamıyorum. Ama yıkayan zaten kullanıyor 0 0 Yorumla
Aldjfneö6782 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ömrünü uzatsam kaç yıl uzatacam eskirse yenisini alırım 0 0 Yorumla
AylinKarahan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Benim öyle bir sırrım yok çünkü o işlerle ben ilgilenmiyorum😇 0 0 Yorumla
sinempınar Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Giysilerin ömrünü uzatmak için sık sık yıkanmamalı aksi takdir de renkgi gider ve solar 0 0 Yorumla
hadiordan12345678 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Alisveris merkezleri avm. ler mavi jeen colins al gulum ver gulum 0 0 Yorumla
lecky16 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Giysilerin ömrünün uzatmanın en güzel yöntemi giymemektir fjxldj 0 0 Yorumla
Mertcannnnn67 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Mevsimler farklardan dolayı elbiseleri gardıroptan çıkarıp, daha farklı yerlerde saklayabiliriz. 0 0 Yorumla
yusufzü Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Narin yıkama yapılınca ve günlük giyilince fazlada sorun olmuyor sanirim 0 0 Yorumla
Fik00 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Rinso kullanıyorsun ve eşyaların yeni gibi duruyor RİNSO 0 0 Yorumla
Ademgöcn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yikanma sayisi az olmasi lazim ve sık sık ayni kiyafeti giymemek lazim 0 0 Yorumla
MABELMATİZZZ310885 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Kiyafetlerimi elde yıkamak cidden 6 yıldır elde yıkıyorum 0 0 Yorumla
Melihusluu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Onları cok fazla yikamak onlari yipratiyor fazla yikama 0 0 Yorumla
Frenklinx1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Daha uzun ömürlü giysisi olmak için Rinso tercihimiz 0 0 Yorumla
Cemkç Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Temiz kullanmak ve dikkatli olmak. Birde kaliteli deterjan 0 0 Yorumla
Gençlik1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Rinso yumuşatıcı ile giysilerimin hem ömrü uzuyor hemde mis gibi kokuyor 0 0 Yorumla
haydihalaya Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Beyazlarda toz kullanıyoruz renklilerde sıvı deterjan solmasın diye 0 0 Yorumla
1hknn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sıvı deterjan olmalı en baştaDikkatli kullanmak lazım ürünleri 0 0 Yorumla
Mraklimlahat Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bilmiom ama beyaz ve siyah kıyafetler ayrılmalı onu biliyieym 0 0 Yorumla
esmerkiz_12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yüksek derecede yikamamak onemli bence bide kullanılan deterjan 0 0 Yorumla
saylan70 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Rinso güzel marka güzel ürünler. ben 30 derecede yıkıyorum aşınmasın diye. 0 0 Yorumla
Cokbilen11 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bol bol havalandir, az az yika. Saka saka ama yumusatici önemli 0 0 Yorumla
meltemde Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl düşük derece ve soldurmayan ve yıpratmayan bir deterjan 0 0 Yorumla
muslumpksu Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bi gün birini bi gün birini kullanarak bi sweati 3 4 yıl kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
473Cevap
Yumuşatıcı 40veya 30da yıkamak ve güneşe direk denk asıp soldurmamak
Rinso ile her şey mümkün ama bence ben hiç kıyafet giymeden onları eskitmemeyi tercih ederim
Rinso ile giysilerimin renkleri de dokuları da ilk günkü gibi kalıyor ve güzel temizliyor, güzel kokuyor.
Daha az kullan :D
Daha az yıka
Ne bileyim işte yap bi şeyler 😝
Kaliteli mal aldıktan sonra ne yaparsan yap hic bişey olmuyor. 15 20 sene kullandığım elbiselerim var
Var mı öyle bir şey. bence bütün giysilerin ömrü aynı
Kişisel temizliğinize dikkat ederseniz kıyafetleriniz de fazla kirlenmez böylece yıkama sayısını da düşürmüş olursunuz.
