Alışveriş & Hediyeler Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3154 Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
AkınSalgara Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Kaliteli alıp Az giymek başka bir çaresi yok 😂 5 0 Yorumla
lostcontrole Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 71% +1 yıl Ters atıyorum makinaya. Başka çözümü yok bence. 5 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim. 5 0 Yorumla
Eflatunyıllar Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Ütü, ılık yıkama, sert olmayan deterjan 5 0 Yorumla
Yıkılmadımdireniy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Güneşte çok durdurmuyorum ağarır 5 0 Yorumla
Derim69 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Her zaman dikkat ederim yemek yerken özellikle 5 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok mantıklı bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler 5 0 Yorumla
Şapkasızadam Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Az yıkamak güzel ütülemel peace out! 5 0 Yorumla
KarllMarxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Kaliteli deterjan, renk koruyucu yumuşatıcı. 5 0 Yorumla
Gızlı-----_--üye Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Ahaha benim sırrım tabiki Rinso 5 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Az giyiyorum böylelikle ömürleri uzun kalıyor :d 5 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Rinso yu sevdiğimiz doğrudur 5 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Kaliteli bir makine uygun sıcaklık sıvı deterjan 5 0 Yorumla
gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Yani ters çevir düsük derecede yıka 🙈 5 1 Yorumla Hskdhdksm +1 yıl Kesinlikle katılıyorum ters cevrildiginde rengi de gitmiyor tulermiyor da Yorumla
zamansızbirben277 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl düşük derecede ve yeterince ilaçla yıkıyorum 5 0 Yorumla
baldedikdemi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Hicbir şey yapmıyorum eskisi yenisini alayım 5 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Sıvı deterjan kullanıyorum. 5 4 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Yılışık seviyorum Yorumla oski35 +1 yıl Derken Yorumla 1 yorumu gör Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Onu da sen bulacaksın Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl O sırlar annemde ama bu sırlar da fena değilmiş 5 0 Yorumla
SunroofSümeyye Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl en kestirme yol bildiğin yoldur yani kısacası o işlere annem bakar. 0 0 Yorumla
31cekenordekyavrusu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bol bol ütü yapmak ve düzenli katlayıp düzenli tutmak 3 0 Yorumla
128MilyarDolarNerede Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Daha az topluma çıkmak, evde çıplak dolaşmak. Dolayisiyla daha az kullanmak 3 0 Yorumla
yasucuk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben çamaşır makinasının içine bulaşık tableti atıyorum, hem makineyi temizliyor hem de yağ lekelerini çıkartıyor. 1 0 Yorumla
Dertyumi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kıyafetleri yerine ve zamanına göre giyerim. Yeni aldığım kıyafetleri gündelik yaptığım işlerde giymek yerine dolaşmaya çıkarken giyerim 1 0 Yorumla
aygunestendahaguzel_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Doğru program da yıkamak bence 6 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Sabun tozu kullanıyorumTersten yıkiyorum 4 0 Yorumla
BlindedRS Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Anneme veririm, anneler işin ustası sonuçta =) 4 0 Yorumla
erkannclkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl ayda 2 kere giymek 😂 ben öyle yapıyorum 4 0 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Giysileri tıpkı bir insanmış gibi davranirim 4 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Rinso varsa giysilerin omru uzun olur 4 0 Yorumla
Yengeç_Hüseyin Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 85% +1 yıl Uzun ömürlü giysi istemiyorum cabuk sıkılıyorum 4 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
473Cevap
doğru programda yıkamak gerekir
Kaliteli alıp Az giymek başka bir çaresi yok 😂
Sır mır yok yenisini alıyorum 😄
Bir sırrım yok olduğu gibi giyerim
Ters atıyorum makinaya. Başka çözümü yok bence.
Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim.
Ütü, ılık yıkama, sert olmayan deterjan
Güneşte çok durdurmuyorum ağarır
Yıkama işini anneme vererek ömürlerini uzatıyorum 😂
Her zaman dikkat ederim yemek yerken özellikle
5 den fazla makinede yıkamayın
Güzel kulla Mak gerekiyor ama
nasil uzuyormus cokiyi nababsn
Çok güzel bilgiler tessşekürler
Çok mantıklı bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler
Az yıkamak güzel ütülemel peace out!
Kaliteli deterjan, renk koruyucu yumuşatıcı.
Ahaha benim sırrım tabiki Rinso
Az giyerseniz ömrü uzar 🤣🤣🤣
Az giyiyorum böylelikle ömürleri uzun kalıyor :d
Giymeyince ömrü baya uzuyor
Ben bilmem makine bilir...
Zırt pırt yıkamamak..
😂😂
Hiç giymemek ya da ayda bir giymek
Rinso yu sevdiğimiz doğrudur
Rinso'nun tüm ürünleri harika
Annem bilir ben bilemem jsjsjs
Kaliteli bir makine uygun sıcaklık sıvı deterjan
ben bir kazagi rahat 6 yil giyiyorum
Hic bir sırrım yok maalesef
Yani ters çevir düsük derecede yıka 🙈
Kesinlikle katılıyorum ters cevrildiginde rengi de gitmiyor tulermiyor da
İyi deterjan ve doğru sıcaklık
düşük derecede ve yeterince ilaçla yıkıyorum
Hicbir şey yapmıyorum eskisi yenisini alayım
Sıvı deterjan kullanıyorum.
Neden
Yılışık seviyorum
Derken
Onu da sen bulacaksın
En iyisi her zaman tabiki Rinso. 😎👍
yumusaticidan uzak durarak
O sırlar annemde ama bu sırlar da fena değilmiş
en kestirme yol bildiğin yoldur yani kısacası o işlere annem bakar.
bol bol ütü yapmak ve düzenli katlayıp düzenli tutmak
Daha az topluma çıkmak, evde çıplak dolaşmak. Dolayisiyla daha az kullanmak
Ben çamaşır makinasının içine bulaşık tableti atıyorum, hem makineyi temizliyor hem de yağ lekelerini çıkartıyor.
Kıyafetleri yerine ve zamanına göre giyerim. Yeni aldığım kıyafetleri gündelik yaptığım işlerde giymek yerine dolaşmaya çıkarken giyerim
Doğru program da yıkamak bence
Yıkamamak çünkü yıkandıkça ömrü azalıyor
7 den fazla yıkamıyorum (tavsiye ederim)
Yani bu aldığın ürünün kalitesine göre değişir
Fazla yıkama kuru temizlemeye ver
iyi bir deterjan ile yıkamak
Sabun tozu kullanıyorum
Tersten yıkiyorum
Dereceye göre yikamak ve aynı kiyafetlerle
Sık giyinmemek sık yıkamamak
Anneme veririm, anneler işin ustası sonuçta =)
En iyisi ters yikamak bide duzgun asmak
ayda 2 kere giymek 😂 ben öyle yapıyorum
Yenisini almak. ya da yama yapmak
Giysileri tıpkı bir insanmış gibi davranirim
Rinso varsa giysilerin omru uzun olur
Rinso varsa sorun yok asla
Uzun ömürlü giysi istemiyorum cabuk sıkılıyorum