Alışveriş & Hediyeler Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? (Sayfa 4) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3154 Giysilerinin ömrünü uzatmak için sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
welcometotheunknown Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bir kere giyip yıkamak yerine havalandırıyorum bazen 5 0 Yorumla
ÇelikKuvvet Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Giymemek giymedigim sürece eskimez ömrü kisalmaz 😂😂 5 0 Yorumla
camionerotr Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl valla annem yıkıyor ona sormam ilazım ama Rinso galiba 5 0 Yorumla
Jesse3Pinkman35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Beyazlar beraber renkliler ayrı 😂 ve ceket mont tarzı şeyleri nadiren yıkayın. 5 0 Yorumla
KdrEdz Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Makinada yıkamak yerine elle yıkamak hem ömrünü hemde rengi daha uzun süre kalır 5 0 Yorumla
Olympus123321 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Çok aşırı yıkanmaması lazım çok yıkanırsa rengi solar. 5 0 Yorumla
RuhaDokunanKişi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Deterjan fazla kullanma ve 40 derece üstü yıkama diyebilirim 5 0 Yorumla
Menzil-SakliCennet Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Valla ben makine programında en uygunu hangisi ise onun ile yıkarım 5 0 Yorumla
maralygt Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Temiz kullanmak. Öyle her gün makinaya atmamak.. ütüsüne dikkat etmek falann... 5 0 Yorumla
msblackbaccara Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Az giy az yıka uygun deterjanla yıka güneşte kurutma. 5 0 Yorumla
Busebyrak Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Giymemek bence giymeden ömrünü uzatabiliriz 😂😂😂😂😂 5 0 Yorumla
karamelsu1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Fazla giymemek😂😂özenli giymek kirletmemeye özen göstermek falan 5 0 Yorumla
selindemirelll Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl olabildiğince az giymek ve kaç derecede yıkandığına dikkat edilmeli 5 0 Yorumla
anonımolmayangenc Takip Et Xper 5 Yaş: 77 +1 yıl Hergun farklı giyiniyorum kullanım talimatlarına uyuyorum 5 0 Yorumla
Asdmepxöepxçw Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Düşük derecede ve kullanılması gereken kaliteli deterjan iş görür. 5 0 Yorumla
_BalKabağı_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benim giysilerin ömrü kısa aplam Uzatsamda uzamazlar 😂 5 0 Yorumla
ArtikDeğişimZamanı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rinso'nun toz deterjanini denemek istiyirum bence beyazlarda nasil kullanan var midir acaba 5 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kumaşın nasıl yıkanacağini bilmek ve deterjan önemli. 4 0 Yorumla
blacklove8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güneşte bekletmiyorum ütüyü düşük ısıda kullanıyorum 5 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bismillah diyip giyin. Kolay kolay eskimez. Evellalah 3 3 Yorumla Mahall +1 yıl Ne güzel bir görüş..Öyle tabi ki.. :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mahall teşekkürler 🤗🌸 Yorumla Mahall +1 yıl Bende teşekkür ederim 🤗🌷🌺 Yorumla
miskinbet Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Giysileri üstünde belirtilen yıkama önerilerine göre yıkamak, titiz ve düzenli kullanmak, ütüleyip asmak 3 0 Yorumla
umudcun Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl kıyafetler ters cevırıp 30 dereceyı gecmeden yıkanması ömrünü uzatır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Komşum Rinso kullandigimi gorunce kudurmaya basladi, o kudurdukca benim hosuma gidiyo. Ohh asiye senin rinson yokkkiii ha ha ha 4 0 Yorumla
07Cann Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Pamukluysa yüksek derecede yıkamamak iyi deterjan kullanmak 4 0 Yorumla
şahtiyee Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ters yıkıyorum daha iyi oluyo kazaklarıda ters yıkıyorum ama piftik olması çok üzüyo beni 4 0 Yorumla
magaraadamı01 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl ters çevirip yıkatmak ve çoğu zaman da ters giymek (thisort bazında ve evde) 😀 4 0 Yorumla
Blacksword78 Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Kesinlikle karıma ve anneme yıkatmamak... Etikette yazan öneri onlar için temiz değil... 4 0 Yorumla
Kadirmedi Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Benim eşimde kullanıyor gayet iyi yünlü elbiseleri ters çevirip makina ya atın tüylenmez diyor eşim 4 0 Yorumla
Spesifik00 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Etiketlerindeki kullanım Yıkama derecelerine dikkat edilmeli 4 0 Yorumla
