Güzellik & Bakım Giysilere iz yapmaması için özel üretilen roll-on kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor #Emotion 🌷 Güncellemeler1 yıl Günceliz Giysilere iz yapmaması için özel üretilen roll-on kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hayir. Yillardir old spice kullaniyorum. Negatif tepki almadim.😊 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Deotek kullanıyorum bazen fazla sürünce siyah ve koyu renklerde bazen iz bırakıyor o kadar 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yok o kadar takılmam. Bekledikten sonra giyinince iz olmuyor. 1 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kullandım bir ara. Deotak kullanıyorum şimdi o da pek leke yapmıyor gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Offf bana öyle Tolon lazım gerçekten öneriniz var mıii 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rolon** Yorumla
OlmazDeme1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl hayır denemedim hiç , etkili bir kokusu olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evet kullanırım. 1 0 Yorumla
MasterForBdsm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Kullanırım da keşke marka belirtseydin alacaktım. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kullanmıyorum cildim çok hassas. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. kullanirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayir. Yillardir old spice kullaniyorum. Negatif tepki almadim.😊
Deotek kullanıyorum bazen fazla sürünce siyah ve koyu renklerde bazen iz bırakıyor o kadar
Yok o kadar takılmam. Bekledikten sonra giyinince iz olmuyor.
Kullandım bir ara. Deotak kullanıyorum şimdi o da pek leke yapmıyor gibi
Offf bana öyle Tolon lazım gerçekten öneriniz var mıii
Rolon**
hayır denemedim hiç , etkili bir kokusu olduğunu düşünmüyorum
Evet kullanırım.
Kullanırım da keşke marka belirtseydin alacaktım.
Kullanmıyorum cildim çok hassas.
Roll on cok iğrenç
İz yapmaması önemli
Kullanırım
Evet
Kullanmam 😂
kullanirim
Armani Code yıllardır vazgeçilmezim
Niveninkiler çok güzel
kullanmam
Kullanıyorum