Herşeyi geçtim de benim makinemde sorun bilmiyorum ama güzel yıkamıyor sanki bir çok kez detarjan değiştirdim bide Rinsoyu deniyim bakalım
uygun deterjan kullanmak kesinlikle
Kaliteli deterjanLarrr bence
Yıkamayın, yıkayınca yıpranıyor
Sadece bir kere giyin daha giymeyin ömrü uzun olur
Tabiki Rinso renkliler için olanı harikaa
Ne yapsam uzamiyor omru. Yenisini aliyorum dermisim.
Düşük derecede uygun yıkanma şekli ve deterjanı kullanmak
Düşük derecede yıkamak,
Kurutma makinası vb. kullanmamak..
Çok fazla kirletmediğim için 2-3 kere giydikten sonra yıkıyorum bu şekilde azda olsa ömrü uzuyor.
Bence giysilerin ömrü o kadar da uzamaz yani yeni giysiler almak daha iyi
Cok sevdigim kiyafetleri giymiyorum bakmakla yetiniyorum😄
Etiketlerine göre yikamak
Rinso bence yeterli kalitede ben beğendim
Rinso farklı oluyor zaten
Az yıkamak ve daha az giymek 😊
Rinso aloe verayı denemek istiyorum
Rinso kullanmak herkese tavsiyem bu yönde
olabildiğince az giymek herhalde
Hiçbir sırrım yok benimmm
Güzel Paylaaşım olmuş... ;)
Yok sırrım ya ama verdiniz gibi
Rinso kullanmak diyebiliriz
🤞🏻👌🏻
Düşük derecede yıkamak ve Rinso kullanmak. 🙂
tüm kaliteli detarjanalrda ne varsa bence rinsodada var
Mümkün olduğunca kaliteli ürünler kullanırım. Yıkama icin.
Az yıka sık giy kurutma ütü ise daha çok yıpratıyor bana göre
Ters çevirip yıkıyoz çokta uğraşmaya gerek yok her türlü eskiyo zaten
Rinso yumuşak ve renklerin kornmasında yardımcı oluyor gerçekten
Temiz kullanıp sık makineye atmamak atarken hangi programla yıkadığıma dikkat etmek
Çamaşırı ben yıkamıyorum. Ama yıkayan zaten kullanıyor
Ömrünü uzatsam kaç yıl uzatacam eskirse yenisini alırım
Benim öyle bir sırrım yok çünkü o işlerle ben ilgilenmiyorum😇
Giysilerin ömrünü uzatmak için sık sık yıkanmamalı aksi takdir de renkgi gider ve solar
Alisveris merkezleri avm. ler mavi jeen colins al gulum ver gulum
Giysilerin ömrünün uzatmanın en güzel yöntemi giymemektir fjxldj
Mevsimler farklardan dolayı elbiseleri gardıroptan çıkarıp, daha farklı yerlerde saklayabiliriz.
Narin yıkama yapılınca ve günlük giyilince fazlada sorun olmuyor sanirim
Rinso kullanıyorsun ve eşyaların yeni gibi duruyor RİNSO
Yikanma sayisi az olmasi lazim ve sık sık ayni kiyafeti giymemek lazim
Kiyafetlerimi elde yıkamak cidden 6 yıldır elde yıkıyorum
Onları cok fazla yikamak onlari yipratiyor fazla yikama
Daha uzun ömürlü giysisi olmak için Rinso tercihimiz
Temiz kullanmak ve dikkatli olmak. Birde kaliteli deterjan
Rinso yumuşatıcı ile giysilerimin hem ömrü uzuyor hemde mis gibi kokuyor
Beyazlarda toz kullanıyoruz renklilerde sıvı deterjan solmasın diye
Sıvı deterjan olmalı en başta
Dikkatli kullanmak lazım ürünleri
Bilmiom ama beyaz ve siyah kıyafetler ayrılmalı onu biliyieym
Yüksek derecede yikamamak onemli bence bide kullanılan deterjan
Rinso güzel marka güzel ürünler. ben 30 derecede yıkıyorum aşınmasın diye.
Bol bol havalandir, az az yika. Saka saka ama yumusatici önemli
düşük derece ve soldurmayan ve yıpratmayan bir deterjan
bi gün birini bi gün birini kullanarak bi sweati 3 4 yıl kullanıyorum.