DVIAlperen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Önce fiyatı sonra işlevi internet alışverişleri uygun marketlerde nasıl bilmiyorum. 4 0 Yorumla
Dora3333 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Etiketin yıkama talimatları dışına çıkmamak gerekir 4 0 Yorumla
Zodyakllı Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Rinso bizim evdekilerinde güvenerek kullandığı marka 4 0 Yorumla
0ldblueeyes Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Özel bir çabam yok, kıyafet olsun aykkabı olsun... yıllarca giyerim 4 0 Yorumla
hmdieryy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Böyle bir formül bulursanız benide bilgilendirin lütfen 4 0 Yorumla
Mehmetpoyraz34 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl 2 yıkanmada mahvolan elbise ucuz elbisedir. Ucuz malın muhabbetini yapmaya da gerek yok bence 4 0 Yorumla
sudaf5 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Beyaz sabun eskilerde hep beyaz sabun ömür uzatır 😅 4 0 Yorumla
Kadirgörkem Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Tek sırrım anneme yıkatmamak anneme yıkatınca ya renkleri değişiyor ya çekme yapıyor 😌 4 0 Yorumla
Busraaa95 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kaliteli deterjan, tersten yıkama ve ütüleme, yüksek ısıda yikamama 30 veya 40 dereceyi geçmemeli 4 0 Yorumla
Kızlaryessss Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Doğru deterjanı kullanmak ve giysileri dikkatli kullanmak önemli 4 0 Yorumla
Boşveradımıöylesine Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Elimde yıkarım genellikle çok önem verdiğim bir kıyafetimse 4 0 Yorumla
RaziyeKukrer Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl kömür siyahlığını hiç denemedim ama Rinso gül suyu <3333 4 0 Yorumla
adilsoru Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bence çok dikkatlı olmanız gerek her gün yıkamak rengininsoldura bilir 4 0 Yorumla
Cevapsızsorular34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Benzer renkleri beraber yıkıyorum beyazlar renkliler ve acıkk renkliler kazakları yünlüler programında 30 derecede yıkıyorum fazla sıkma yaptırmıyorum kurutmaya atmıyorum 2 0 Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yok benim sırrım kısa olursa da olsun 7 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Giysilerinize önem veriyorsanız Rinso sıvı deterjanlar kullanırız. 0 0 Yorumla
murtimurat Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben giysilerimin ömrünün düştüğünü yıllarca hiç görmedim ne rengi ne kumaşlarında sorun var benimkilerde 0 0 Yorumla
Baba_yorgunnnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Giyinmeyince kıyafetletin ömrü daha uzun oluyor 6 0 Yorumla
DelirttinizLanBeni_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Düşük derecede yıkamak ve yumuşatıcı kullanmak 6 0 Yorumla
Altın_kalpli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Hic ugrasamam yenisini aliyorum dermisim😄 6 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Eğer siyahsa siyahlılara özel deterjan kesinlikle 6 0 Yorumla
BayanMedusa011 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Fazla yıkamakta zarar veriyor ama. 6 0 Yorumla
DilaraAytepe Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ancak günümüzde salgın nedeniyle maalesef bir giysiyi her kullanım sonrası yıkamak gerekiyor. 1 0 Yorumla
50kapadokyali Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Reklam vermek istemiyorum, kullandığımız bir marka tozu kullanmak ve tüm çamaşırları tersten yıkayıp tersten kurutmak. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüksek ısıda yıkamıyoruz günlük ayarda atıyoruz ve Rinso kullanıyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
473Cevap
Bir kere giyip yıkamak yerine havalandırıyorum bazen
Giymemek giymedigim sürece eskimez ömrü kisalmaz 😂😂
valla annem yıkıyor ona sormam ilazım ama Rinso galiba
Beyazlar beraber renkliler ayrı 😂 ve ceket mont tarzı şeyleri nadiren yıkayın.
Makinada yıkamak yerine elle yıkamak hem ömrünü hemde rengi daha uzun süre kalır
Çok aşırı yıkanmaması lazım çok yıkanırsa rengi solar.
Deterjan fazla kullanma ve 40 derece üstü yıkama diyebilirim
Valla ben makine programında en uygunu hangisi ise onun ile yıkarım
Temiz kullanmak. Öyle her gün makinaya atmamak.. ütüsüne dikkat etmek falann...
Az giy az yıka uygun deterjanla yıka güneşte kurutma.
Giymemek bence giymeden ömrünü uzatabiliriz 😂😂😂😂😂
Fazla giymemek😂😂özenli giymek kirletmemeye özen göstermek falan
olabildiğince az giymek ve kaç derecede yıkandığına dikkat edilmeli
Hergun farklı giyiniyorum kullanım talimatlarına uyuyorum
Düşük derecede ve kullanılması gereken kaliteli deterjan iş görür.
