Kıyafetin etiketindeki yıkama kuralına uyuyorum ve bi deterjanı ucuz diye kullanmıyorum önemli olan kalitesi
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu duruma takıntılı biri olarak sürekli kıyafet alıyorum. Eskimiş gibi görünen siyahlardan, şekli bozulmuş kıyafetleri bir daha giyemiyorum ne yazık ki. Eğer bu ürün işe yararsa favorilerim arasına girecek diyebilirim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
473Cevap
Pantolonları ters çevirip yıkayın kızlar. Renkleri solmuyor
Renklileri renkli ile siyahları siyah ile bide kullandığınız deterjan şı önemli
her şeyin bir ömrü vardır zamanı gelince eskir ler, insan oğlu bile eskiyor elbise de eskir
ters çevirip yıkamak yüksek ısılardan uzak durmakgüneşe çoknasmamak ve güneşte asacaksam ter çevirmek vs...
Kıyafetleri biriktirip, siyahları bir arada, beyazları bir arada, renklileri bir arada yıkamak makul bir çözüm
Çamaşır makinesine az koymak elle yıkayınca daha iyi oluyor sevdim eşyaları öyle yapıyorum o yüzden rengi falan ya da yazılar solmuyor
Daha az yıkamak gerekiyor yıkanmasi gerektiği gibi yıkanmalı derecesi çok önemli harici yapılabilir bir şey yok bence
Deterjanla yumuşatıcı ile çözülecek iş mi bilmiyorum ama artık kiyafetler aşırı pahalı olmasına rağmen hic de dayanıklı değil. 1 senede eskiyor
Teşekkürler bilgilendirme icin. guzel. bir bence
Ve giysilerimi. seviyorum kiyamam onlara iyi. bakmak gerek:)
Doğal deterjanla yıka çok sık yıkama bence ama çamaşırı çok kirli de bırakma. He bir de çok kıyafetin olursa omurleri uzun oluyor jdkdjdjdjjd
maalesef en sevdiğim kıyafet de olsa uzun ömürlü olmuyor çünkü çok yıkıyorum ve 60 derecede yıkıyoeum 🙈
bedeninden 1 beden büyük alacan, yıkarken ters çevirip yıkayacaksın,1 gün giyip yıkamayacaksinki yırtınmasın ipleri açılmasın.
Ağartıcı deterjan kullanmayin ve renklilerin cok sicakta yıkamayın
Iyi markalar daima kalitelidir uzun omurlu olmalari da bunun avantajlarindan biri parlak renkler ve uzun omurlu giysiler
Kıyafetlerimin olduğu yere makyaj pamuğuma biraz yumuşatıcı damlatıyorum. Dolapta bir yere katıyorum.
Kumaş kalitesi kötüyse ne yaparsanız yapın uzun süre dayanmayacaktır. 3 kuruş fazla verin kaliteli kumaşlardan kullanın☺️☺️
Uygun koşullarda yikamak ve kurutmak ağartıcı kullanmamak.
Rinso kokusunu merak ediyorum en yakın firsatta deneyeceğim.
büyük beden almam büyük beden alınca 5-6 yıl giyiyorum
Giysi yıpransa eskise bile giyinilir ama dar ve kısa gelirse atılır
en bildiğim yöntem 30 dercede yıkamaktır ama Rinso'nun tavsiyeleride çok güzxel
Kendinize verdiğiniz değerin aynısını giysinize de verin derim ben
Giysilerimin ömrünü hic uzatamadim ozellikle siyah pantolona asla care bulamiyorum ben
Daha çok kıyafet almak bi giydiğini birdaha giymemek
Ne kullanırsak kullanalım kıyafetler ne kadar kaliteli olursa olsun bozuluyor hemen
Her giysiyi ona özel deterjan ile yıkamak özellikle sıvı deterjanlar bence daha mantıklı geliyor kıyafetlerin yıpranmaması için
Kıyafetin etiketindeki yıkama kuralına uyuyorum ve bi deterjanı ucuz diye kullanmıyorum önemli olan kalitesi
Bu duruma takıntılı biri olarak sürekli kıyafet alıyorum. Eskimiş gibi görünen siyahlardan, şekli bozulmuş kıyafetleri bir daha giyemiyorum ne yazık ki. Eğer bu ürün işe yararsa favorilerim arasına girecek diyebilirim :)
Para bol tabi 😀😀
Deterjan ve makine su sıcaklığına dikkat etmekte fayda var
kullanırken fazla yıpratmıcan sadece bi nevi araçlar gibi işte
Bence kalitesine göre değişiyor aslında çok ta şey yapmamak lazım temiz mi tekiz yeter daa
Değişik kıyafetler giyerek yıkama süresini uzatmak ve düzenli olmak
kaliteli kıyafet almak ömrünü uzatır. deterjan ile olacak işler değil.
çamaşır makinesinin en kısa programını çalıştırıyorum daha uzun ömürlü oluyo.
Elbiseye uygun sıcaklıkta düşük devirde yıkamak iyi olur
Gerçekten söylendiği gibi bizde kullanıyoruz ve sonuç harika
Öğrenci olduğum için pek sallamam. Renklilerle beyazları bile karma ayarda yıkıyorum.
Benim öyle bir sırrım yok çünkü o işlerle ben ilgilenmiyorum :D
Kiyafetleri ters atmak cok yuksek isi ve sikma kullanmamak
Giysilerin ömrünü uzatmaya çalışmıyorum. Yenisini alıyorum
Doğru yıkama
Güneşte az bekleme
Güneşte fazla kalmama (üstün deyken)
Benim bir sırrım yok ama birçok insan için bu sır Rinso sanırım.
Her güne yeni elbise giyme devamlı elbiseleri yıkama. Yedekte hep yeni temiz elbisen olsun
kendi kıyafetlerimi kendim aldığım zaman büyük ihtimalle düzenli bir listem olur
bence dogru deterjan secimi asiri sicak olmamak sarti ile yikamak
Yıkama etiketlerine bakarak yıkanınca Rinso çok güzel deterjan sonuç mükemmel
Adı üzerinde, sır. Fakat çamaşır deterjanının kalitesi bu konuda çok önemli.
Bence çok sık yıkamayıp kaliteli deterjan kullanıp doğru bir şekilde yıkamak ömrünü uzatabilir
benim sırlarım yokta en çok annemin var : @Rinso yla yıkıyor kiyafetlerimi tertemiz oluyorlar
Artık rahatça giysilerimizi yıkatabilicez mutlu olmak bu kadar basit.
Rinso giyisilerde güzel bi yumuşaklık veriyo kokusu da çok hoş
Az yıka eğer az yıkarsan o zaman önüne geçmis olursun
Çamaşır Makinasının en sakin modu ve sıvı detarjan.
Kaliteli deterjan ve düşük ısıda yıkamak biraz daha ömrünü uzatıyor
Sadece bir kere giydikten sonra direkt makinaya atıp ütülemezsen eğer giysinin ömrü uzar
Kirletmeden giymeye ve çok sıcak derecelerde yıkamamaya özen gösteriyorum
Kaç derecede yıkıyorsun bide detercen miktarı etki edermi
Genelde bulaşık makinası kapsüllerini beyazlarda kullanıyorum bembeyaz oluyorlarlar
Nerden esti🤔
Anamin yikamasi bn yikayinca renkli beyaz karisik atiyom ilk yikamada pert
Kıyafetin derecesine uygun atıyorum ve kıyafeti daha düzgün kullanıyorum dışarda.
Daha az giymek ya da az yıkamak. Böylede pis olucak ama napim yani