Renkli ve beyazlar için ayrı deterjanlar tercih edilir. Bunun sebebi birinin akıcı diğerinin akma sorununun olmamasıdır. Hal bu olunca akmasına karşı daha hassa bir şeyin geliştirilmesi gerekiyor, renkliler için üretilen deterjanlar beyaz matiklere nazaran daha hassastır ve renk akmasını engeller. Beyazlar için kullanılaca matik ve deterjanlar daha güçlüdür bu suretle beyazlarda kullanacağınız matikleri eğer renklilerde kullanırsanız renk akması ve renklilerin rengini soldurması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Evet kullanıyorum. Bunun için nivea kullanıyorum. Gerçekten hiç leke ve iz yapmıyor. Dediğin gibi kıyafete bulaştığı zaman lekesi kolay kolay çıkmıyor. O yüzden seçerken daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
Merhaba' Roll-on kullanıyorum kıyafet üzerinde leke oluşmasını önlemek için ürün çeşidi ve markasını buna yönelik olarak seçiyorum. Bazı ürünler ve markalar leke bırakırken, bazıları da bu konuda oldukça hassas olabiliyor. Yani leke bırakmadan kullanım imkanu sunuyor. Ben de daha çok onları tercih ediyorum. Diğerlerinden alırsam da kullanım sonrası hemen kıyafeti üzerime geçirmeden kısa bir süre bekliyorum. Çünkü anında giymek leke oluşma ihtimalini de daha da kuvetli bir hale getirebiliyor.
evet doğal olanını kullanıyorum leke filan hiç olmadı, diğerlerinde parfüm var bunda saf koku hiç rahatsız etmiyor tavsiye ederim. ama adını unuttum 😅 eve geçince bakarım