Benim giysilerin ömrü kısa aplam
Uzatsamda uzamazlar 😂
Rinso'nun toz deterjanini denemek istiyirum bence beyazlarda nasil kullanan var midir acaba
Kumaşın nasıl yıkanacağini bilmek ve deterjan önemli.
Güneşte bekletmiyorum ütüyü düşük ısıda kullanıyorum
Bismillah diyip giyin. Kolay kolay eskimez. Evellalah
Ne güzel bir görüş..
Öyle tabi ki.. :)
@Mahall teşekkürler 🤗🌸
Bende teşekkür ederim 🤗🌷🌺
Giysileri üstünde belirtilen yıkama önerilerine göre yıkamak, titiz ve düzenli kullanmak, ütüleyip asmak
kıyafetler ters cevırıp 30 dereceyı gecmeden yıkanması ömrünü uzatır
Komşum Rinso kullandigimi gorunce kudurmaya basladi, o kudurdukca benim hosuma gidiyo. Ohh asiye senin rinson yokkkiii ha ha ha
Pamukluysa yüksek derecede yıkamamak iyi deterjan kullanmak
Ters yıkıyorum daha iyi oluyo kazaklarıda ters yıkıyorum ama piftik olması çok üzüyo beni
ters çevirip yıkatmak ve çoğu zaman da ters giymek (thisort bazında ve evde) 😀
Kesinlikle karıma ve anneme yıkatmamak... Etikette yazan öneri onlar için temiz değil...
Benim eşimde kullanıyor gayet iyi yünlü elbiseleri ters çevirip makina ya atın tüylenmez diyor eşim
Etiketlerindeki kullanım Yıkama derecelerine dikkat edilmeli
Önce fiyatı sonra işlevi internet alışverişleri uygun marketlerde nasıl bilmiyorum.
Etiketin yıkama talimatları dışına çıkmamak gerekir
Rinso bizim evdekilerinde güvenerek kullandığı marka
Özel bir çabam yok, kıyafet olsun aykkabı olsun... yıllarca giyerim
Böyle bir formül bulursanız benide bilgilendirin lütfen
2 yıkanmada mahvolan elbise ucuz elbisedir. Ucuz malın muhabbetini yapmaya da gerek yok bence
Beyaz sabun eskilerde hep beyaz sabun ömür uzatır 😅
Tek sırrım anneme yıkatmamak anneme yıkatınca ya renkleri değişiyor ya çekme yapıyor 😌
Kaliteli deterjan, tersten yıkama ve ütüleme, yüksek ısıda yikamama 30 veya 40 dereceyi geçmemeli
Doğru deterjanı kullanmak ve giysileri dikkatli kullanmak önemli
Elimde yıkarım genellikle çok önem verdiğim bir kıyafetimse
kömür siyahlığını hiç denemedim ama Rinso gül suyu <3333
Bence çok dikkatlı olmanız gerek her gün yıkamak rengininsoldura bilir
Benzer renkleri beraber yıkıyorum beyazlar renkliler ve acıkk renkliler kazakları yünlüler programında 30 derecede yıkıyorum fazla sıkma yaptırmıyorum kurutmaya atmıyorum
Yok benim sırrım kısa olursa da olsun
Giysilerinize önem veriyorsanız Rinso sıvı deterjanlar kullanırız.
Ben giysilerimin ömrünün düştüğünü yıllarca hiç görmedim ne rengi ne kumaşlarında sorun var benimkilerde
Yıkamamak tabii 😃😄 @ftmlz
Giyinmeyince kıyafetletin ömrü daha uzun oluyor
Düşük derecede yıkamak ve yumuşatıcı kullanmak
Hic ugrasamam yenisini aliyorum dermisim😄
Hiç yıkamamak kanka. Ben hiç yıkamam
Ters çevirip yıkamak bence
Eğer siyahsa siyahlılara özel deterjan kesinlikle
Fazla yıkamakta zarar veriyor ama.
Az giymek, sık yıkatmamak.
Ancak günümüzde salgın nedeniyle maalesef bir giysiyi her kullanım sonrası yıkamak gerekiyor.
Reklam vermek istemiyorum, kullandığımız bir marka tozu kullanmak ve tüm çamaşırları tersten yıkayıp tersten kurutmak.
Sırrım yok hepsi 3 ay sonra iğrenç oluyo
Yüksek ısıda yıkamıyoruz günlük ayarda atıyoruz ve Rinso kullanıyoruz
Sıvı deterjan tozdan daha iyi ve makina da kalıntı bırakmıyor