Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? (Sayfa 4) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2136 Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Ne bilm annem yıkıyo genellikle 2 0 Yorumla
Idonthaveamembername Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Bu güzel yazı için teşekkür ederim 2 0 Yorumla
Oryantalhanim Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 74% +1 yıl Arap sabunu. Yağlı lekeler için sirke ve karbonat 2 0 Yorumla
sibeldogan06 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Sadece rinso kullanıyorum ekonomik ve hijjenik 2 0 Yorumla
MentalFatigue Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karbonat veya sirkeli suda bekletmek. 2 0 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Beyaz sirke ve karbonat harika ikili oluyor. 2 0 Yorumla
AytacYigit Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Genelde anam ilgileniyor o islerle :) 2 0 Yorumla
senaişteyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 63% +1 yıl Karbonat kullanıyorum işe yarıyo bence 2 0 Yorumla
Mavişgökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karanfil 👌 her derde deva mis gibide kokar 2 0 Yorumla
sedawine96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Cok guzel bir bence. Emeginize saglik 2 0 Yorumla
gltiryaki Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% +1 yıl Kabartma tozu ve limon çok iyi ortaklar. 2 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl limon ve karbonat kullanıyorum 2 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
babygirllol Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl karbonat kullanıyorum suyla macun haline getirip 2 0 Yorumla
Furkilendin Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Rinso Rinso şişeleeeeer teşekkürler Rinso 1 0 Yorumla
RedKidBey Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Limonu bizde evde kullanıyoruz. Çok işe yarıyor 1 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Karbonat sirke elde olursa beyaz sabun 1 0 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl çamaşır yıkarken doğal ürün kullanmıyorum 1 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Parfüm limon kokulu severim kullanırım 1 0 Yorumla
-Life-is-G- Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Temizlik işlerine bizi sokmayın ya 😂 1 0 Yorumla
ENDLESSLOVE11 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 48% +1 yıl Rinso çok iyi bir marka emeğinize sağlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
375Cevap
karbonat ve limon, lekeler için florürsüz diş macunu
Sirke temizlemek amacıyla çok güzel
Doğal ürün kullanmıyorum.
Sirke iyidir anneme göre.
Ne bilm annem yıkıyo genellikle
Bu güzel yazı için teşekkür ederim
Arap sabunu. Yağlı lekeler için sirke ve karbonat
1 yemek kaşığı şeker kullanırım ☺️
Soda kullanıyorum beyazlaşmak için
Doğal şeyler kullanmıyoruz
Doğal şeyleri pek kullanmıyorum
Doğal ürün yok maalesef. .
Karbonat ve sirkeyi tercih ederim
Sadece rinso kullanıyorum ekonomik ve hijjenik
Karbonat veya sirkeli suda bekletmek.
Beyaz sirke ve karbonat harika ikili oluyor.
Vegan ürünleri kullanıyorum
Genelde anam ilgileniyor o islerle :)
Limon tabiki bide karbonat
Gül suyu kullanıyorum doğal
Karbonat kullanıyorum işe yarıyo bence
deterjan yumuşatıcı 🥺🥺🥺
Karanfil 👌 her derde deva mis gibide kokar
Sirke, limon, karbonat, kullanıyorum.
Su kullanıyorum en doğal olarak
Sirke liman karısimı çok iyi
Sirke kullanıyorum genellikle
Sirke bir yemek kaşığı kadar
Tuz dur aklıma gelen doğallık
Cok guzel bir bence. Emeginize saglik
Kabartma tozu ve limon çok iyi ortaklar.
limon ve karbonat kullanıyorum
Neden
Ellerine sağlık güzel paylaşım
Rinso vazgeçilmezim🥰👏👏
karbonat kullanıyorum suyla macun haline getirip
Rinso Rinso şişeleeeeer teşekkürler Rinso
Kullandığım doğal ürünler yok
Limonu bizde evde kullanıyoruz. Çok işe yarıyor
tabii ki de Rinso tabii ki de Rinso
Karbonat ve limon kullanıyorum
Yeşil sabun demek istiyorum.